Skocz do zawartości

Masa dzidziusia w ciązy | Forum o ciąży

k@siulek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 575
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Butterfly napisał(a):
Jak tak sobie czytam, to się zastanawiam czemu moja Dzidzia jest taka malutka, bo w drugi dzień 18 tygodnia było 160g ...

Już sie nie martwię, bo się po prostu pomyliłam- to był 17 tydzień 🙂 A teraz, w 19 plus 3 dni Pawełek miał 299g 😁

Moja córa w 19t4d ważyła 318g w 30t6d 1818g, w 38t4d 3500g w szpitalu stw, że ma mieć wagę 3700g a urodziła się z wagą 3610g 🙂 pomyłka 90g a urodziłam 2 dni później od ostatniego usg 3d/4d wtedy malutka pokazała buźkę idealnie 😁 czyli w 38t6d. Miła niespodzianka 🙂 No i jest do siebie podobna z usg.

• Mamusia
Ostatnio wysluchaalm w tv ze ciezkie noworodki wcale nie jest dobrze jak nowordoek sie rodzi 4 5000 czy tez 5 kilo jak teraz to jest niekiedy bo wtedy dziecko wyjada matke tak jaby ... lekarze mwoia ze noworodek powinien miec od 3 kilo do 3 i pol ...
a u nas bylo tak ze miala miec w chwili urodzenioaa wedlug daty 3700 ale ze z 30 [pazdziernika przesunelo sie na 13 to mala urodizla sie 3070 i 50 cm 🙂 krociutka 🙂 a wiec z usg wyszla pomyslka bo 700 gram w 17 dni raczej nie az tak mozliwe :P