Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Amelka na zdjęciach piękna, jak syrenka 😁 😁 😁 😁 haha i ta spineczka różowa, ślicznie 😁 filmik niestety mi się nie otwiera.. 😞
Magda, oczy Twojej Majki zrobiły na mnie takie wrażenie, że w nocy śniło mi się, że Kacperkowi zmieniły się na brązowe 😁 w ogóle dzisiaj aż mojej mamie pokazałam zdjęcie jak jest taka umorusana i te pięęęęęękne oczęta.. po prostu cudo 😁

dzień dobry 😁
nie nie, nie myślcie sobie że ktoś mi pobudke zaserwował - po prostu dopiero wróciłam , wypiłam dwa red bulle żeby nie zasnąć za kierownicą i teraz chyba w ogóle nie zasnę 😮
wiecie co ???
LENA dziś załapała o co chodzi i przekręcała się NON STOP z pleców na brzuch 🤪 ufff w końcu i prawie jej się udawało tylko głowę ma za ciężką i za bardzo nie wiedziała co z nią zrobić tj jak odwrócić 🥴
aaaaaaa i wiecie co P. jest na bani i jak wyjeżdżałam młoda spała u siebie w łóżeczku a P. na kanapie a mama w pogotowiu zaglądała tu co chwilę, ja wracam patrzę a LENA śpi twardo w poprzek łóżeczka z zablokowanymi między szczebelkami stopami - myślałam że zawału dostanę, ja już mordą na P. że ją brał po pianemu ale on nawet nie wiedział o co chodzi , a mama mnie przekonywała że to nie możliwe , bo on cały czas spał , tylko kurde ona tu była 5 minut wcześniej i młoda leżała normalnie - to co tak szybko by przemaszerowała?? - dziwna sprawa 😮
ale gdzieś na północnym- zachodzie ( patrząc z mojej perspektywy 😁 ) jest burza, łupi co chwilę , a wiecie jak to w nocy widać- całe niebo się rozbłyskuje , ale nawet nie słychać grzmotów więc jestem spokojniejsza bo to na prawdę daleko z resztą sprawdzałam pogodę- do soboty u mnie ani kropli deszczu
i uwaga
LAURA, DAWID,MAJA dzieciaczki kochane życzę WAM wszystkiego co najlepsze - dużo zdrówka, mało płaczu, pysznych słoiczków, fajnych buciczków 😁 i w ogóle wszystkiego co najlepsze 😉

Siemanko ja juz nie spie od 6 mała sie obudziła i zaczęła ciągnąć mnie tak za koszule mało nie pourywała i buzia otwarta mnie atakuje a raczej moje cycy 🙂
Wiecie co wczoraj ja przegłodziłam z nadzieja ze wtedy wypije mleko MM to wiecie co robiła piła i wypluwała z wielkim placzem w sumie nie zjadła nawet kropli! na razie mojego pokarmu mi starcza ale daje jej MM zeby przyzwyczaiła sie do samku i butli ze jak nadejdzie dzien ze znów bedzie mi go brakowac to podam bytle i po sprawie. Np dziś rano juz czuje ze wieczorem chyba bedzie problem...
Nie bede jej meczyć tym mlekiem (Nan pr1) pojde do apteki po te mleko c Pani dktr mi pow ze najlepsze jak na razie na rynku Enfamil1 Premium. No musi któreś plubić 😞
Dziś na biad chce zrbić placek p zbójnicku allbo jak inni mówią p węgiersku 🙂 zbacze jak mi wyjdzie.

Bry 🙂

ja też mam dzisiaj na obiad placek po zbójnicku bo chodzi za mną już wieki a nie miałam kiedy 🙂 😁
I nie martw się Nina, pomału a przyzwyczai się do smoczka 🙂

Tutliputli napisał(a):
Bry 🙂

ja też mam dzisiaj na obiad placek po zbójnicku bo chodzi za mną już wieki a nie miałam kiedy 🙂 😁
I nie martw się Nina, pomału a przyzwyczai się do smoczka 🙂

tylk wiesz c mnie dziwi ze na herbate t ładnie z nieg pije wiec chyba jednak kwestia mleka
No to nie zle z tym obiadem wpadłysmy ja bede robic 1 raz a Ty jak go robisz?
O MI NIE WCISKA SIE 🤨

BRY!!!

Dorota - filmik się nie otwiera... 😞
Jak możesz prześlij linka na nowo... 🙂
Zdjęcia super. Masz śliczną Amelcię!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 Też będę chodzić na Wsinf 🙂 Studiowałam tam, ale nigdy jeszcze na basenie tam nie byłam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No i nie wiem czy to złudzenie przez zdjęcia, czy na prawdę - Twoja Amelka przytyła??? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ile ona waży? bo mam wrażenie, że wcześniej była chudsza 😁 ale może to tak fotki w tej wodzie wyszły 🙂
I jak możesz napisz mi jakie Ty pieniążki pobierałaś za Amelcię? Tylko becikowe, czy coś jeszcze? Jeśli coś jeszcze to co i gdzie???

Gosia - widziałam, że też wzięłaś sobie te \"ząbki\" w podpisie co ja też mam? 🙂 🙂 🙂

Matylda, kochana, dziękuję za życzenia dla Majki! 😘 😘 😘

Klaudia - dziękuję ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
To było wiadomo, że będzie miała takie oczy, bo ja i Łukasz mamy bardzo duże i obydwoje też mamy bardzo długie rzęsy...
Ale tak jak mówiłam... Zmieniają jej się na zielone...
Na fotkach jeszcze tak nie widać, ale na żywo (zwłaszcza w świetle dziennym) już jest to zauważalne 🙂 🙂 🙂 🙂
NO I NIE WIEM DO KOGO ONA W KOŃCU PODOBNA????? 😠 😠 😠 😠

Wiola, wszystkiego NAJ dla Laury... to już 5 miesięcy!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 😘

Ewelina - wszystkiego NAJ dla Dawidka!!!!!!!!!!!!!! 😘

No a ja miałam dziś pobudkę o 8 (jak zawsze), 12 godzin snu Majulca... (KASIA - 😘 ), zjadła butle i śpi dalej, a ja siedzę, piję kawę, włączyłam telewizor i się nudzę 😞 😞 😞 😞 😞

Nie mogę znaleźć roboty i to mnie frustruje! 😞 😞 😞 😞 😞
Tak sobie myślę - po co studiować? Żeby zarabiać grosze??????????
A ten co nie studiował (czyt. mój mąż) zarabia dwa, trzy, cztery razy więcej ode mnie.... 😠 😠 😠 😠

Mam doła i w ogóle....

PS.
I po tym poście zaobserwowałam, że lubię wstawiać emotikony! 🙂
TAK KOLOROWO!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

a ja kiepska dziś jestem
taka słaba, wypompowana 🥴
do miasta miałam jechać na zakupy tj miałam zakupić pończochy na wesele ale nie chce mi się jechać zwłaszcza że P. mamusia jedzie i pewnie pojadą do jego siostruni bo to po drodze i cały dzień w dupę
ehhhhhh
😞

zaraz coś napiszę tylko sobie deserek przygotuję dla syncia 🙂

Laurko: niech Twój uśmiech zawsze i wszędzie tyle radości przynosi 🙂

Dawidku: niech ci się w zdrowiu rośnie, piękniej nam i daj czasami mamie popalić 😜

Majeczko: nieposkromionego apetytu na życie 🙂 😘

Nina, jak napisałam: nakarmię tylko oczekującego i się wypowiem 🙂