Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Hehe - no zobaczymy kto się kiedy rozpakuje 🙂 Ważne żeby bąble były zdrowiutkie 🙂

jej ta to bym chciała w połowie marca ale to o miesiąc za wcześnie wiec lepiej niech siedzi jak najdłużej no tzn na Wielkanoc wolę być w domku
P.S. zaraz tego psa pradem potraktuję bo już nie wytrzymam

No ja mam termin na 2 kwietnia...ale slyszalam ze dziewczynki szybciej przychodza na swiat..ale nie wiem czy to prawda:p a moj piesek śpi jak zabity az nie mozliwe....bo to 3 miesieczny szczenaiczek i tylko chce sie bawic dzis od 7 rano do 9 wariował :p

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witam jak zwykle ostatnia 🙂

i jak zwykle na chwilkę, ale znalazłam ciekawą stronę: jakby Wam się nudziło 😉))))

www.bangla.pl

No i mam stresa bo dzisiaj do lekarza na 15 lecę 🤢

darurka napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Hehe - no zobaczymy kto się kiedy rozpakuje 🙂 Ważne żeby bąble były zdrowiutkie 🙂

jej ta to bym chciała w połowie marca ale to o miesiąc za wcześnie wiec lepiej niech siedzi jak najdłużej no tzn na Wielkanoc wolę być w domku
P.S. zaraz tego psa pradem potraktuję bo już nie wytrzymam

No ja mam termin na 2 kwietnia...ale slyszalam ze dziewczynki szybciej przychodza na swiat..ale nie wiem czy to prawda:p a moj piesek śpi jak zabity az nie mozliwe....bo to 3 miesieczny szczenaiczek i tylko chce sie bawic dzis od 7 rano do 9 wariował :p

ja też o tym słyszałam

ewelinka1007 napisał(a):
tyminka napisał(a):
jak te suwaczki są poustawiane zobacz ewelinka u Ciebie smoczek pokazuje że jestem w II trymestrze

bo on jest jakis dziwny nie przesuwa sie wogole

no one tak dziwnie licza wkurza mnie to 🙂

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):

i jak zwykle na chwilkę, ale znalazłam ciekawą stronę: jakby Wam się nudziło 😉))))

www.bangla.pl

Cześć 🙂
ja idę jutro i też już mam stresa 😁 Chociaż to kontrolne badanie bez usg. A teraz idę się kapać.
A i czytałam posta Magdy z prośbą o zmianę imion 😁 Odrobiłam pracę domową i jestem na bieżąco (zazwyczaj 😁)

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
jak te suwaczki są poustawiane zobacz ewelinka u Ciebie smoczek pokazuje że jestem w II trymestrze

bo jesteś 😜

ja jeszcze tak ale ona jest w 30 tc więc powinno pokazywać III trymestr a ja od jutra będę w III 27 tc się zacznie 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Ja mam przesrane z terminem porodu, bo wg OM mam 9 kwietnia ale z usg wynika, że koło 24,25 kwietnia. A mi zależy na dokładnej dacie, bo mój chce zdążyć na poród i jak najdłużej z nami być. Boję się, że on przyjedzie a mała nie będzie chciała wyskoczyć... 🥴

Wszystko się jeszcze może pozmieniać, mi teraz wychodzi że mała jest większa, termin mam na 17-tego a wg USG na 9-tego

tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):

bo jesteś 😜

ja jeszcze tak ale ona jest w 30 tc więc powinno pokazywać III trymestr a ja od jutra będę w III 27 tc się zacznie 🙂

tam zamiast napisać jesteś napisałam jestem

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):

bo jesteś 😜

Jak to możliwe skoro ja mam termin na 17 kwietnia a 27 tydzień zaczyna mi się w sobotę? 🤨 Ty chyba masz tydzień później wg tego co masz w profilu... To co pokazuje ten ich "kalkulator" to jakieś złe obliczenia raczej 🙂

• Mamusia
Właśnie przeczytałam na tej stronce od Tutliputli artykuł Mięsko z Gerbera mniam mniam o fuuuj! Słoiczki z obiadkami dla niemowlaków zawierają mięso oddzielone mechanicznie!!! Ja już jakiś czas temu zrezygnowałam z ulubionych parówek przez to ale oni to świnstwo produkują dla dzieeeci!!! FUJ FUJ FUUUJ

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

www.bangla.pl

Czym się stresujesz?

Oj bo dwa tygodnie temu usg wykazało krwawe nacieki w łożysku: niewielkie ale są. I dzisiaj mam kontrolne usg: oszczędzam się ( firan już nie wieszam 😁 ) ale Bóg jeden wie co tam się dzieje. Staram się być dobrej myśli ! 😁

brechti jest tyyyyle metod na naturalne wywołanie porodu... 😉 😉 🙃 🙃

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

www.bangla.pl

Czym się stresujesz?

Oj bo dwa tygodnie temu usg wykazało krwawe nacieki w łożysku: niewielkie ale są. I dzisiaj mam kontrolne usg: oszczędzam się ( firan już nie wieszam 😁 ) ale Bóg jeden wie co tam się dzieje. Staram się być dobrej myśli ! 😁

to trzymam kciuki, daj znać po wizycie co i jak 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

Nooo, najlepszą jest chyba seksior ze spustem w środku haha ^^ Zamierzam to praktykować, ale nie wiem jak będzie, bo nigdy tego nie robiłam mając rodziców za ścianą ^^

no wiesz co? jak to nie robiłaś? trzeba nadrobić zaległości, dość że ze spustem to jeszcze z adrenaliną 😁

dziewczyny u kadej w sumie inaczej liczone sa tygodnie bo tydzień nie ma 7 dni tylko wszystko zależy od długości cyklu chyba was o to lekarz pytał przy obliczaniu terminu porodu????
dobra mnie się posrało wszystko i wypadł mi wyjazd pewnie będę wieczorem jak zwykle wyszło że głupia Matylda to siostra miłosierdzia

• Mamusia
MAM PYTANKO CO ILE WAM WYSKAKUJA DO PRZODU TE BRZUCHOLKI...BO MOJ ...TAK STOPNIOWO RÓSŁ PO MALUTKU...A CHCIALABYM ZEBY GO BYLO WIDAC BARDZIEJ...BO TU JESZCZE 6 I POL TYGODNIA TYCIA...A JAK W TAKI MSTOPNIU BEDZIE RÓSŁ TO BEZ SZAŁU ...NAJLEPEIJ JAK IDE OGLADAC WOZEK TO W SKLEPEI SPRZEDAWAC POWIEDZAŁ ZE CHYBA MAM JESZCZE SPORO CZASU;/ TO MU ODPOWEDZAŁAM NIE TAK SPORO...CORAZ MNIEJ ;]

brechti napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

Nooo, najlepszą jest chyba seksior ze spustem w środku haha ^^ Zamierzam to praktykować, ale nie wiem jak będzie, bo nigdy tego nie robiłam mając rodziców za ścianą ^^

Oj tam oj tam: przecież będąc w ciąży w drugą już nie zajdziesz 😁 😁
A dodatkowa adrenalina jeszcze efekty wspomoże 😁 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
brechti napisał(a):
Tutliputli napisał(a):

no wiesz co? jak to nie robiłaś? trzeba nadrobić zaległości, dość że ze spustem to jeszcze z adrenaliną 😁

No aż wstyd się przyznać ale ja mam takie szczęście, że jakbym coś rozrabiała z facetem w domu to ktoś by mnie na pewno przyłapał... ale w kwietniu nadrobię to haha xD Jak z adrenaliną to może jeszcze jakiś orgaźmik się przytrafi ^^