Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Majeczko gratuluje zakupu 🙂U nas tez passat byl brany pod uwage,ale jak zobaczylam to mondeo,to sie w nim zakochalam 😁 I wez tu babie odmow hihi.Dziekuje za pamiec o termometrze,ale nasza kochana Nusia byla szybsza 🙂Nusia w lidlu to bylo? 😉Bo ja tak szukalam termometrow,ze nic innego nie szukalam 😉A ja wlasnie zrobilam malej marcheweczke i jak juz chcialam jej dac,to mi zasnela 😁 😁 Kurcze,jutro dzien dziecka i wizyta w szpitalu.Caly czas o tym mysle

tak w lidlu 🙂 bedzie dobrze w koncu to dzien dziecka 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i z tego roztrzepania zgubil papier ,ktory ma wyslac gdzies tam i polecial teraz do auta go szukac 😁 on jest zajebisty 🙂
A termometr juz wyprobowalam, pozloscilam sie troche bo to troche techniki, ale juz trybi jak powinien ( chyba)Monia a po jakim czasie on sie wylacza,bo on sam sie wylacza 🙂

• Mamusia
Majeczko idziemy z tymi paluszkami jutro.Zadecyduja,czy cos robic z nimi czy nie.Bo teraz to w sumie bardziej paznokiec wyglada na podwojny niz palec...i odrasta dalej w jednym kawalku..No zobaczymy.A z ktorego roku pasacika kupiliscie?Pochwal sie nooo 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Dokonalam niemozliwego 😁 Obcielam jej paznokcie od nog 😉Zawsze jak jej to robie to sie wierci i rzuca.A specjalnie robie to jak tata karmi i jest butla odurzona 😁 Majeczko kolorowych:*

a mojej u nog jeszcze od porodu ani razu nie obcinalam bo wogole jej tam nie rosna za to nadrabia paznokciami u racekk 😉

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Dokonalam niemozliwego 😁 Obcielam jej paznokcie od nog 😉Zawsze jak jej to robie to sie wierci i rzuca.A specjalnie robie to jak tata karmi i jest butla odurzona 😁 Majeczko kolorowych:*

a mojej u nog jeszcze od porodu ani razu nie obcinalam bo wogole jej tam nie rosna za to nadrabia paznokciami u racekk 😉

u mnie to samo 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
a w ogole to witaj nowa kolezanko 🙂

Jaka nowa kolezanko? 😉 😉Bo chyba cos przeoczylam.Wlasnie skonczylam prasowac pierwsza porcje na 3-6...Jeszcze tylko 6 kolejnych pran i porobione 😁 😁 No ja musialam jej u nozek obciac,bo jutro beda to ogladac.Trzymajcie kciuki.A u raczek to musze jej 2 razy w tygodniu obcinac 😉

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Madziu to sie nazywa uzaleznienie 😁 😁 Zartuje.Ja tez sie z wami zzylam.Ciekawe jak ja przezyje 3 tygodnie bez brzuszka 😉Bo jak w Polsce bede,to watpie,ze bede miala czas,zeby zajrzec

a ja jade na miesiac 🤪 przegapie rodzaca maje 😞

Ja dopiero w drugiej polowie sierpnia, wiec jeszcze dam rade z Anglii sledzic Majeczke i jej babelka 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a w ogole to witaj nowa kolezanko 🙂

Jaka nowa kolezanko? 😉 😉Bo chyba cos przeoczylam.Wlasnie skonczylam prasowac pierwsza porcje na 3-6...Jeszcze tylko 6 kolejnych pran i porobione 😁 😁 No ja musialam jej u nozek obciac,bo jutro beda to ogladac.Trzymajcie kciuki.A u raczek to musze jej 2 razy w tygodniu obcinac 😉

no wczoraj przedstawila nam sie monias 🙂

• Mamusia
a ja mam dzis podly dzien wszytsko mnie wkur..... 😠 😠
jeszcze moja tesciowa wymyslila zebym z mala do polski na 2msc przyleciala bo jej sie teskni za mala, nikt jej nie kazal tu przytaltywac tylko na 2 dni mogla zostac dluzej a ja na jej zachcianke bede sie meczyc w Polsce dziecko daleko od ojca bo ona tak cche. po moim trupie!!

• Mamusia
nasz bujaczek http://cgi.ebay.co.uk/New-Mamas-And-Papas-Baby-Bouncing-Cradle-Rocker-Swing-/120729648645?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D250799360875%252B250799360875%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D339428180952828040
tylko mala jeszcze nie jest do niego przekonana 🤢