Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
jak ja nie cierpie szpitali brzydzę się dotknąć nawet klamek wydaje mi się że wszędzie są zaraski ja nie wiem jak to będzie jak pojde rodzić ususzę się tam . Nie wiem czemy tak mam. W szpitalu w kltórym będę rodzić to nowy szpital piękny i nie ma w nim nic obrzydliwego a mimo to nie mogę nawet oddychać tam bo brzydze się

ja mam to samo - mój mąż mówi, że to sie nazywa nerwica natręctw 😁 A jak już mam gdzieś iść siku w obce miejsce, a już nie daj boże publiczne to masakra 🤪 większej kary dla mnie nie ma

haha no. I weż tak sobie wyobraż iść tam leżeć jeść wykąpać się tam gdzie tyle chorych nóg itp. no nie moge. Panie daj żebym urodziła i a na drugi dzień nas wypisali 🙂

ja już raz leżałam z podejrzeniem zapalenia wyrostka w praskim szpitalu w Wawie - to dopiero mordownia 🤪 chciałam uciekac w pidżamie, a do tego musiałam do toalety chodzic z kroplówką - traumę mam po tamtym razie fuuuuuu - juz powiedziałam nigdy więcej, tylko do porodu

haha dobre 🙂 a ja myślałam że tylko ja tak mam z tym szpitalem że jak patrze jak ktoś tam buzią oddycha to mi nie dobrze się robi. Jestem na 4 roku psychologi teraz piszę prace i tak sobie myśle jak ja bym pracowała jako psycholog w szpitalu chyba bym oszalała

Ty sama do psychologa idź bo to jest choroba 😁 mnie to tez dotyczy hehe

haha no ja wiem mam tam takie swoje schizy i to nie małe ale jak to sie mówi najbardziej psychiczni sa psycholodzy 😜

alexia_79 napisał(a):
to ja idę fasolę namoczyć, będę robić jutro po bretońsku 🙂

o t będziesz gazować tak jak my wczoraj z Leonem
po nocy nie mogłam wejść do jego pokoju
okna były pootwierane masakra ja wiedziałam ze te psy pierdzą i chrapią ale aż tak

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

haha oj będzie cie wątroba boleć 🙂

a tu Cię zaskoczę bo wbrew pozorom fasola wskazana jest w chorobach wątroby, też się zdziwiłam ale jak miałam cholestazę i byłam na diecie to się naczytałam, jedynie się gazuje ale fasola ma jakieś właściwości które służą wątrobie 😉 może jak znajdę to Ci podeśle link

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

haha oj będzie cie wątroba boleć 🙂

a tu Cię zaskoczę bo wbrew pozorom fasola wskazana jest w chorobach wątroby, też się zdziwiłam ale jak miałam cholestazę i byłam na diecie to się naczytałam, jedynie się gazuje ale fasola ma jakieś właściwości które służą wątrobie 😉 może jak znajdę to Ci podeśle link

to rzeczywiście mnie zaskoczyłaś byłam pewna że rozwala wątrobe

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

o t będziesz gazować tak jak my wczoraj z Leonem
po nocy nie mogłam wejść do jego pokoju
okna były pootwierane masakra ja wiedziałam ze te psy pierdzą i chrapią ale aż tak

nie będę sama, oboje będziemy więc będę usprawiedliwiona 😁 Dam dużo majeranku więc będzie lżej

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
zostawiłam wczoraj tylko drzwi otwarte na chwilę może godzinę w samochodzie i się jebany akumulator rozładował

i teraz co? 🥴
a tak swoją drogą to już slaby jest jak się w ciągu godziny rozładował...

ja już nie mam siły na prawdęi to nawet mrozów nie ma nic
kolega ma przyjechać z kablami ale w sumie teraz to nie wiem jak on tam podjedzie bo już gorzej zaparkować nie mogłam idiotka

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
zostawiłam wczoraj tylko drzwi otwarte na chwilę może godzinę w samochodzie i się jebany akumulator rozładował

i teraz co? 🥴
a tak swoją drogą to już slaby jest jak się w ciągu godziny rozładował...

ja już nie mam siły na prawdęi to nawet mrozów nie ma nic
kolega ma przyjechać z kablami ale w sumie teraz to nie wiem jak on tam podjedzie bo już gorzej zaparkować nie mogłam idiotka

kable kablami ale to jak Ty z auta wysiądziesz? Nie boisz się że potem znów nie zapalisz? Musiałabyś długo jeździć żeby się podładował... 🥴

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
juz jestem ale sie spociłam przy tym rosole po szpitalu taki człowiek bez silny ze szok
wyladowałam w sobote na ginekologi z bolem nerki jakas infekcja a po drodze sie okazało ze mam zagrożona ciąze z powodu zwężenia kanału szyjki macicy

Matko kochana ty mnie nie strasz bo mnie też ta nerka tak boli że szok. A jaki to był ból??
Ale to kanał ci się zwęża czy szyjka skraca? I 5 dni leżałaś w szpitalu?

Wiola1983 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
juz jestem ale sie spociłam przy tym rosole po szpitalu taki człowiek bez silny ze szok
wyladowałam w sobote na ginekologi z bolem nerki jakas infekcja a po drodze sie okazało ze mam zagrożona ciąze z powodu zwężenia kanału szyjki macicy

Matko kochana ty mnie nie strasz bo mnie też ta nerka tak boli że szok. A jaki to był ból??
Ale to kanał ci się zwęża czy szyjka skraca? I 5 dni leżałaś w szpitalu?

a ty byłaś z tą bolącą nerką?