Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
myslalam ze jak wejde na forum to bedzie wiadomosc ze monika urodzila a tu ja mecza! 😮
a ja juz mam dosc, cale zycie mialam i mam chorobe lokomocyjna. Mowia ze w ciazy to mija i ja tez tak myslalam bo na poczatku jak jezdzilam to nie zwracalam, a teraz pol godzinna droga po lozeczko skonczyla sie podwojnymi wymiotami bo zazyciu tabletki! coraz gorzej jak pomysle o badniach w szpitalu i dojezdzie koljenym to juz mi nie dobrze 😞

• Mamusia
Gosia ,a ja znowu słyszałam ,że dużo kobiet w ciąży nie może jeździć autobusami czy samochodem ,bo im nie dobrze i tak tez jest w moim przypadku! Też za każdym razem jak gdzieś jedziemy to nigdy do końca nie mogę wytrzymać :/
Ciekawa jestem jak tam z Moniką,faktycznie się biedna namęczy :/ Ale jak wody odejdą to fakt ,nie oznacza to że zaraz będzie się dzidziuś rodzić! Koleżanka ,z którą też mieszkamy miała taką sytuacje! Wody odeszły Jej z samego rana około 9 ,a urodziła dopiero o 1.30 w nocy :/ Ale widzicie u każdej kobiety jest inaczej! Ale na pewno Monika da radę,a jak już pewnie będzie miała Julcie w ramionach to zapomni o tym jak się męczyła!

• Mamusia
ja mialam mdlosci w ciazy raz 🤪

wody odeszly mi o 1 rano a urodzilam o 23:11 i mala polknela smolke i lezala na oddziale dzieciecym 😞

meza kuzynka urodzila 2 marca i tez wody jej odchodzily kilka dni i jej coreczka urodzila sie podduszona. czyli w cale nie tak dobrze, ze czekaja az natura zadziala...

mam wieści od Monisi, w nocy napisała mi, że dali jej wyór i zdecydowała się na cesarkę, bo boi się o małą..a teraz dostałam takiego smsa:
"Właśnie karmie moje cudo. jest boska. Nic jej Bogu dzięki nie dolega.51cm,2874g, ma brązowe włoski. warto było się męczyć."

• Mamusia
O jejku SUPERRR !!!!!!!!!!!!!! wkoncu Julcia jest na swiecie 😉

No to teraz czekamy az MOnisia do nas zagldnie i sama nam wszystko opowie co i jak 😉
Ale malenka cos strasznie 😉 w porownaniu jaki brzusio miala MOnisia 😉

• Mamusia
Tak ,Gosia już wybrane imie :P mój ukochany się uparł na Milan 🙂 na początku mi się nie podobało,ale jakoś się przekonałam 🙂 🙂
A co do tych numerów to faktycznie warto sie wymienic 🙂 Możemy na fb czy nk wyslac w wiadomosciach prywatnych :P

• Mamusia
Czesc Madzik, ja powoli ukladam plan pakowania sie - lecimy w czwartek do Polski a dzis wkraczamy do nowego mieszkania posprzatac tam potem graty poprzenosic i posrzatac stare do oddania- czeka nas ciezki weekend przy czym musze byc bardzo ostrozna:/
Poki co jeszcze jestem na brzuszku 😁
Milego Dnia 😁

• Mamusia
mam do Was pytanie w sprawie chrzcin. Kiedy Wy chrzcicie swoje malenstwa i w anglii czy w Polsce? my planujemy leciec na boze nardzenie do Polski i nei wiem wlasnie czy wtedy ne chrzcic babla. Ale nie wiem jakie papiery sa potzrebne angielskie zeby w polsce ochrzcic i czy zmiescimy sie w 2 tyg zalatwiania czy ktos musi za nas dowiedziec sie i zrobic formalnosci w polsce 😮
przeraza mnie to wszystko....