Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia my mamy virgin ale mamy super pakiet jakis i placimy okolo 40funtow nie wiem dokladnie ile.
Sylwia ja sie troszke boje kombinowac z tymi herbatkami, koperek jej nie pomagal, zreszta jak to dziala, koperek robi gazy a potem espumisam kropelki zeby ich nie bylo , to sie jedno z drugim nie zgadza 🤨
Rumianek kupilam juz awaryjnie ale nie wiem czy go juz zastosowac, podobno uczula ale w sumie mala nie jest uczulona na nic jak narazie.
Nusia do Marylki brakuje slow 🙂
Monia w koncu wypelnilam przez neta ten formularz, wlasnie przed chwila zatwierdzilam do wyslania, ufffffffffffff, a mala wykompalam i znow zasnela i tak spi i spi, nie chce wiedziec co bedzie w nocy jak sie obudzi wyspana, hehehe

• Mamusia
mi to znajoma mowila ale wszyscy mowia koperek,koperek to glupia Maja koperek kupila i podala malutkiej ale na szczescie tylko dwa razy. 🙂
Budzi sie chyba moje malenstwo na przytulanie 🙂 Wiecie jaka ona juz ciekawa swiata jest, czasem krzyczy zeby ja wziac na rece tak,zeby widziala wszystko, bo lezenie jest be 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosia ja mam w talk talk i nie narzekam. myk w tym ze musialam czekac 6 tygodni na instalacje, bo robia go na lini BT. a u nas to byla jedyna opcja i wychodzil tez w sumie najtaniej

my mielismy z nimi przejscia, ale sie nauczyli w miare 😉 Tez uwazam, ze tanio jak na tel, internet i darmowe tel do Polski 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
madzia a sprobuj mu tetrowa pieluche dawac zamiast pampersa, albo tylko same majtki. tak slyszalam ze dziewuchy robia by oduczyc siusiania w majtki. przerazilas mnie tymi lekami nocnymi 😞

Oj latal Aniu juz bez pieluchy w majteczkach samych albo szorach bez pieluchy pod spodem. Myslalam, ze nie wyrobie z przebieraniem ;/ Sikal jak mu sie podobalo 😮 Ale tak wlasnie mam zamiar z nim probowac - bez pieluchy w samych majtach. Lecimy za tydzien do Polski do dziadkow, to moze u nich zaczne haha 😜
A lekami nocnymi sie nie przejmuj. Niby mowia ,ze to normalne a jak do tej pory tylko 2 osoby, ktore znam sie z tym spotkaly, wiec martw sie na zapas 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Madzia tak jest napisane.
Wiecie co, na jutro szykuje sie wielka masakra u nas w zwiazku z tymi zamieszkami, pelno policji wszedzie. Myslalam,ze juz sie uspokoilo.....

Moze i zatwardza, nie wiem, nie neguje. Wiem natomiast ,ze jest wiatropędny 🙂
Co do policji to niech zrobia porzadek z bydlem 😉

• Mamusia
tylko gosia w talk talk tez placisz za podlaczenie i to sporo chyba cos kolo 90 funtow. ale pozniej nie placisz za wynajem lini. i tak jak napisala magda za dodatkowe 2 funty miesiecznie masz darmowe rozmowy do polski 🙂

maja maryla po koperku tez miala bole brzuszka a po rumianku nie 🙂

• Mamusia
Maja ja bym jednak rumianek doradzała 🙂 Milan po nim od razu robi kupkę!
A co do bt to my mieliśmy trochę problemów ,nagle nie było neta , odłączali , mieliśmy niby bez limitu ,a nagle się okazywało ,że mamy limit i większe rachunki przychodziły itd.
Teraz ostatnio na szczęście jest spokój 😉
Nusia nie piłam nigdy takiej herbatki :P na prawdę dobra jest?
Gdzie nasze latooooo! W tym roku lipa na maksa 🤢