Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny.... ja nie mogalam spac w nocy tak wialo ze masakra.zbieram sie i ide na Usg ciakwa jestem co powie lekarz 🙂) Ja wczoraj robilam wuzetke i wyszla mi 🙂 🙂 🙂 🙂 😆 dam znac co i jak po lekarzu 😆milego popoludnia buziaki 🙂

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kateee no daj znać 😉 ja niestety ani na moment nie przysnęłam...mam nadzieję, że przynajmniej wieczorem nie będę miała problemu z zaśnięciem..
ten ból miesiączkowy miałam dziś przez 40min. Coś mi się wydaje, że będzie towarzyszył już do końca..

Hejka 🙂

Dołączam się do niewyspanych;/ Ciastusio również dziś przyrządzamy, tylko głównie mój mężuś w kuchni je konstruuje --> taki torcik śmietanowy 🙂 bo ja jakoś nie mam dziś siły stać.

• Mamusia
Witam 🙂 To ja sie wyłamie z tłumu i powiem, że wyspana jestem, humor jest i jakos duzo energii, choc nogi nadal spuchniete ... Dzis czekaja mnie zakupy spozywcze, a pozniej urodziny kuzyna Mojego Narzeczonego... Także pewnie nie bede zagladać często ...
Edytko wszystkiego naj naj naj ... zdrówka dla Ciebie i Dzidzi, szybkiego i bezbolesnego wyklucia 😉 spełnienia wszystkich marzen!! STO LAT STO LAT!!!
Znikam na jakies sniadanko :*

no a ja idę się kąpać, później do sklepu po zupki chińskie ( szybki obiad), a później szykuję się, bo z mężem jedziemy do mojej koleżanki, która była świadkiem na ślubie, a później do moich rodziców..jak dam radę to jeszcze zajrzę do Was 😁

• Mamusia
Witam, a Ja mam drugi dzień energii. Dobry nastrój i nawet przespana noc ;-) Zjadłam śniadanie i idę posprzątać łazienkę, oczywiście pomalutku ;-) Nie wiem skąd nagle u mnie tyle energii ;-)
Edytko sto lat i wiadomo czego..... buziaki

ja już po kąpieli, a mąż podjedzie do sklepu po "obiad" to ja mogę już spakować i jego i mnie, no i się troszkę podmalować, bo przecież do ludzi wychodzę, to trzeba jakoś wyglądać.. 😉 siostra mi dziś wiezorem, bądź jutro zafarbuje włosy, wracam do swojego koloru (ciemny brąz), bo w takim kolorze włosów podobam się bardziej mężowi..troszkę żałuję, bo mnie się rudy podoba i ogólnie ja się sobie w rudym podobam, ale cóż 😜

• Mamusia
Cześć Wam 🙂))
Ja też po nieciekawej nocy. Najpierw o 1 dopadł mnie głód, więc zjadłam kolację. Potem włączyliśmy sobie film do spania. Oczywiście ja przysnęłam. No, ale za kilka minut się obudziłam. Misiek też już spał, więc wyłączyłam film i ucieszyłam się, że szybko zasnę.... moje szybko trwało do jakiejś 5 nad ranem. Czekałam tylko, żeby się widno zrobiło... i tak leżałam, leżałam, myśli się kłębiły, no to włączyłam muzykę na mp3, wtedy się myśli wyłączają... no i w końcu zasnęłam i do 11 spałam... ehhh... poprzekręcało mi się coś... 14 a ja dopiero po śniadaniu 🙂)

Edytka wszystkiego naj naj najlepszego!!! 🙂))))))))

• Mamusia
No dziewczyny ja po usg jeszcze sie przespalam godzinke 🙂 moj syn wazy 2900 g ulozony jest jak do porody noi co wszytsko wporzadku.lekarz chcial mu udo zmiezyc ale tak sie ruszl ze nie mogl go zlapac hahah. no to teraz tylko czkeamy 😆 😆 😆 😆 😆

• Mamusia
kateee, super, że u synka wszystko ok.
Emka przykro mi z powodu ciastek, może niech M. się ruszy do tego sklepu dalej ;-)
Tuska, jak Ci się nie chce to leż, bo jeszcze niewiele tego leniuchowania Nam zostało.
My z mężem dziś powera mamy i znów przemeblowanie robimy ;-)
Co sobotę nie możemy usiąść na tyłkach i wmyślamy, trochę bolą mnie już plecy dlatego mamy przerwę.
Nie chce mi się gotować obiadu, więc zamawiamy pizze ;-)
Skąd Ja mam ostatnio tyle werwy do pracy? Ale wole to niż płakanie 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Dzięki za oklask 🙂 Młody już poszedł do sklepu... 🤪 sam zaproponował :PPP ale ja wiem czemu on taki ma dobry humor dziś 😁 bo ja też mam i mu nie psioczę 🙂)) i mieliśmy miły poranek 😁 hihi
Dla Ciebie też oklask za werwę i energię 🙂)) cieszę się, że już nie płaczesz 🙂))

