Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziewczyny ja mam tak obfity okres ze masakra w nocy 3 razy sie zmienialam nie mowiac ze po nogach mi lecialo 😮 po porodzie tak nie mialam...
zauwazylam ze szwy ktore mi mialy zejsc po 2 tyg schodza teraz z miejsca ktore najbardziej bolalo 🤢
z domu sie dzis nie ruszam bo bym sie zalala cala wystrczy ze do kuchni zejde i juz masakra 😮 kiedy to minie?
moja panna wydala z siebie 'eeeeee' 🤪

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
mm co tam wciskasz Julcia dobrego 🙂 mamusia chyba jakąś marcheweczkę zaserwowała 🙂
Dziewczyny jak często Wasze kruszyny robiły kupke? Bo mój Milanek robi bardzo często i to takie pierduki wali! Czy to normalne ???

tak, mala praktycznie po kazdym karmieniu 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
mm co tam wciskasz Julcia dobrego 🙂 mamusia chyba jakąś marcheweczkę zaserwowała 🙂
Dziewczyny jak często Wasze kruszyny robiły kupke? Bo mój Milanek robi bardzo często i to takie pierduki wali! Czy to normalne ???

Marcheweczka z ziemniaczkiem 🙂Wciagnela caly kiekiszek i jeszcze chciala.Zauwazylam,ze jak marchewke dostaje,to sama buzie otwiera.A kupki i baczki sa jak najbardziej normalne.Gorzej,jakby ich nie bylo

• Mamusia
a Vaneska ma juz ponad miesiac, zobaczcie jak to zlecialo, zaczynam sie bac!!!!!!!!!!!
smieszna sytuacja dzis mnie jakos przeczyscilo az mnie za przeporoszeniem dupa bolala, hehehe i to tak,ze mi sie az plakac chcialo z tego dyskomfortu, a pomyslalam,a gdzie porod!!!!!!!!!! naprawde..zaczelam sie bac tego bolu chociaz wiem,ze to nieuniknione i naturalne..........

• Mamusia
A w ogole dziewczyny was teraz zaskocze.Ostatnio rozmawialam z ta pania co prowadzi masaze na temat jedzonka dla dzieci.Sama ma 2 dzieci i wiecie co mi powiedziala??Ze jak zaczyna sie wprowadzac dziecku produkty,to o ile nie ma sie swojego ogrodu i swoich wlasnych,niepryskanych produktow,to lepiej dawac dziecku sloiczki.Bo one sa przebadane,maja atest itd.A warzywka,ktore kupimy na rynku czy w markecie maja mase chemi,pestycydow i innego swinstwa.Mowilam jej,ze zrobilam Julce swoja marchewke,to kazala mi sie tak do min 8 miesiecy wstrzymac z robieniem samemu,bo cala chemia z tych produktow osiada w cialku dziecka..

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A w ogole dziewczyny was teraz zaskocze.Ostatnio rozmawialam z ta pania co prowadzi masaze na temat jedzonka dla dzieci.Sama ma 2 dzieci i wiecie co mi powiedziala??Ze jak zaczyna sie wprowadzac dziecku produkty,to o ile nie ma sie swojego ogrodu i swoich wlasnych,niepryskanych produktow,to lepiej dawac dziecku sloiczki.Bo one sa przebadane,maja atest itd.A warzywka,ktore kupimy na rynku czy w markecie maja mase chemi,pestycydow i innego swinstwa.Mowilam jej,ze zrobilam Julce swoja marchewke,to kazala mi sie tak do min 8 miesiecy wstrzymac z robieniem samemu,bo cala chemia z tych produktow osiada w cialku dziecka..

bo trzeba sluchac cioci Ani - mowilam ze sloiczki na poczatek lepsze 😜

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
nie wiem monia czy pisalam dostalam pieniazki - wisze ci kilka pi 😜

Ty masz konto w lloydsie,ja z reszta tez,wiec jak ci zrobilam przelew,to od razu powinny byc na twoim koncie.A te pare pi to napiwek hihi 😁 😁 A tak powaznie to naprawde jeszcze raz wielkie dzieki:*

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Tak nusia,czuj sie doceniona,mialas racje hihi 😁 😁 Majeczko nie ma problemu,polecam sie na przyszlosc 🙂A nas dzis cos na porzadki od rana wzielo,bo w taka pogode wyjsc sie nie da 😁 A potem film i tak znowu dzien zlecial

jestem z siebie dumna - w koncu mialam racje 🙃 moja na razie nie dostaje papek, polozna kazala mi poczekac do 5 miesiaca. ale na sniadanie daje jej kaszke owocowa lyzeczka i ma frajde dziewczyna.