Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie. Chcę wyslac paczkę, żeby była na drugi dzień..nie wiem czy to da w ogole rade i jaki to mniej wiecej koszt ?

zalezy jaka duża, ja ostatnio wysyłałam jakies ciuszki, zapłaciłam ok.13zł a jak ma byc na drugi dzień to musisz priorytetem ale tez gwarancji nie masz, najpewniej kurier 😉

a jak to jest z tym kurierem, bo ja jestem zielona w tych sprawach? ☺️

dzwonisz do firmy, zamawiasz kuriera, który przyjeżdza do ciebie do domu i zabiera paczke 🙂

• Mamusia
mój to się paru rzeczy nauczył, jak daję mu buzi to oddaje po swojemu - otwiera buzie, zbliża się do mnie i szoruje nosem (ale tak mocno, że boję się żeby sobie go nie odkształcił 😁), robi kosi kosi i takie tam różne..
ale tak jak Szyszki Majka, nie przewraca się na plecy (tzn czasami przypadkiem, jak się zagalopuję to robi obrót o 360), nie pełza, nie raczkuje, nie ma zębów

• Mamusia
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie. Chcę wyslac paczkę, żeby była na drugi dzień..nie wiem czy to da w ogole rade i jaki to mniej wiecej koszt ?

zalezy jaka duża, ja ostatnio wysyłałam jakies ciuszki, zapłaciłam ok.13zł a jak ma byc na drugi dzień to musisz priorytetem ale tez gwarancji nie masz, najpewniej kurier 😉

dzwonisz do firmy, zamawiasz kuriera, który przyjeżdza do ciebie do domu i zabiera paczke 🙂

ok, a jaki to jest koszt mniej wiecej?

Asia - Wojtuś słodziaczek, i moim zdaniem też cały tata 🙂
A co do priorytetu to wątpie że będzie na następny dzień, no chyba że to samo miasto - ale tez nie jestem pewna. Do mnie paczka ze Szczecina szła - 4 dni, a z Wawy - 2.

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

ok, a jaki to jest koszt mniej wiecej?

nie mam pojęcia 🥴 tez zależy od gabarytu na pewno, ale taka średnia to myśle że ok.20zł tak nawet patrzac na cennik wysyłki na allegro 😜

• Mamusia
Oj Matylda - Ty to mi umiesz humor poprawić 😁 😁 😁 😁

Nikola - tego tekstu to ja mężowi nie sprzedam bo jest na etapie "odchudzania" od dzisiaj 😁 😁 😁

Asia - co do priorytetu to zdażyło mi się kilka razy dostać paczkę na drugi dzień ale musiałabyś wysłać o 8 rano jakoś, a co do kuriera to ja w pracy często dokumenty wysyłałam DHL-em i tam jest opcja dostawa na drugi dzień tzn to jest standard u nich, nie wiem jaka ciężka paczka, ale ja za paczkę z Niemiec DHL-em płaciłam 39 zł, fakt że była lekka bo zamawiałam torebkę i koszulę ale jak chcesz to się rozeznam - muszę tylko wagę paczki znać i mniej więcej wymiary 🙂

• Mamusia
Lence gratuluję ząbka! No juz pewnie gryzać (słowo mojej córy) będzie mamy albo juz to robi ? 🙂 Plucie niesamowicie smieszne!

Wojtuś slicznota! Koszula 1 klasa! Elegancik

Wit niech zdrowieje biedulka... Ech Ja to nienawidzę choroby u malutkich dzieci.... Nie ma jak im pomoc,

A także dla wszystkich dzieci , które maja i mieli wczoraj miesiecznicy: radosci la Was! i nie chorować!
co do chodzika, nie wsadze tam wlasnego dziecka nigdy w zyciu!

• Mamusia
co do priorytetu to moj tata sprzedaje (ryby) krewetki na allegro i wysyla priorytetem placiok.20zł i zawsze na 2 dzien dochodza nie wazne skad z Polski 🙂 ale wlasnie na poczte wyslac chodzi rano.
Maja to ma takie ogniki w oczach i aby mysli co zmajstrowac 😁 a my mialysmy isc na dwor a panienka usnela.. ma wyczucie czasu 😁