Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

brechti napisał(a):
Czekam tylko na jakąś konkretną reformę naszej SZ... Najlepiej jak już wcześniej wspomniałyście unikać tego typu szpitali w których będziecie narażone na potencjalną obecność studentów a sobie tego nie życzycie

wlasnie 🙂 ja tez nie chce, dlatego bede sie mobilizowac na swieta, gdzie bede u siebie w domku a tam ani widu, ani slychu o studentach 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobra uciekam
oby było cieplej bo Leonek zaczyna od przyszłego tygodnia egzystować na zewnątrz
dziś był Pan od pomiarów, pomierzyliśmy psa i buda się robi 😉
jego nowy domek aż mi się ryczeć chce 😞
dobra będę was podglądać

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
mam nadzieje ze kwiecien bedzie juz fajniutki, bo milej bedzie na spacer chodzic 🙂 a wlasnei keidy planujecie pierwsze spacery?

nie mam pojęcia, pewnie najwięcej zależy od pogody, ale raczej nie wcześniej jak 2 tygodnie po porodzie.. Najpierw będę ją przy otwartym oknie hartować a potem zobaczę...

alexia_79 napisał(a):
raczek88 napisał(a):
mam nadzieje ze kwiecien bedzie juz fajniutki, bo milej bedzie na spacer chodzic 🙂 a wlasnei keidy planujecie pierwsze spacery?

nie mam pojęcia, pewnie najwięcej zależy od pogody, ale pewnie nie wcześniej jak 2 tygodnie po porodzie.. Najpierw będę ją przy otwartym oknie hartować a potem zobaczę...

wlasnei ja tez nie czytalam,ze w sumie mozna od przyjscia do domu stopniowo, wlasnie przez otwieranie okna potem 5minutowy spacer, ale co opinia to tez inna. Chyba wiekszosc trzeba wyczuc tak samo jak z ta dieta widzialam kobiety karmiace jedzace pomarancze i truskawki i takie co nic poza makaron i ziemniaki

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
raczek88 napisał(a):

nie mam pojęcia, pewnie najwięcej zależy od pogody, ale raczej nie wcześniej jak 2 tygodnie po porodzie.. Najpierw będę ją przy otwartym oknie hartować a potem zobaczę...

ja mysle ze bede robila tak samo jak Ola.. najpierw przy otwartym oknie a pozniej na spacer po kilku tyg.

wiecie co tak sobie pomyślałam że skoro tyle wytrzymałam w tym brudzie to jeszcze do jutra wytrzymam
z resztą nie mam ani siły ani chęci a później jeszcze wychodzę wiec muszę trochę odpocząć

alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
ciekawe jak mój Krasnoludek będzie się na dworze zachowywał 🙂

Krasnoludek wkoncu bedzie mial na imie?? 😁 😜

😁

ładnie ale z tym imieniem w urzędzie na pewno będzie problem 😁

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
wiecie co tak sobie pomyślałam że skoro tyle wytrzymałam w tym brudzie to jeszcze do jutra wytrzymam
z resztą nie mam ani siły ani chęci a później jeszcze wychodzę wiec muszę trochę odpocząć

no pewnie Matylda nie przemeczaj sie... Sprzatanie nie zajac.. nie ucieknie 😁 😜
ja dzisiaj tez nie sprzatam !! chociaz przydalo by sie odkurzyc, ale mnie sie nie chce 🙃
Ide do sklepu po pieczywko.. po pączki 🙃