Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ja jak będę miała syna to nazwe go kevin, podoba mi się tez alex, olaf, wiecej meskich mi sie podoba

chyba Kewin 😜

no Kevin mojej przyjaciółce tak się spodobało że urodziła teraz nie dawno i tak go nazwała 🙂i jak będę mieć moze syna to na pewno tak go nazwe od lat mi sie tak podoba te imie, byłam kiedys w kdt i był taki śliczny mały chłopiec i mama go wołała to tak slicznie te imie brzmiało

miałam na myśli pisownię 🙂

no keVin

już kiedyś była tu małą scysja na ten temat
nie wiadomo jak to z tymi urzędami jest ale u mnie na pewno pozwolili by zapisać KEWIN

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
juz ...przeczytałam... my dalej nie wybralismy imienia....a czasu coraz mniej 😮

a moze Maksiu ? 😁 haha Moj tak ma na imie 😜

a może PAWEŁ 😉

maksia i pawła mamy w rodzinie ...bliskiej wiec nie bardzo i za specjalnie nie podobaja mi sie te imiona 🤨[/quote
to Sebuś - jak mój mąż 😜 Dobry chłopak 🙃

podoba nam sie ale najlepszy przyjaciel mojego miał tak na imie zgina w wypadku 😞... wiec nie bardzo

to wlasnie ku jego pamieci takie imie.. 😮

to nie jest dobry pomysl ...chora sytuacja z jego rodzina mój wtedy z nim jechal wogole to długa historia dosc skomplikowana

ok ok nie wnikam 🙂 to kloccie sie czy Patryk czy Jasio 😜

o to chodzi ze nawet my sie nie kłocimy przestalismy juz o tym dyskutowac jakby jedno drugiemu miało ustapic 😁 a ja nie mam zamiaru

brechti napisał(a):
mróz na dworze a ja z dogiem muszę na dwór wyjść 🤢 może mała da mi zasnąć po spacerku, chociaż nie wiem czy Helenka zaczai, że na spacerze jesteśmy 🙂

zaczai na pewno
ja mam tylko nadzieję że Leon nie zrobi mi niespodzianki i nie obudzi mnie o 4,00 rano tak jak dziś bo chyba straciłby głowę

ło wszystkie lezą gdzieś to i ja
mimo że miałam ciężką noc i dzień spać jeszcze nie idę ale mogę wyłączyć to osprzętowanie bo i tak mnie wkurza i włączony od 6.00 rano

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
ale kurczę nie wiem na tyle jak poród wygląda, czy tam gdzieś ścian i podłóg krwią wymazanych nie będzie 😁 😁

Normalnie jak w rzeźni 😁 😁 😁 😁 😁

nie no muszę skomentować 😁 😁 😁 😁 😁
aż sobie to wyobraziłam i widok był straszny 😮 😮
Kasia ty mnie rozwalasz na łopatki, dziewczyno jakie ty masz myśli 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Tynka napisał(a):
Cześć mamuśki 🙂 Mam dziś kolejny egzamin 🤪, mam nadzieję że zdam 🙂 Trzymajcie za mnie kciuki i miłego dnia 🙂)))

ooooooooooooo trzymam mocno 😉 😉 😉 😉 😉 😉
dasz radę, symulacje porodu zrób albo cuś i zdasz 😁 😁
czekamy na wieści

a mnie dzis moj maz wywalil z lozka z przerazeniem bo znalazl krople krwi w lazience a ja bylam ostatnia 😁 hehehhe nie przyszlo mu do glowy ze moj brat mogl rozwalic nochala 😁 ale milo jak ktos sie tak martwi

• Mamusia
Heloł
Ja już jedno oko mam otwarte ale jeszcze leżę w łóżeczku, mężuś nie może się zebrać ze wstaniem bo grał do 2.30 🤪 Ale cóż - cierp ciało jeśliś chciało 🙃
Moja iskierka też jeszcze śpi więc i ja poleżę chwilę dopóki się mocno głodna nie zrobię 🙂

• Mamusia
cześć 🙂
ja pewnie zaraz się znowu położę, bo poszłam spać po 3 ;/ nie mogę wcześniej zasnąć, bo mam tysiąc myśli na minutę. Męczące to...
Tak mnie zawsze rano wszystko boli, brzuch i pęcherz, chcę już mieć to jak najszybciej za sobą, bo już jestem zmęczona. A i o plecach zapomniałam 😁
Musiałam komuś pomarudzić 🙂

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
cześć 🙂
ja pewnie zaraz się znowu położę, bo poszłam spać po 3 ;/ nie mogę wcześniej zasnąć, bo mam tysiąc myśli na minutę. Męczące to...
Tak mnie zawsze rano wszystko boli, brzuch i pęcherz, chcę już mieć to jak najszybciej za sobą, bo już jestem zmęczona. A i o plecach zapomniałam 😁
Musiałam komuś pomarudzić 🙂

To już się nie kładź wtedy zaśniesz bez problemu o normalnej porze 🙂
Co do bólu to nic się nie poradzi, trzeba to jakoś przeżyć, wyjścia nie mamy, a teraz najgorszy czas... dasz radę 😉