Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
monia zrobilam dzisiaj malej masaz przed kapiela 🙂 i jak ja polozylam na brzuch zeby plecki wymasowac to bekla i takie baki puszczala ze myslalam ze padne ze smiechu 🤪 zobaczymy jak bedzie spala 🙂

po takim wybakaniu - na pewno lepiej 😜

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
monia zrobilam dzisiaj malej masaz przed kapiela 🙂 i jak ja polozylam na brzuch zeby plecki wymasowac to bekla i takie baki puszczala ze myslalam ze padne ze smiechu 🤪 zobaczymy jak bedzie spala 🙂

po takim wybakaniu - na pewno lepiej 😜

• Mamusia
Nusia bo ten masaz tez jest dobry na problemy z brzuszkiem 🙂Jeszcze raz dziekuje za termometr.Gosiu nie gadaj glupot,jestem pewna,ze wszystko doskonale robisz.Jestes wspaniala matka:* Madziu to moze faktycznie zacznij myslec nad brzusiem 🙂Maja ja tez pod koniec mialam baleron zamiast stop 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Nusia bo ten masaz tez jest dobry na problemy z brzuszkiem 🙂Jeszcze raz dziekuje za termometr.Gosiu nie gadaj glupot,jestem pewna,ze wszystko doskonale robisz.Jestes wspaniala matka:* Madziu to moze faktycznie zacznij myslec nad brzusiem 🙂Maja ja tez pod koniec mialam baleron zamiast stop 😁

To samo mi mezus powiedzial...tzn, ze moze to sen o przyszlosci 😉
A dziwne, po wczorajszym myslalam, ze Daszka mi sie przysni, bo tak intensywnie o niej myslalam, a tu takie cos - naprawde dziwne. Zwlaszcza, ze ten sen byl baaaardzo realistyczny, jakby sie naprawde dzialo 😮 Czulam jak mnie dzidzia w zebra kopie (a musze zaznaczyc, ze Oskarus z nami nie spal wtedy!, wiec to nie on).

• Mamusia
Mnie sie wlasnie udalo malego 'zahipnotyzowac' do snu..Najpierw ogoladalismy ksiazeczke po polsku i nazywalismy rzeczy. Ja do niego po polsku a on do mnie: 'Oh, look!' - tak zesmy sobie rozmawiali 😉 A pozniej juz sie kolo niego nie kladlam (bo znow zaczal ostatnio kombinowac i cyrki urzadzac), tylko stanelam przy lozku i zaczelam mu spiewac...Najpierw 'twinkle, twinkle little star' a zaraz po tym 'Z popielnika na Wojtusia...' . I tylko patrzalam jak doslownie w sekundach mu powieki zaczynaly opadac.., opadac.., opadac....A ja w miedzyczasie sie stopniowo wycofywalam z pokoju...Spi 😉

• Mamusia
gosia ja malej smaruje buzie linomagiem i jest super 🙂 i miala ciemnieniuche na glowie przez ponad dwa miesiace i nic nie pomagalo - oliwka, olejuszka, oliwka z oliwek... masakra byla. az w koncu kupilam oliwke linomag i zeszlo natychmiast 🤪 sa polskie apteki internetowe w uk mozna go tam kupic. w ogole linomag jest dobry na wszystko ja sobie nim blizne po cesarce smaruje 😜