Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ale Was nakrecilam hehhehe 😁 my odespalysmy troszke w koncu,Monia kupilam dzis rano ten infacol i przy okazji nanasal do noska kropelki,bo cos kicha moje male i malutkie gluty jej sie robia. Wpuscilam jej jropelkie do buzi przed karmieniem piersia i nie chciala cyca po tym, a tak sie kwasila jak jej wpuscilam....... hehe, a teraz do formuly dodalam to wychlala, a swoja droga to jak spalysmy kupe strzelila bez zadnego spinania sie wiec chyba to dziala!!!!! 😁a teraz sobie gada ksiezna moja 🙂
Monia widze,ze nadal zamieszki sa. Uwazajcie na siebie!!!!!
Gosiu ja bym chetnie Cie odwiedzila , w sumie juz jestem przyzwyczajona,ze przy kazdym z cycem sie wychylam bo ona zawsze wtedy chce sie potulic,heheh, ja rowniez zapraszam 🙂 my juz urzadzeni 😉
Nusia malutka jest sliczna 🙂 a co tak smuta......Mia, poszlas sobie zdrajco od nas? ja tak mysle co ona tu tak zadko zaglada, a teraz juz widze 😉 😜

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja mam stresa.Tylko czekam,az Piotrek z pracy wroci...Bo dzis jest ciag dalszy zamieszek..Tyle,ze policja kazala zamknac wszystkie sklepy na ulicy obok mojej,bo podobno wielkie grupy czarnych ida w ta strone..A wczoraj to czarnuchy auta zatrzymywaly i mowily ludziom"wysiadasz,albo sploniesz zywcem"..i jak tylko ludzie wysiadali,tak oni od razu auta palili...Wiem,ze pewnie sie niepotrzebnie stresuje,ale boje sie o Piotrka i bedzie mi juz lepiej,jak do nas wroci 😞 😞
Maja ja tez lubie realne horrory,dlatego polecam cabin fever.I nie kus,bo sie jeszcze u ciebie zjawie 😜 😜 😜

• Mamusia
Maja to kiedy mozemy wpasc? 😁 😁 😁 Co prawda sa to 122 mile do centum waszego miasta,lae nie takie trasy sie pokonywalo 😜 😜 Ostrzegalam,ze nie proponuj,bo sie jeszcze skusze 😁 😁 Goska jak sie urzadzisz to sie tez wpraszam hihi.Bo bardzo chcialabym cie spotkac:*

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Gosia:P ja bylam pierwsza kilka miesiecy temu jak sie wprowadzalam:P
a Ty kiedy sie przeprowadzasz?????

mielismy za 2 tyg ale umowe dzis podpisalismy tamci sie wyprowadzaja do piatku wiec my w sobote wchodzim po malu nie bedziemy tu jeszcze sie gniesc i placic za dodatkowy tydzien jak bedziemy miec chalupke wolna 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
tutaj jestem 😜

bujaj sie 🙃

ok , bujam się i Ty też się bujaj ! pobujamy się razem 😜 😜 😜 jak tam moja synowa malutka? 🙂

zajebiscie 😁 ja sie moge z Toba bujac 😁 a jak moj zieciu? 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
tutaj jestem 😜

bujaj sie 🙃

ok , bujam się i Ty też się bujaj ! pobujamy się razem 😜 😜 😜 jak tam moja synowa malutka? 🙂

zajebiscie 😁 ja sie moge z Toba bujac 😁 a jak moj zieciu? 😜

haha tez zajebiscie! :P muszą sie tez wreszcie poznac!!!! moze nam kiedys sie tez uda spotkac :P