Ja się zawsze cieszę jak jest weekend odkąd jestem w ciąży, bo docenia się jeszcze bardziej ten wspólny czas - za niedługo pojedziemy sobie na spacerek nad morze 🙂 Morze będzie pewnie wzburzone, bo tu u nas wietrznie, zimno i deszczowo, ale co tam - bynajmniej trochę atrakcji oprócz bólu pleców... znowu;/

EDYTKAwiele odwagi i dobra dla Ciebie i Dzidziusia 😘

• Mamusia
Oj mnie wszystko denerwuje od rana 😠Nawet brzuszek mnie wkurza bo jakieś kamerki internetowe i się jakieś cholerstwo wyświetla a nie mogę tego zamknąć jest wchodzę a gdzie wychodzę?!Musi to się cały czas wyświetlać?! 😠
Wogóle nie pospałam 😠Mąż wrócił od kolegi póżnym wieczorem a raczej nocą 🤔 i wziął się za robienie tostów...oczywiście się skusiłam i miałam zjeść jednego a zjadłam dwa popiłam herbatą i jeszcze zjadłam banana 🥴
Wygląda na to że przesadziłam i tak się strułam w nocy że hej...myślałam że to jakaś grypa żołądkowa bo jak się w nocy obudziłam to musiałam zmieniać piżamkę-tak się zgrzałam...
Ale nie tylko przez to nie spałam bo niestety ocieplają mój blok od strony balkonów i taki traf że zaskoczyła ich zima...wszystko teraz rozgrzebane i zostawili taką windę na linach i przez wczorajszy wiatr ta winda łupała gdzieś o balkony 😠Nie dało się spać 😠
Jak dziś też będzie wiało to chyba przeniosę się z mężem już do sypialni bo teraz ją remontowaliśmy i dlatego śpimy w salonie...jeszcze zostało mężowi zrobić taką jakby szafową zabudowę i dlatego jeszcze tam nie śpimy ale chyba niema wyjścia...a już pomalowane i wysprzątane więc chyba tak będzie lepiej bo dziś znów chyba ta wichura 😠
Zadowolona jestem bo wczoraj dokupiliśmy resztę rzeczy do szpitala dla maluszka 🙂Pieluszki,chemię itp.
Nie zauważyłam tylko bo wzięłam płyn do mycia nivea bo podobał mi się zapach a okazało się że jest od 1 miesiąca...no ale nie zginie...
Pieluszki kupiłam jednak huggies bo było jedno otwarte opakowanie i mogłam zobaczyć jak wyglądają...a pampersów parę mam bo dostałam w przychodni z taką płytą o maluszkach więc wypróbuję takie i takie...te happy jednak na tej stronie co dawała Samantka mnie zniechęciły...ale cóż tyle tam opinii że myślę że jak się dzidziuś urodzi to będzie się testować które najlepsze 🙃
Oklask dla Niuni i Emki za konwersację o podkładach na gumkę hihi 😁
Ja tam nie dam się...na siłe mi majtek nie zdejmą a ja nie będę chodzić jak pingwin 😠
A coś słyszałam że trzeba mieć takie ceratki podkłady na łóżko...to prawda?
Przepraszam troszkę się wyżaliłam i rozpisałam ☺️

• Mamusia
Ojej ale mi Misio przyniósł pyszności... no może z tego co chciałam to nic, ale za to dwie wielkie kremówki, duży kawał szarlotki i paluszki ptysiowe... no ptysia nie było... fakt, że mi bardziej o krem chodziło z ptysia, no ale te dwie kremówki w rozmiarach jak dla słonia wynagradzają wszystko 😁DDD mniami!!! to teraz jem i kawkę piję.
Fajnie masz Gerda, że nad morze sobie możesz pójść. Pozazdrościć 🙂

• Mamusia
Katee to świetnie 🙂Teraz spokojnie czekać tylko na poród 🙂
Niunia ja się cieszę że nie płaczesz ale Ty Kochana się nie rozpędzaj za bardzo bo przecież musisz wypoczywać!A Ty tu gotowanki i przemeblowanki...nieładnie 😉
Oj ja też zazdroszczę Gerdzie jak Emka 😞
Wogóle to Emka podziel się jak tak dużo masz tych pyszności 😜