Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nudata napisał(a):
witam Wszystkich pozna pora...poczytuje was sobie, nic nie pisze bo nic ciekawego u mnie sie nie dzieje...no chyba ze wezme pod uwage zwiekszenie dolegliwosci ciazowych 🥴
ech czekam i czekam na tego mojego okruszka...

witam i ja 🙂
kolejny brzuszek przybyl 🙂 to dobrze, bo ostatnio wiecej tu mam niz dwupakow 😉 😜 😁

• Mamusia
efekt koncowy!!!!! pierwszy raz w zyciu zrobilam tort!!!!!!!!!!!i dumna jestem 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/64/img4399vy.jpg/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/1913/img4399vy.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Maja tort sliczny 🙂 🙂A uszka moja siostra corce wlasnie na pol roku przebijala.I ciesze sie,ze tak szybko poszlo z coucnilem.Ja o 10:30 poszlam do lekarza z placzem na plecy 😞Zapisal mi bardzo mocne leki przeciwbolowe i kazal sie jak najwiecej ruszac,zeby sie bol nie zastal.No i jak wyszlam z gabinetu,tak do teraz sie szwedalysmy 😉 😉6 godzin spacerku 😁 A Goska widzialam,ze u Nusi zdjecie na fb komentowala,wiec moze juz sie neta dorobila.Fajnie by bylo,bo teskno za nia.

• Mamusia
A co do plecow,to zapomnialam lekarzowi powiedziec,ze robie A6W..No,ale zadzwonilam do niego z zapytaniem o te cwiczenia..I okazalo sie,ze bardzo mocno wala po odcinku ledzwiowym,a to wlasnie z nim mam problemy.Kategorycznie mi ich zabronil,bo stwierdzil,ze jak teraz sie tak z bolem mecze(a bylam rano u niego na wizycie i zapomnialam mu o cwiczeniach powiedziec),to za tydzien bym juz z lozka nie wstala 😞 Kazal mi znalesc cwiczenia na bole plecow,a jesli takowych nie znajde,to mam przyjsc w przyszlym tygodniu,to mi je poda.Dupa,a tak sie nakrecilam 😞 😞Ale przynajmniej wiem,od czego mi sie pogorszylo...
Gosiu witaj kochana:*:*Tesknilam 🙂A stroj mam z ebaya 😁 Maja lekarz twierdzi,ze to przez to,ze mam krzywe stopy i przez to kregoslup jest obciazony.Mowil,ze te wkladki mi pomoga...jak juz dojda 😉A lekarza mam naprawde bardzo madrego,co jest rzadko spotykane w tym kraju

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
ojoj to mozei ja mam ten sam powod mam haluxa na lewej stopie..... 😮

Ja mam po prostu koslawe stopy.Kiedys chodzilam na palcach i mi sie troche pokrzywily.Jak nie wiesz,to tego nawet nie zauwazysz.No chyba,ze po butach,bo jak sa dlugo uzywane,to sie lekko przechylaja.Ale nigdy bym tego z bolami kregoslupa nie skojarzyla.Moj lekarz to normalnie geniusz 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MajaCh napisał(a):
ojoj to mozei ja mam ten sam powod mam haluxa na lewej stopie..... 😮

Ja mam po prostu koslawe stopy.Kiedys chodzilam na palcach i mi sie troche pokrzywily.Jak nie wiesz,to tego nawet nie zauwazysz.No chyba,ze po butach,bo jak sa dlugo uzywane,to sie lekko przechylaja.Ale nigdy bym tego z bolami kregoslupa nie skojarzyla.Moj lekarz to normalnie geniusz 😁

bez kitu geniusz 🙂
Kolorowych Wam:*

• Mamusia
jak na Kaye, to dzielna byla 😉 😁 fajnie, bo dwie kobietki przekluwaly - czyli na 1,2,3! oba uszka jednoczesnie zrobione 🙂 to bylo zdziwienie i przestraszenie, chwilke zaplakala, ale za moment juz byl usmiech od ucha do ucha 🤪 ogolnie wcziraj byla potem w doskonalym nastroju.
bylam z nia u corki ( to od niej prezent to przeklocie uszu) a potem jak wracalam, zajechalam do B&Q, bo szukalam trawy na wykonczenie ogrodka i oczywiscie wsadzilam ja do koszyka, ale juz tak wiecie - jak duza dziewczynke - do siedziska z przodu - ale miala radoche 🤪 🤪 🤪 w glos sie smiala, ze takim czyms jezdzi 😁 😁 😁