Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
ale jak można tak w ogóle szacunku do matki nie mieć????ja nie wiem
alexia gdzie jesteś????kibel obejmujesz ????

jestem ale leżę, zdrzemnęłam się bo jakoś kiepsko się dziś czuję
moja mała też dzisiaj szaleje wyjątkowo

aha to odpoczywaj
ja też muszę jeszcze pojechać do listonosza no i tak jak zapowiedziałam musze posprzatać muszę
a ta moja mała to ja juz nie wiem na prawdę a robi to tak gwałtownie jakby ją coś tam straszyło i teraz leże jakąś godzinkę a ona nie przestaje ani a sekundę

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
ale jak można tak w ogóle szacunku do matki nie mieć????ja nie wiem
alexia gdzie jesteś????kibel obejmujesz ????

jestem ale leżę, zdrzemnęłam się bo jakoś kiepsko się dziś czuję
moja mała też dzisiaj szaleje wyjątkowo

aha to odpoczywaj
ja też muszę jeszcze pojechać do listonosza no i tak jak zapowiedziałam musze posprzatać muszę
a ta moja mała to ja juz nie wiem na prawdę a robi to tak gwałtownie jakby ją coś tam straszyło i teraz leże jakąś godzinkę a ona nie przestaje ani a sekundę
Wiem o czym mowisz, jakie to uczucie. Mi jak przypieprzy to z dwoch stron, z prawej i lewej strony brzucha tak jakby sie caly nagle rozciagnal ale strasznie gwaltoewnie wlasnie tak jakby sie przestraszyl.. Teraz non stop go czuje, jak ja wstaje to on zawsze tez.. juz to denerwujace bo chwili spokoju nie ma.

Tyska_1 napisał(a):
Hello, ja wlasnie tez dopiero wstalam.. musialam sie polozyc bo strasznie sie poczulam jak bylam w miescie. Pierwszy raz mialam stresa ze zaslabne na ulicy 😁 Ale by byla siara.. No, ale juz wypocztea tylko strasznie mnie leb napieprza

hehe czemu siara????????????//
siara to była jak ja wybiegłam raz z kolejki w sklepie a w zasadzie byłam już obsługiwana i prosto na chodniku pawia w śnieg puściłam a to ruchliwa ulica i jeszcze przy przejściu dla pieszych ze światłami i akurat było czerwone światło a stał na tym świetle autobus pełen ludzi
i ja to zrobiłam i popatrzyłam na ten autobus a tam wszyscy buzie zamykaja i jakies takie głupie miny strzelają o matko............................... do tego sklepu póxniej przez miesiac nie chodziłam

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Hello, ja wlasnie tez dopiero wstalam.. musialam sie polozyc bo strasznie sie poczulam jak bylam w miescie. Pierwszy raz mialam stresa ze zaslabne na ulicy 😁 Ale by byla siara.. No, ale juz wypocztea tylko strasznie mnie leb napieprza

siara to była jak ja wybiegłam raz z kolejki w sklepie a w zasadzie byłam już obsługiwana i prosto na chodniku pawia w śnieg puściłam a to ruchliwa ulica i jeszcze przy przejściu dla pieszych ze światłami i akurat było czerwone światło a stał na tym świetle autobus pełen ludzi
i ja to zrobiłam i popatrzyłam na ten autobus a tam wszyscy buzie zamykaja i jakies takie głupie miny strzelają o matko............................... do tego sklepu póxniej przez miesiac nie chodziłam
Ojej 🙂 To faktycznie nieciekawie.. ale kurcze jak mus to mus 😜 Lepiej w snieg niz wsklepie 🙂 Jakos mi tak zawsze glupio jak zaczynam sapac i boje sie ze musialabym gdzies przysiasc czy nie wiem co.. tak ze wszyscy by widzieli 🙂 Ale dotarlam na szczescie spokojnie pomalutku i od razu sie polozylam. Kurr.. ten to galy we mnie wlepia.. niech sobie czeka na Pana swojego to przeciez jego synus to go pomizia i pocaluje

