Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to moja vanesska wypija sylwia 180ml 🙂
a ja dzis jestem sama na noc z dzieckiem bo marcinowi sie urlop skonczyl i mam w gaciach tone na kazdy jakis szmer wlosy mi deba staja 😮
co do chalupki to odmalowalismy salon na fiolet i kuchnie na bananowo reszte pomalujemy z czasem bo bysmy zbankrutowali a marcinowi by ulopu nie wystarczylo. jutro zaczynam molestowac ogrodek 😜 a tak poza tym to nie wiem co jeszcze.. a i wlasciciel robi nas w chuja bo umowy jeszcze nie dal! 😠

• Mamusia
nie stresuj sie wlascicielem, napewno Wam da 😉 to fajne kolory wybraliscie, naprawde, ten bananowy napewno fajny.
Strasznie duzo te Wasze malce pija w porownaniu z moja Zolzunia, ona dzis przed snem dostala 60ml wlasnie z dwoch miarek zrobilam 🙂 i spi twardym snem 🙂 moze jak ja troche popodpasam to kupe wypchnie hehehe, teraz jeszcze lajtowo, jutro bedzie sie juz meczyc bo to 3ci dzien sie zacznie bez kupki 🤨
taka kochana jest dzis z dziadkami polaczylismy sie na skypie a ona gugala do nich 🙂 i patrzyla prosto w kamere w laptopie 🙂
Sylwia wspolczuje Milankowi jak sie meczy w upale...

• Mamusia
Druga.
Iza wczoraj wieczorem chciala poprzesuwac mi zebra. Ja jak bylam u mamy w brzuszku to jej jedno zlamalam i moja corcia chyba sie we mnie wdala, nie ma godziny zeby nie dorabiala. Ale najwazniejsze ze w nocy spi.
U nas dzis leje deszcz, ja pracuje w hotelu i juz mamy duzy popyt na parasolki, juz prawie wszystkie goscie wyporzyczyli.
Milego dnia 😘

• Mamusia
🙂 Mia ja w Polsce pracowalam w hotelu w recepcji, bardzo sobie chwalilam ta prace, chyba najbardziej lajtowa jaka mialam 🙂) choc bardziej odpowiedzialna niz inne 🙂
u nas jeszcze nie pada ale bedzie, moja mala ma katarek i uzywamy fridy jest rewelacyjna, nie wiem co bym bez niej zrobila...
Mia to niezle rozrabialas w brzuszku, ja tego nie czulam raz tylko obudzil mnie bol skopanego zoladka 😁 jeszcze zatesknisz za tym uczuciem 🙂

• Mamusia
Trzecia ! :P
mój Milek nie miał za dużo miejsca w brzucholu ,żeby bardzo mocno kopać ,bo był duży hihi
U Was deszcze ,a tutaj dalej upały! Już mam dość 😞 a na siebie nie wrzucę ani żadnej krótkiej spódniczki ,sukienki czy spodenek ,bo po pierwsze rozstępy ,a po drugie za grube nogi 😞 ostatnio zaczęłam się strasznie tym przejmować i tylko rycze Radkowi ciągle 🤢 🤨 a nawet nie mogę iść teraz na dietę,bo karmię piersią!Ehhhh muszę się jeszcze poczekać,ale jak skończę piersią karmić to od razu porządna dieta i biorę się za siebie...zmykam do moich chłopaczków :* buźki

• Mamusia
hehehe, Monia ona wie o co kaman 😁
Sylwia, ja tez karmie ale cwicze, rozciagam sie i jakos powoli te kg leca, ale powoli, no i sie troche cialo zmniej sflaczale zrobilo. Ale nadal sie czuje wielka....
Nusia chyba ta pogoda taka zdradliwa,ze nam lapia jakies chorobska maluchy... moje male zuo wypija juz 60 ml!!! a na poczatku zeszlego tygodnia tylko 30 pila. Chyba niedlugo dobije waga do Milanka 😁

• Mamusia
Maja od malego trzeba dziecku pokazywac co dobre 😁 😁 A co do kupy,to u nas wczoraj byla tylko jedna malutka..za to dzis o 6:30 Piotrek mnie obudzil,ze Julka ma cale spiochy brazowe 😉 😉Takie kupsko poszlo,ze w pampersie sie nie zmiescilo 😁 😁 A sukienke Julka od sasiadki z dolu dostala 😁
Mia niezle ziolko z ciebie bylo,jak mamie zebro polamalas..Zazdroszcze ci tego kopania.Jeszcze dlugo po ciazy glupia glaskalam sie po brzusiu 😜

• Mamusia
Marylka 39 stopni? Boże pamiętam jak miałam taką gorączkę to już mi się obraz zlewał ,a co taka malutka musi czuć!!! Dobrze,że już spadła trochę 🤨 faktycznie może to ząbki skoro nic nie dolega innego.
Maja ja też brzuszki robiłam,ale teraz jak w Polsce jestem to zapominam o tym!Ciągle coś się dzieje i wieczorami siedzimy z rodzicami... 😉 Radecki z teściem swoim już w palnik dali... :P jakieś biznes plany już mają 😮
Julaaaa super zdjęcia kochanie :* 🙂 i w końcu zobaczyliśmy foty z bębnami no :P ja Wam też muszę coś wrzucić w końcu ,bo Syn rośnie!