Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
No hey kochane.Wpadlam sie tylko przywitac.Tak jak obstawialam,w nocy z nerwow wogole nie spalam 😉Ale przez adrenaline w ogole zmeczenia nie czuje 😉I zaraz lece do tego szpitala.Trzymac kciuki,zeby Julcie to ruszylo 😁

Trzymamy kciuki 😁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
No to jestem juz w domu.mam sie w czwartek zglosic na wywolanie,bo tego masazu mi nie zrobili.Bo jak sie okazalo,to czop mi wyszedl,ale nie w calosci.Jeszcze kawalek zostal,a oni nie robia masazu,jesli szyjka nie jest calkowicie otwarta 😞Kurde,ale jestem zla i zawiedziona 😞Przez 2 tyg oswajalam sie z tym glupim masazem,nastawilam sie na niego,a tu dupa 😞 Tak wiec Julia napewno urodzi sie 04.03..Jeszcze trzeba 3 dni poczekac

MonisiaD napisał(a):
No to jestem juz w domu.mam sie w czwartek zglosic na wywolanie,bo tego masazu mi nie zrobili.Bo jak sie okazalo,to czop mi wyszedl,ale nie w calosci.Jeszcze kawalek zostal,a oni nie robia masazu,jesli szyjka nie jest calkowicie otwarta 😞Kurde,ale jestem zla i zawiedziona 😞Przez 2 tyg oswajalam sie z tym glupim masazem,nastawilam sie na niego,a tu dupa 😞 Tak wiec Julia napewno urodzi sie 04.03..Jeszcze trzeba 3 dni poczekac
hej..zycze powodzenie 🙂 ja rodzilam 15 lat temu 04.03...20 minut i po strachu..czego i Tobie zycze 😘

• Mamusia
Kurde,pospalam sobie troche i teraz czuje sie,jak pijana:P Loli chetnie bym glosik na to twoje malenstwo glosik oddala,ale nie moge...bo mozna glosowac tylko raz dziennie:P A juz jedna dziewczyna na marcowkach poprosila o glosowanie na to zdjecie:P Wiec z tym glosikiem musze do jutra poczekac:Ide obiad robic,bo od powrotu ze szpitala nie zrobilam nic poza zjedzeniem i drzemka:P Dzieki dziewczyny za slowa otuchy.Wiedzialam,ze mam zlosnika w brzuszku,ale teraz juz widze,ze to baba z charakterkiem jest 😁 😁 Po mamusi:P

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Kurde,pospalam sobie troche i teraz czuje sie,jak pijana:P Loli chetnie bym glosik na to twoje malenstwo glosik oddala,ale nie moge...bo mozna glosowac tylko raz dziennie:P A juz jedna dziewczyna na marcowkach poprosila o glosowanie na to zdjecie:P Wiec z tym glosikiem musze do jutra poczekac:Ide obiad robic,bo od powrotu ze szpitala nie zrobilam nic poza zjedzeniem i drzemka:P Dzieki dziewczyny za slowa otuchy.Wiedzialam,ze mam zlosnika w brzuszku,ale teraz juz widze,ze to baba z charakterkiem jest 😁 😁 Po mamusi:P

mozna glosowac na foto pare razy ! tylko za kazdym razem na inne nie tylko na jedno 😉

gosoi dziekuje bedziemy bardzo wdzieczne a co do fotek to milo ze ogladalas 😉 fajnie 🙂

• Mamusia
tuska8 napisał(a):
no a ja mam kolejną dziewczynkę, która prosi o głosiki.. 🙂 poznajcie Ewcię:
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

Loli to jest wspomniany post z marcowego forum.glosik oddalam na to samo malesnstwo:P Dlatego wlasnie nie moge zaglosowac drugi raz:P Zeby nie bylo,ze nie chce 😁

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
http://republika.pl/blog_sq_195437/267630/tr/brzuszek_z_nozka.jpg czy to jest mozliwe?/

Gosia widziałam wcześniej to zdjęcie i też się zastanawiałam :P żeby aż tak było widać?!

Niewazne tam wnikacie 😁 jest slodkie urocze kochane 😁

• Mamusia
Zdjecie jest sliczne,ale raczej nieprawdziwe,bo przy tak zaawansowanej ciazy to malenstwo jest juz glowa w dol ulozone.Jedyna opcja zeby dzidzia byla ulozona posladkowo,ale to wtedy nogi by miala ulozone do szyjki macicy.Ale i tak uwielbiam ta fotke 🙂