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

wolałabym rzygnąć raz na ulicy niż męczyć się w ciąży tyle czasu, nie móc nic jeść i w ogóle nie egzystować, już słyszę jakbyś narzekała 😁

alexia_79 napisał(a):
nie narzekajcie marudy, nie jedna by chciała czuć to co my a nie może 🙂

a Ty jak zwykle ze swoją filozofią!!!!!!!!!!!!mi chodzi o to że moje dziecko mogłoby być ciut delikatniejsze................................... ja juz jej dziś oddawać zaczęłam to ona jeszcze bardziej więc przestałam a teraz to normalnie mnie brzuch boli jak przed okresem czyli BARDZO

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
No wiem... masz racje, ale to tak jest jak juz cos dostaniesz i Cie denerwuje to nie umiemy nie narzekac 😜 Taki caly nasz narod 🤪 Ja wiem ze tak gadam bo jednak mnie to drazni troche, wiecznie cos mnie rozsadza od srodka, ale wiem ze jakby nagle przestal to bym zawalu dostala ze strachu !

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

a Ty jak zwykle ze swoją filozofią!!!!!!!!!!!!mi chodzi o to że moje dziecko mogłoby być ciut delikatniejsze................................... ja juz jej dziś oddawać zaczęłam to ona jeszcze bardziej więc przestałam a teraz to normalnie mnie brzuch boli jak przed okresem czyli BARDZO
To niedobrze 🤢 Jak tak jak na okres to niedobrze.. ja sie wczoraj strachu najadlam.. po wczorajszym seksie to dostalam takiego skurczu i to razem wlasnie z takimi bolami ! BOze myslalam ze zemdleje tak sie balam, nie ruszalam sie doslownie w tym lozku.

ale ja się zrzygałam jak nie byłam w ciąży to było jakiś rok temu zimą właśnie dostałam wtedy okres a ja tak reaguję a że dorało mnie jak wracałam z pracy z której już się zwolniłam bo wiedziałam co się zapowiada i szybko po jakiś apap do sklepu i coś do żarcia na wieczór i pamiętam jak juz miałam płacić i mówię że muszę wyjść na chwilę bo mi słabo i WYBIEGŁAM i fruuuu
babka wyszła za mną i zapytała tylko czy wszystko ok

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

nie no teraz to mnie zdenerwowałaś!!! 😠 miałaś jechać do lekarza i chuj olałaś to - to Ty jesteś mądrzejsza od encyklopedii bo nawet lekarskie rady olewasz, a teraz jeszcze boli Cię brzuch jak na okres... dziewczyno a może Ty masz skurcze i nie wiesz? Jak nie pojedziesz do lekarza to ja z Tobą nie gadam!!!! a ja zawzięta jestem!!!

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

nie no teraz to mnie zdenerwowałaś!!! 😠 miałaś jechać do lekarza i chuj olałaś to - to Ty jesteś mądrzejsza od encyklopedii bo nawet lekarskie rady olewasz, a teraz jeszcze boli Cię brzuch jak na okres... dziewczyno a może Ty masz skurcze i nie wiesz? Jak nie pojedziesz do lekarza to ja z Tobą nie gadam!!!! a ja zawzięta jestem!!!

nie denerwuj się błagam cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja znam przyczyne tego wszystkiego to ten jebany laptop tak mi tu wszystko podgrzewa jak przy nim nie siedze to wszytsko wraca do normy i ruchy małej i bóle brzucha dlatego jak nim pierdzielnę o ścianę zraz to sie skończy a ty sie Oluś nie denerwuj , moja intuicja nigdy mnie nie zawiodła no (może raz i dlatego mam teraz takiego męża jakiego mam)i jak będę czuła że muszę sie udać do lekarza to pojade i nawet Was o radę nie zapytam bo nie zdążę
na razie jest OKI tylko ty mamuśka bez nerwów
nic nie poradzę że Lena ma pewnie nieproporcjonalnie długie nogi które musi gdzies wyciągać a ze mama mam taki mały bęben to wiadomo że się rozpycha

• Mamusia
brechti napisał(a):
ohoho, cóż to za fochy Alexia???? 😁

nie bez powodu... i nie fochy, kto to widział w ciąży laptopa na brzuchu stawiać? ja nie będąc w ciąży tego nie robiłam a Matylda na dzieciaka kładzie takie pole magnetyczne, nie mieści się to w mojej głowie 🥴