Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
aisak napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
aisak napisał(a):
noooo jest ciężko, mnie najbardziej wykańcza rehabilitacja, bo zamiast przyjść do domu i usiąść z Liwulą i bawić się to trzeba się zbierać, ubierać, jeździć nawet czasu na spacer nie ma bo jak wracamy to już ciemno 🤢

Kasia - wybacz że pytam, jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj - zrozumiem. Czy ten ginekologiczny problem dało albo da się rozwiązać?

po części tak,na obecną chwilę jest ok, ale niestety to jest podobno nawracająca się przypadłość 🤨
6 grudnia znów wizyta u ginekologa 😞

O matulu, Wy to się biedne macie z tym wszystkim 🥴 Cóż.. przesyłam Wam dużo siły i zdrooooooowiaaaaaaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘 😘 😘 😘

dziękujemy, przyda się na pewno 😉
aaa moja Liwula dalej bezzębna 🥴 🥴 😮 😮

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak napisał(a):

nie ona jedna 😉 bo i Wojtuś i Dawidek też jeszcze nie ma ząbków chociaż Ewela pisała że ma dziąsła rozpulchnione to pewnie na dniach coś mu wylezie, Kacper Klaudii chyba też szczerbaty jeszcze i nie wiem które tam jeszcze maluchy 🤔

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
aisak napisał(a):

nie ona jedna 😉 bo i Wojtuś i Dawidek też jeszcze nie ma ząbków chociaż Ewela pisała że ma dziąsła rozpulchnione to pewnie na dniach coś mu wylezie, Kacper Klaudii chyba też szczerbaty jeszcze i nie wiem które tam jeszcze maluchy 🤔

uuuuuuuuu to nie została sama, ale widzę że sami chłopcy bezzębni 😮
Liwka of kors po tyłach za kumpelkami 😁

jestem.
mialam problem z Nicią - zreszta przez swoja glupote 😞
musialam sie otrząsnąć ale najwazniejsze ze juz jest ok.
Spóźnione życzenia dla dzieciaczków - Krzysia i Wojtusia i Poli.

Bry 🙂

Aisak/Kasi jak się cieszę, że znalazłaś chwilę, żeby do nas wpaść 🙂
😘 😘 😘 😘 😘
Oj, wiem jak to jest wszystko ciężko pogodzić, ale kto nie będzie tak zorganizowany i nie da rady jak nie my? 😉
zdrowia życzę 🤪
i mało pobudkowych nocy 😘

Magda mam nadzieję, że to nic poważnego i dobrze że jesteś 🙂

Matylda, ale obyło się bez klepania po tyłku tym razem? 😁 😁 😁 😁

u nas ciut lepiej 😎

• Mamusia
bry
u nas szału nie ma, z Szymkiem ani lepiej ani gorzej w zasadzie

a ja niapięta chodze bo mielismy na jakas smieszna impreze dzisiaj isc i nie wiem czy go takiego zakatarzonego zostawiac u babci, tzn wiem, ze wolalabym nie, bo nikt tak nie wyciaga glutów jak mama 😉 ale mój R. nafochany juz na mnie, że wymyslam, ze jego mama sobie da rade, ze to, że tamto... i nerwa mam na wszystko, pokloce sie z tamtym w koncu i na tym sie skonczy 🤢 🤢

MrsTuliPanna napisał(a):
Bry 🙂

[Magda mam nadzieję, że to nic poważnego i dobrze że jesteś 🙂
u nas ciut lepiej 😎

Kasia powaznie wygladało, ale w szpitalu po wszystkich badaniach a bylo ich mnóstwo okazało sie ze to wynik przestraszenia się (co od razu mój Ł. przypuszczał) a nic wewnętrznego...
na szczescie jest juz wszystko ok.

• Mamusia
Dagi_ napisał(a):
Ja tylko na chwile z racji zmeczenia

Wiola, co prawda mojej Neli badanie to wyszlo poprawnie ale obok dziewczynce robili i nie chcial wyjsc wynik tez, u niej to bylo prawdopodobnie spowodowane tym, ze malutka tak jakby brzeczala sobie pod nosem, tak cichutko, ale to nie pozwalalo tej pani zrobic tego badania, moze u ciebie bylo podobnie??

Moj synek 2 razy sobie cos mlaskał potem za 3 razem byl spokojny ale pod koniec sie ruszył... lekarze u nas w szpitalu malo mowia i o kazde slowo trzeba walczyc co i jak... Mam nadzieje ze bedzie u nas wszystko ok !!!

• Mamusia
Wiolcia100 napisał(a):
Dagi_ napisał(a):
Ja tylko na chwile z racji zmeczenia

Wiola, co prawda mojej Neli badanie to wyszlo poprawnie ale obok dziewczynce robili i nie chcial wyjsc wynik tez, u niej to bylo prawdopodobnie spowodowane tym, ze malutka tak jakby brzeczala sobie pod nosem, tak cichutko, ale to nie pozwalalo tej pani zrobic tego badania, moze u ciebie bylo podobnie??

Moj synek 2 razy sobie cos mlaskał potem za 3 razem byl spokojny ale pod koniec sie ruszył... lekarze u nas w szpitalu malo mowia i o kazde slowo trzeba walczyc co i jak... Mam nadzieje ze bedzie u nas wszystko ok !!!

napewno będzie trzymamy kciuki jak znajdziesz chwilkę pomiędzy butlą a pampkiem to daj znać jak wam wyjdę te badania- pozdrawiam
Madzia jaki szpital mów szybciutko co jest

• Mamusia
matko i córko ależ piździ 🤢
mało co mi dziecka z wózka nie wywiało.
wróciłyśmy do domu - pieprzę. postraszyłyście mnie swoimi zakatarzonymi maluchami.
nie ma co.

dziś chodzę jak zombie, dlatego na obiad chińszczyzna i to z mrożonych warzyw..
tak btw.. czy poczta polska rozwozi paczki w sobotę? 😮

aa.. i muszę się pochwalić, że schudłam 4kilo, to chyba z tej tęsknoty ☺️

• Mamusia
Bry 🙂

Ja już też po swoim lekarzu, ale wyszłam z kwitkiem bo moje przypadłości kręgosłupowe i kolanowe kwalifikują się już do neurochirurga tudzież ortopedy i teraz będę czekać na wizytę do 30 stycznia 🤢

Magda - a co było Nikoli? Co się stało? 🤔 😮 🥴

Marta - to gratuluję, na mnie tęsknota też tak działa, już się kiedyś śmiałam po ciąży zaraz, żeby mnie S, zostawił to raz dwa schudnę, ale nie chciał się wyprowadzić nawet na tydzień 😁

sropki 😜

moje pacholę śpi od 14.00 😮 😮 😮 😮

brechti, no chyba nie z mojego przepisu piekłaś? ☺️ ☺️ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Nikola, daj spokój glutom i zbieraj się na imprezę: jak raz mu babcia w nocie pogmyra to może się nic nie stanie a Ty po ostatnich aresztach domowych powinnaś się zrelaksować 😉