Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosia też się wybieram na Święta do domu i mamy zamiar ochrzcić Małego! Już rozmawiałam z rodzicami i Oni za nas pójdą do Kościoła i powiedzą księdzu jaka jest sytuacja i po prostu ,żeby nam tam zaklepał termin jakiś!A co do papierów no to na pewno trzeba wziąć akt urodzenia dziecka i przetłumaczyć u tłumacza przysięgłego w Polsce! Haha no i zapewnić Księdza ,że jak najszybciej będzie ślub 😁 Chyba ,że Gosia Ty już mężatką jesteś?;>
Bardzo ładne łóżeczko 🙂 A jak wkleiłaś zdjęcie tutaj?Może ja też bym zrobiła to Wam pokaże moje 🙂 A co do tej wagi no to w sumie ciekawe dlaczego taka różnica?I Monia jak miała cesarkę to pewnie tak do 3 dni poleży w szpitalu ( tak przynajmniej była moja znajoma),a jak wróci to się w końcu wszystkiego dowiemy 🙂
Madzia witamy Cię po długiej przerwie 😉 Tylko na facebooku widziałam Cię czasami 🙂 Nawet się chyba nam w końcu nie pochwaliłaś jak tam urodzinki poszły?
U mnie wszystko dobrze, Maluszek rośnie w brzuszku jak na drożdżach i kopniaki czuję mocne , w sumie to już nie kopniaki tylko tak jakby się tam wyciągał i takie fale mi po brzuszku idą 🙂
Jutro mam właśnie wizytę u położnej 🙂Dam Wam znać jak poszło 🙂 Z tego co wiem będzie znowu mi krew pobierać!!!A nienawidzę tego pewnie jak my wszystkie!!!! Czasami się uda ,że fajnie Jej to wyjdzie i nawet nic nie poczuję,a czasami jak źle wbije to masakra :/
A dzisiaj byłam na mieście i kupiłam taki leżaczek z materiału do wanienki jak się kąpie bąbla 🙂Fajne to jest ułatwienie ,bo przynajmniej na ręku nie trzeba tak trzymać! No i dokupiłam te pieluszki tetrowe ,bo mnie tutaj dziewczyny nastraszyły ,że nawet 10 to za mało 😁
Aaa i ogólnie tak patrzyłam na te ciuszki malutkie i miałam ochotę coś jeszcze kupić,ale już mam wystarczająco od 0-3 i tylko mnie mój Radek odciągał :P Nie długo zaczę chyba kupować już od 3-6 haha! Gosia,a wózek masz już zakupiony? Dobra rozpisałam się trochę ,więc narazie kończe 😁 buziaki :*

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylwia tu masz stronke http://imageshack.us/ wkejasz tam zdjecie a pozniej kopiujesz link url i wklejasz go w miejsce gdzie pisze sie wiadomosci na forum to klikasz na obrazek 🙂
wozek to juz dawno mielismy jak jeszcze 3msc mialam ;p
tez mamy ten wklad do wanienki, ale jeszcze wanienki nie mamy ;p
ja mam w czwartek tez spotkanie z polozna bedzie tez mi krew pobierac i przeciwciala sprawdzac, ta babka nie ma wogole wyczucia w kluciu 😮
a ja mam klucia w samym dole brzucha, i mala jest tak aktywna w brzuchu ze na pol sie zginam 😮
my tez mamy duzo ciuszkow i dzis jak przekladalam do komody to sie przerazilam bo wszystko prawie na chlopaka, a bez sensu jest teraz kupowanie rozowego bo polowe z tego nie zaloze 😮

• Mamusia
A czemu masz klucia w dole brzucha?To dopiero musi być nie przyjemne :/
Dzięki za ten link :*
A ciuszkami się nie przejmuj ,że na chłopaka i tak szybko Mała wyrośnie i zaraz będziesz musiała nowe kupować!I wtedy już będą różowiutkie 😁 😁 Ja mam np. komodę różową na ciuszki hehe ,bo dostałam od znajomej za nim jeszcze znałam płeć!Ale co z tego! 🙂 Ważne ,że jest!
A tak miałam się Was zapytać i mi za każdym razem z głowy ucieka!Słyszałyście o tej ''śmierci łóżeczkowej''? Bo mnie koleżanka nastraszyła,że trzeba dziecko jakoś tam od połowy łóżeczka układać czy coś takiego?! To jest prawda? Gosia słyszałaś o tym ? :/

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
A czemu masz klucia w dole brzucha?To dopiero musi być nie przyjemne :/
Dzięki za ten link :*
A ciuszkami się nie przejmuj ,że na chłopaka i tak szybko Mała wyrośnie i zaraz będziesz musiała nowe kupować!I wtedy już będą różowiutkie 😁 😁 Ja mam np. komodę różową na ciuszki hehe ,bo dostałam od znajomej za nim jeszcze znałam płeć!Ale co z tego! 🙂 Ważne ,że jest!
A tak miałam się Was zapytać i mi za każdym razem z głowy ucieka!Słyszałyście o tej ''śmierci łóżeczkowej''? Bo mnie koleżanka nastraszyła,że trzeba dziecko jakoś tam od połowy łóżeczka układać czy coś takiego?! To jest prawda? Gosia słyszałaś o tym ? :/

nie slyszalam i nawet nie chce wiedziec co to jest zaraz w jakas panike wpadne 😮

heej 😉 Monisia dodała zdjęcie malutkiej na fb.. 😁
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=158111614247604&set=a.158111610914271.34986.100001463006470&theater

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
No hey kochane.Wpadlam sie tylko przywitac.Tak jak obstawialam,w nocy z nerwow wogole nie spalam 😉Ale przez adrenaline w ogole zmeczenia nie czuje 😉I zaraz lece do tego szpitala.Trzymac kciuki,zeby Julcie to ruszylo 😁

monia, ty jeszcze w dwupaku??? 😁 a ja myslalam, ze skoro tyle czasu mnie tu nie bylo, to teraz juz bedzie was dwie 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
moja kozucha 🤪

http://www.youtube.com/watch?v=VLoDL2H76zg

urocz jest i te wygibaski co ona robi jezyczkiem 🙂 oj nusia cudowna masz coreczke 🙂

Nusia sliczna masz córcie 😉

• Mamusia
Jejciu jak mnie malo ostatnio wogule na brzuszku nawet nie wiem co tutaj sie dzieje , czy Monisia juz w domku czy co ? Widzialam jej coreczka przeslodka ale wszystkiego nie jestem niestety wstanie nadrobic znow mamy pikena pogode 😉

A wiec pewnie na jakis spacerek musze sie wyszykkwac 🙂