Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
spadam sie ogarnac. i musze mezuskowi za prezentem na rocznice sie porozgladac 🙂

To ja sie deklaruje zajac Marylka w wasza rocznice a wy gdzies wyskoczcie na kolacje, kina, teatru etc
Daj tylko znac kiedy Jacek bedzie mogl z Toba wyjsc

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
ogladam program o rodzinie, ktora ma 6 raczki - 72 butelki mleka dziennie 🤪

O ja....biedni 😜 😜 😜 Nusia trzymam za slowo z domem.Zglosze sie w piatek 😁 A Julka duza kobieta jest i do tego chuda,wiec jej latwiej wszystko robic 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
o nadrobilam 😁
no to tak 🤔 sylwia ja tez chce basen choc plywac nie umiem ☺️ i nusia ze mna tez sie podziel jak wygrasz tyle kasy 🤪
monika mi sie ten szczeniaczek to na poczatku z czym innym skojarzyl ☺️ ☺️
marylka cud miod 🤪
aaa mi sie dzis snilo ze marcin samobojstwo popelnil 😮 😮 😮 😮
i ja sie tak cholernie boje zabkow 😞 moj nygusek spi cala noc i wstaje przewaznie ok.10-11ej wiec ja nie wyobrazam sobie w razie czego takiego wstawania w nocy 🤢

• Mamusia
Gosia to masz zajebisty intenet.......nie ma co 😮........zajefajnie Ci dziecko spi, moze i ja kiedys doczekam takiego snu...
Monia rozwalila mnie tym chlapaniem!!!!!! az Michal przyszedl zobaczyc i pytal ile ma 😜
Nusia Marylka jest Zyrafowy Monster 😁 swietna jest, pokazuje kto zadzi !!! 😁
Wogole mala prawie mi w dzien nie spi, dopiero po kapieli lula pare godzin, w nocy sie budzi na zarelko i tu zaczyna sie produkcja pelnego pampersa, kroty w efekcie pelny jest dopiero rano...........
No nic,idziemy spac.
Biedroneczko kiedys pewnie mi sie przyda ta ksiazka!
Monia mowilam Ci,ze ciacho wszamane 😜 pychotka!

• Mamusia
O znowu forum dziala.U mnie noc tragiczna 😞Powiem tylko,ze nie spie od 2:30 😞Gosia ja kiedys mialam z t-mobila takiego neta.Kosztuje 15f i masz nielimitowane przegladanie i 3gb na sciaganie.No,a od paru lat mamy virgina i zadowolona jestem.Maja ciesze sie,ze ciasto smakowalo.Mnie dzis nie bedzie,bo moja cudowna siostra juz do mnie jedzie

• Mamusia
hehehe, Gosia ale masz wladcza manie 😜 ja tez mialam t mobile kiedys i to byl koszmar!!!!!!!! teraz virgin smiga jak nalezy i sciagam cala mase wszystkiego 😉
A my dzis pospacerujemy napewno, Monia mialam podobna noc pobudka o 24, potem o 2giej cyc, a potem o 5tej butla , kima pol godziny i pobudna po 6stej na kupke, na tate wypadla kolej zmieniania pampersa i sie zdziwil, bo on jej zdjal a ona dalej produkowala!!! 😁