Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
DZIEWCZYNY PROSZE WAS O GLOSIKI DLA EWUNI ! BARDZO NAM ZALEZY, SPADLISMY NA 2 MIEJSCE 😞 A ZA KAZDY WASZ GLOSIK BEDZIEMY SIE WSPINAC CORAZ WYZEJ I MOZE SIE NAM UDA ZDOBYC 1 MIEJSCE !

http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

• Mamusia
Zaglosowalam Loli 🙂 jak codziennie 🙂
Dziewczynki ja juz w nowym mieszkaniu, jutro lecimy do Polski gdzie spedzimy ponad 2 tygodnie...licze na odpoczynek bo jestem padnieta.
Malutka kopie i kopie i konca nie widac 😁
Loli piekna pogoda to prawda chyba juz tak zostanie 😁 pozdrawiam Was cieplo 🙂 do zobaczenia za 2 tygodnie:P

• Mamusia
loli glosik oddany 🙂
ale ja dzis mialam okropna noc 😞 nie moglam zasnac, na jednym boku lezec to mala strasznie kopala, na drugim bylo mi nie dobrze o plecach nie wspomne bo dosc ze nie moglam oddychac to jeszcze plecy bolaly. ja juz chce maj bo mam dosc, od 3 dni nic mi sie nie chce, po domu chodze nieogarnieta i nawet na dwor nie chce mi sie wychodzic 😮

• Mamusia
Gosia jeszcze troszkę tylko Ci zostało :* Dasz radę! Mi też już coraz ciężej spać ,ciągle śpię na lewym boku ,bo na prawym nie mogę! A na plecach faktycznie nie da rady 😉
A ja byłam wczoraj u położnej i wszystko jest w porządku na szczęście 🙂 Posłuchałam serduszka i niestety pobierała mi krew i coś jej nie szło ,bo kuła mnie dwa razy :/ Ale daliśmy radę 😉
u mnie też piękna pogoda 🙂 Aż się w domu nie chce siedzieć 🙂 Tylko ,że po pracy jestem taka padnięta ,że nie mam siły już wychodzić! Ale zostało mi jeszcze jakieś 2 tygodnie i w końcu odpocznę 🙂
MajaCh baw się dobrze w Polsce 🙂))
Pozdrowionka dziewczyny ;*

