Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Raczek w końcu się pokazałaś, ładne zdjęcie
co do rozmiaru bluzy to nie wiem co on myślał ale wiem że nie rozróżnia rozmiarów i nie wie skąd są skróty S M L XL mimo że zna angielski to zawsze jak coś sobie kupuje a mnie przy tym nie ma to się pyta co znaczy która literka 😮
ale faktycznie coś mu się odmieniło bo kiedyś kupował mi wszystko za małe a teraz wszystko za duże i nie dziwię się skoro wybiera największe rozmiary jakie są

ale wiecie co nie wiem czym to jest spowodowane ale mój brzuch jest dziś kolosalny , co najmniej jak w siódmym miesiącu 🤢
do wieczora nic nie jem 😞

wlasnie ukazal sie moj plan na studiach i myslalam, ze uda mi sie wszystko odrobic a tu 4 maja mam 8 godzinne zajecia. Jak ja to zrobie bede musiala zostawic tyg Julka na tyle czasu:/ zastanawiam sie jak z karmieniem w takim ukladzie

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
wlasnie ukazal sie moj plan na studiach i myslalam, ze uda mi sie wszystko odrobic a tu 4 maja mam 8 godzinne zajecia. Jak ja to zrobie bede musiala zostawic tyg Julka na tyle czasu:/ zastanawiam sie jak z karmieniem w takim ukladzie

raczek masz oklaska 🙂 co do karmienia pamiętaj że możesz zawsze zciągnąc pokarm i zostawić tym którzy beda sie opiekować maleństwem do podgrzania mleko matki moze stać w lodówce 1 dzień a z zamrażalce 3 dni

• Mamusia
hej hej ja dzisiaj mam pracowity dzien ale za to wczoraj wieczorem zaszalalam pojechalismy do mc donalda potem cola lody i chipsy 😁 a dzisiaj zdrowe juz odzywianie chociaz mam ochote na pizze 🙂
Magda śliczny brzusio 🙂 taki nie za duzy 🙂
Co do chrzcin to planujemy poczatek wrzesnia a rodzicami chrzestnymi beda moja siostra i brat (kuzyn) mojego 🙂

Super ze Justyna wraca 🙂
A co do Linki to mysle ze ja na obserwacji zostawili 🙂

Ewelinaaleks napisał(a):
raczek88 napisał(a):

raczek masz oklaska 🙂 co do karmienia pamiętaj że możesz zawsze zciągnąc pokarm i zostawić tym którzy beda sie opiekować maleństwem do podgrzania mleko matki moze stać w lodówce 1 dzień a z zamrażalce 3 dni

wiem, ale mi bedzie smutno:/ trudno obowiazek to obowiazek 🙂

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
jak tam Ewelina wystawiłaś ubranka na allegro ?

ps klasnelam Ci 🙂

a gdzie tam wczoraj robiłam im zdjęcia to sie zeszło ze 2 godz!od wczoraj mam remont w domu i wczoraj mój mąż walczył z tynkami w pokoju dla małego a dziś mnie wkurwił i sama sprzątałam ten pierdolnik później tez robiłam pare rzeczy których nie powinnam robić bo morał jest taki że plecy i okolice lędźwi mnie napieprzają. dam ci napewno znać jak je wstawię chyba że chcesz jakieś zdjęcia ma e-maila

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):

ps klasnelam Ci 🙂

a gdzie tam wczoraj robiłam im zdjęcia to sie zeszło ze 2 godz!od wczoraj mam remont w domu i wczoraj mój mąż walczył z tynkami w pokoju dla małego a dziś mnie wkurwił i sama sprzątałam ten pierdolnik później tez robiłam pare rzeczy których nie powinnam robić bo morał jest taki że plecy i okolice lędźwi mnie napieprzają. dam ci napewno znać jak je wstawię chyba że chcesz jakieś zdjęcia ma e-maila

nie spokojnie jak sie uporasz ze wszystkim i wystawisz na spokojnie na allegro to wtedy sobie obejze

• Mamusia
hej laski co za dzien...
moj od rana mi dokucza bo na kacu...
przed południem zadzwoniła mama ze rurka od centralnego pekła i czy bym nie przyjechała ze szwagrem bo onn hydraulik....wiec pojechalismy
a po drodze mi pekl pzsek od alternatora i jakis inny jeszcze spadl 😠 wiec wziełam od mamy auta i szukałam sklepu zeby ten cholerny pasek kupic 😠a wiadomo dzis niedziela...
jak juz znalazłam i kupiłam pasek to musiałam szukac 😠mechanika z kluczami zeby mi go zmienil bo ja to sama to sobie moge...a na dodatek dzis mam jakies dziwne skurcze i bole brzucha rano tak mnie kuło ze nie mogłam nawet nogi wyprostowac ani sie podniesc 😞

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):

ps klasnelam Ci 🙂

nie spokojnie jak sie uporasz ze wszystkim i wystawisz na spokojnie na allegro to wtedy sobie obejze

dobrze dam ci znac jak uda mi sie to zrobić

• Mamusia
no i ja tez jestem 🙂
dzisiaj jak nigdy mialam duzo energii :] zrobilam wkonu porzadek z ubrankami dziecka, wszystko pospisywane ile czego jest i co brakuje 🙂

Kurde chce juz jutro bo caly czas mnie boli po prawej stronie pod piersi i martwi mnie to bo nnie to boli caly czas i nie wiem czy to wartoba czy cos sie zlego dzieje.... a jutro mam wizyte u gina.