Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

magda-d87 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
co do imienia też się zastanawiam nad zmianą bo teraz jeszcze mogę później będzie z tym wiecej problemów jak mi się odmieni

Ulala - a masz jakieś propozycje? To Ci pomożemy 😁

ja ma dwie nie zbyt fajne ale mam do tych imion jakiś sentyment
ola ja oglądam dzien dobry dwójka czyli pytanie na śniadanie

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda-d87 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
A ja obchodzę dzisiaj studniówkę 😁 Chyba trzeba coś w związku z tym zrobić, tylko nie wiem co... 😮

może chlapnij coś

Myślałam już o tym, tylko co 😁

no faktycznie ciężko coś zaproponować o wiem
KAKAO!!!!!!!!!
kuźwa Leon sie drze czego on znowu chce

magda-d87 napisał(a):
No to Matylda pochwal się tymi imionami 😁
Mnie też Maja się bardzo podoba i już jestem zadowolona 😁

nie no ja miałam na drugim miejscu BLANKA a na kolejnym APOLONIA no ale wiadomo też byłaby POLA bo tak sie złożyło że na prawdę rzadko sie tak zdarza ale 4 nasz prababcie miały na imię APOLONIA

matyldusia napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
No to Matylda pochwal się tymi imionami 😁
Mnie też Maja się bardzo podoba i już jestem zadowolona 😁

nie no ja miałam na drugim miejscu BLANKA a na kolejnym APOLONIA no ale wiadomo też byłaby POLA bo tak sie złożyło że na prawdę rzadko sie tak zdarza ale 4 nasz prababcie miały na imię APOLONIA

To mnie najbardziej podoba się Lenka 😁

alexia_79 napisał(a):
Ja też chciałam Maja ale u mnie już jest w rodzinie..Poza tym teraz to co druga Maja... Teraz zastanawiam się nad Kają, bo podobne a rzadkie 🙂
Normalnie rozwala mnie ten facet z tą małą słodką kruszynką

Niby tak... dużo ich, ale imię naprawdę mi się podoba i co zrobić 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Ja też chciałam Maja ale u mnie już jest w rodzinie..Poza tym teraz to co druga Maja... Teraz zastanawiam się nad Kają, bo podobne a rzadkie 🙂

No bo ładne i też bym tak dała gdyby nie moja kuzynka, ja chciałam Lenkę odkąd pamiętam, ale mój mąż nieprzebłagany w tej kwestii i nie chce zmienić zdania 🥴 Więc kombinuję jak koń pod górę.. Później miała być Karina, Roksanka no i Julia.. Julia piękne imię ale też co druga dziewczynka nosi to imię a poza tym nie chce żeby mówili na nią Julka, Julcia, Jula itd. Teraz przyzwyczajam się do Kai i nie wiem czy już tak nie zostanie.... 🥴

alexia_79 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

No bo ładne i też bym tak dała gdyby nie moja kuzynka, ja chciałam Lenkę odkąd pamiętam, ale mój mąż nieprzebłagany w tej kwestii i nie chce zmienić zdania 🥴 Więc kombinuję jak koń pod górę.. Później miała być Karina, Roksanka no i Julia.. Julia piękne imię ale też co druga dziewczynka nosi to imię a poza tym nie chce żeby mówili na nią Julka, Julcia, Jula itd. Teraz przyzwyczajam się do Kai i nie wiem czy już tak nie zostanie.... 🥴

A co Twój mąż na to? Podoba mu się Kaja?
Mnie w sumie tak troszkę mniej niż Amelka, ale uważam, że to też ładne imię

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
magda-d87 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

jak dla mnie Julia i Maja najladniej, ale jest tak duzo dziewczynek o takich imionach..a Kaja tez fajnie 🙂 a Twojemu mezowi sie podoba ? 😁

• Mamusia
Czesc Dziewczyny widze temat imionek 🙂

No Ja tez chciałam dac Maja...bo sliczne i słodziutkie...ale juz ktos daje ..a rodzi 2 tygodnie wczesniej to zrezygnowałam ..:p podoba mi sie jeszcze Zuzia...i Pola...a Kaja tez ładne bo fajnie sie kojarzy mi akurat... 🙂

• Mamusia
darurka napisał(a):
Jeszce Amelka mi sie starsznie podoba....ale moja kuzyneczke 3 latka temu nazwano....a tez duzo ich ...w ogóle podobaja mi sie takie słodkie imionka 🙂

jak patrzylam najczesciej dawane imiona dla dziewczynek, to wszystkie mi sie podobaly, ale ile pozniej bedzie takich samych imion w klasie itp.. 😁 ale mam wiekszy dylemat.. imie dla chlopca 😜

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
darurka napisał(a):
Jeszce Amelka mi sie starsznie podoba....ale moja kuzyneczke 3 latka temu nazwano....a tez duzo ich ...w ogóle podobaja mi sie takie słodkie imionka 🙂

jak patrzylam najczesciej dawane imiona dla dziewczynek, to wszystkie mi sie podobaly, ale ile pozniej bedzie takich samych imion w klasie itp.. 😁 ale mam wiekszy dylemat.. imie dla chlopca 😜

mi dla chlopca podoba sie Igor