• Mamusia
Hey kochane moje:*:* Teskno mi bylo za wami 🙂Na poczatku chcialam wam bardzo podziekowac za wsparcie 🙂My juz od wczoraj jestesmy z moim slonkiem w domu.Do samego konca w szpitalu bylismy w nerwach,bo ja juz spakowana i ubrana bylam,a oni sobie jeszcze rozne badania malej robili.Bogu dzieki wszystko jest w porzadku.Powiem wam jedno,porod byl straszny,nerwy niesamowite,ale naprawde bylo warto 🙂Jak juz mnie w koncu po cesarce poskladali i polozyli mi Julcie na piersi,to momentalnie zapomnialam o wszystkim 🙂 🙂Tatus tez z reszta na jej punkcie oszalal i na zmiane ja sobie z rak wyrywamy 😁 😁 Niestety mam problem z karmieniem,bo mala nie chce mi jesc z cycka,wiec sciagam sobie ile sie da laktatorem,a reszte dokarmiam ja mlekiem modyfikowanym.Najwazniejsze,ze mala przybiera w koncu na wadze 🙂A najlepsze jest to,ze caly czas mowili,ze mam wielka dzidzie a Julcia urodzila sie 2870g i 51cm...taki kurczczek malutki 😁 😁 I nawet ciuszkow nie mialam na taka kruszynke,wiec zalozylismy jej te przyduze.Ale szybko to mala nadrobi 😁 😁 A dzis bylismy na pierwszym spacerku 🙂Cos pieknego.Gdyby nie to,ze mnie szwy jeszcze po cesarce bola,to bym juz calkiem o tym porodzie zapomniala 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Hey kochane moje:*:* Teskno mi bylo za wami 🙂Na poczatku chcialam wam bardzo podziekowac za wsparcie 🙂My juz od wczoraj jestesmy z moim slonkiem w domu.Do samego konca w szpitalu bylismy w nerwach,bo ja juz spakowana i ubrana bylam,a oni sobie jeszcze rozne badania malej robili.Bogu dzieki wszystko jest w porzadku.Powiem wam jedno,porod byl straszny,nerwy niesamowite,ale naprawde bylo warto 🙂Jak juz mnie w koncu po cesarce poskladali i polozyli mi Julcie na piersi,to momentalnie zapomnialam o wszystkim 🙂 🙂Tatus tez z reszta na jej punkcie oszalal i na zmiane ja sobie z rak wyrywamy 😁 😁 Niestety mam problem z karmieniem,bo mala nie chce mi jesc z cycka,wiec sciagam sobie ile sie da laktatorem,a reszte dokarmiam ja mlekiem modyfikowanym.Najwazniejsze,ze mala przybiera w koncu na wadze 🙂A najlepsze jest to,ze caly czas mowili,ze mam wielka dzidzie a Julcia urodzila sie 2870g i 51cm...taki kurczczek malutki 😁 😁 I nawet ciuszkow nie mialam na taka kruszynke,wiec zalozylismy jej te przyduze.Ale szybko to mala nadrobi 😁 😁 A dzis bylismy na pierwszym spacerku 🙂Cos pieknego.Gdyby nie to,ze mnie szwy jeszcze po cesarce bola,to bym juz calkiem o tym porodzie zapomniala 😁

gratuluje kochana 😘 🤪 zycze duzo zdrowka dla obu pan i dumnego taty 😘

• Mamusia
Monisia, maleńka będzie duuuzą dziewczynką z takimi lapkami i stópkami inaczej byc nie może. Moja się urodziła 3180gr i 52cm, najmniejsza Grudnióweczka a po miesiącu była największa i chyba nadal jest :d O karmienie się nie mart, początki takie są. Spróbuj uzyć silikonowych kapturków np Medeli u mnie Maks tylko tak jadł. Nie rezygnuj z karmienia. Będzie dobrze kochana !

• Mamusia
Dzieki dziewczyny 🙂Bagiro problem w tym,ze mala nie chce ciagnac mi z cyckow.W szpitalu przez 2 doby spadla na wadze 250g 😞 Dlatego kupilam laktator i caly czas swoje mleko sciagam no i teraz malutka je jak najeta 😁 😁 Nawet nie wiesz,jak mnie to cieszy,ze w koncu ma biedactwo apetyt.Jedyne co do cycka siada to jak ma czkawke,bo nic innego jej nie pomaga.Ale to nie tyle ciagnie co go tylko trzyma w buzi

• Mamusia
MonisiaD Julcia jest poprostu bossssska ! przesliczna 🙂 A sorki ze zapytam , ale troszku widac chyba ze ma lekko zoltaczke ?
Taka malusia! w porownaniu z moja wielgasna baba to szok 😁

KOCHANE NIE ZAPOMINAJCIE GLOSOWAC! JA WIEM ZE PEWNIE JUZ SIE WKURZACIE ZE SIE PRZYPOMINAM A,E KURDE TAK SIE STARAMY DOGONIC 1 MIEJSCE EHH http://pl.lennylamb.com/konkurs_fotograficzny/2011/03

• Mamusia
kazda dzidzia jest inna, ale np. moja istotka mala jak sie urodzila to nie chciala siedziec w foteliku za chiny ;/ a po drugie dla dzidzi to tez lekkie nie wygodne jest !

Nie wiem ja moze tylko jestem jakos uprzedzona do tych fotelików nie wiem !
Ale to tylko moje zdanie !

Kolorek piekny taki jak moj 😉