Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nudata jaka kulturka Patryk 😁
Goska bez kitu musisz sobie farelke zalatwic nawet kieds tam awaryjnie zebys miala!!! u mnie tez piecyk gazowy wysiadl ale tylko przycisk i zeby miec cieplo musze wlaczac caly piec z woda i to samo jak chce wode cieplo to musze wlaczyc ogrzewanie tez, i wczoraj mieli naprawic okazalo sie ,ze to cos grubszego i musza gazownicy przyjechac. No ale u mnie dziala tylko inna droga.
I grzejnik eketryczny mam w zeszlym roku kupilismy na starym mieszkaniu w sypialni nie bylo ogrzewania.....
Wspolczuje Gosia....2 kolderki i jedziesz...oby landord dotrzymal slowa......

• Mamusia
Nusia ale malutka ma zabale!!!!! a jaka minka hahaha,
Gosia to na takie noce kup se wibrator nie gezejnik, 😁 i taniej bedzie 😁
Monia chyba wykonczona ? a Nudata nakreca o seksie heheh, to chyba wyposzczona heee???

Ha a ja dzis sie wylezalam w jacuzzi tylko moj madry maz przyszedl i nalal mi troche zelu pod prysznic zeby byly bombelki.............wiecie co sie dzialo.........wiecej bombelkow sie narobilo jak wody 🤪 ahhh Ci faceci 🙃
Idziemy spacku, mala juz lula......zostawilam kurtke na noc na zewnatrz mam nadzieje,ze nie bedzie padac 😁 i te torebki juz wyprane niech to jeszcze wywietrzeje porzadnie......

• Mamusia
Doberek.Mnie wczoraj nie bylo,bo caly dzien na zakupach spedzilysmy.A potem najzwyczajniej w swiecie padlam.My znowu bijemy rekordy..poprzednia noc nie spalismy od 3:30,a dzis juz od 1 na nogach..Julia caly czas sie rzucala z boku na bok i plakala...Az sie boje,co jutro bedzie.Nadrobilam was wczoraj,co widac po usmieszku ale nie mialam sily pisac.Nusia zebole sa boooskie.Goska brudasku jak tam nocka? 😁 😁 Zmarzlyscie z Vaneska?Maja tobie to dobrze.Tez bym sobie w jacuzzi posiedziala.A Zuzia jest cudowna 🙂Kaasiaak my swieta w Polsce spedzamy,bo chcemy,zeby 1 swieta Julia z babcia spedzila.Mamy prom na 22.12 i wracamy 07.01.Ide kupe przewinac i czekam az pani zasnie,to sie tez zdrzemne jak mi pozwoli

• Mamusia
Ahoj!
No i jak zwykle gorące tematy i mnie nie było 😜
Jak Gosia nocka minęła ? Rozgrzałaś się tym palcem czy nie? 😉 😉
Maja też Ci zazdroszczę ,też bym sobie taki relaxik zrobiła.A już nie długo wracam to wskoczę też do wanny ,bo tutaj w domu mam tylko prysznic.
A dziś czeka mnie wizyta u ''dżajnekologa'' po tym porodzie mam małego stresa 🤨 😞
Monia i co tam nakupowałaś? 😉 Jula pewnie zaopatrzona na cały rok !
A my też do Polski na święta się wybieramy,bo też chcę żeby Milan spędził pierwsze święta z całą rodziną. Z resztą sama już nie byłam 3 lata z rzędu na święta ,więc tym razem mam okazję ,bo nie pracuję jeszcze i szkoda by było nie pojechać.A poza tym chcemy zrobić chrzciny i ślub cywilny chyba weźmiemy jak uda mi się wszystko teraz załatwić,a kościelny w przyszłym roku 🙂
No nic uciekam,bo synu woła zaraz mi awanturę znowu zrobi 😉 😉
Zajrzę tutaj do Was wieczorkiem 🙂