Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Halo
ja tak na szybciocha ( czy ja jestem kiedyś inaczej ?? 🤨 🥴 )

Dagi, toż Nela to czysty Sola 🤪
a tak w ogóle to fajne z niego ciacho ☺️ ☺️ 😁 😁 😁

Wypchnęłam A. z pasierbem i wrzeszczącą zawartością wózka na spacer: obiecałam spac w tym czasie 😁 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️

Ola, Witek jak na razie tylko grucha: koniecznie z rana i koniecznie jak z nim gadam: zresztą, zawsze jak jest wyspany..yyy.. czyli chyba tylko z rana 😁 😁
ale dzisiaj w nocy, my tu opka opka a ten w głos się śmieje.
Naprawdę nie wiem z czego, może jednak nie powinnam jeszcze tej koszuli w nocy ściągać 😁?

matko matko nie wiem co z wolnym czasem zrobić i w co ręce włożyć 😁

która miałą usg ciemiączkowe ? bo mi wczoraj lekarz kazał a ja pierwsze na uszy słysze żeby coś takiego robić 😮

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rzeczywiście Dagi Nela jest bardzo podobna do Sola
a co do dźwięków to moja od kilku dni zaczela intensywnie gaworzyć gruchac i wydawac inne dźwięki kilka razy nawet zasmiala sie juz glosno no i jak ziewa to tez wydaje juz dźwięk 🙂 nawet udalo nam sie nagrac pogawędke z nią 😁
Kasia korzystaj ile wlezie i odpoczywaj 🙂

• Mamusia
gdzies wszystkie wybyly w sobotnie popoludnie. ja tez juz z zakupow wrocilam, zaraz nakarmie dziecie i na spacer sie wybierzemy, bo jakos Nela nie moze usnac, moze na powietrzu bedzie jej latwiej. jesli chodzi o gaworzenie, to rzeczywiscie cos tam jej wychodzi kilka razy dziennie, macha przy tym nozkami i sie ekscytuje, kochaniutka jest 🙂 a i jeszcze jak ona sie ekscytuje , gdy sie cieszy, to zwraca pokarm, zyga i sie cieszy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
gdzies wszystkie wybyly w sobotnie popoludnie. ja tez juz z zakupow wrocilam, zaraz nakarmie dziecie i na spacer sie wybierzemy, bo jakos Nela nie moze usnac, moze na powietrzu bedzie jej latwiej. jesli chodzi o gaworzenie, to rzeczywiscie cos tam jej wychodzi kilka razy dziennie, macha przy tym nozkami i sie ekscytuje, kochaniutka jest 🙂 a i jeszcze jak ona sie ekscytuje , gdy sie cieszy, to zwraca pokarm, zyga i sie cieszy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
My też wróciliśmy z zakupów.
Ola - fajnie że z małą wszystko ok 🙂 Moja jako że najstarsza to powiem że już od dawna piszczy aż miło. Dzisiaj nawet nagrałam film jak tak się cieszyła i machała odnóżami że aż się spierdziała 🙂

Kasia - Wicio to na mamę z poczuciem humoru się chyba podał 😜

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Moja Polcia tez piszczy i kwika tak hehe a gaworzy sobie ładnie dzisiaj powiedziała buuuuuuuu.... 🙂

A mojej wczoraj po kąpieli wymsknęło się "tatie" i T. mało orgazmu nie dostał 😮
Powiedział tylko: "Jak woła tata to przywoła brata" - i szczerzy te ząbki do mnie 😮 😮

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Moja Polcia tez piszczy i kwika tak hehe a gaworzy sobie ładnie dzisiaj powiedziała buuuuuuuu.... 🙂

Powiedział tylko: "Jak woła tata to przywoła brata" - i szczerzy te ząbki do mnie 😮 😮

hahaha 😁 No to dalej robcie brata 😁 😁 😁:

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):

Ja to bym chciała ale lekarz kazał rok odczekać 🙂 😜

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):

Ja to bym chciała ale lekarz kazał rok odczekać 🙂 😜

Już byś chciala?????????????? 🤪 🤪 🤪Podziwiam 😁

a moja nie gaworzy i nie guga tylki kwiczy i wydaje takie dziwne dźwięki ni to pisk ni miauczenie takie nie wiadomo co 😮
wiecie co tak sobie pomyślałam o moim drugim pierwszym razie i jak sobie coś uświadomiłam( jako matka karmiąca) to tylko "a fuj" pomyślałam
bo ja se tylko pomyślałam że za tydzień mąż marnotrawny wraca (do jeszcze bardziej marnotrawnej żony) i może by coś pofikał , bo zamierzam się wygoić w tym tygodniu bo wykupiłam w końcu tą receptę z globulkami i tak sobie myślę jak na nie patrze że przy aplikacji pierwszej przeżyje swój drugi pierwszy raz one takie wieeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie

alem się pożaliła ☺️

• Mamusia
moj maly tez piszczy od jakiegos czasu i smieje sie w glos 😁 w ogole juz taki bardziej wyrazny jest, co raz mniej placze( wiec Kasie wszystkie 3 mysle, ze u Was tez to niedlugo minie 🙂 bo Wojtek tez duuzo plakal i nie wiadomo było z jakiego powodu 🤢 ale jest co raz lepiej, jeszcze, zeby tylko wiecej spal 😁 ide bo sie drze ;*

o
schodzą się córy marnotrawne co ich cały dzien nie było 😁 😁

Matylda, nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi:
1. będziesz robić sobie dobrze globulkami i to cie martwi?
2. P. wraca i będzie chciał wykorzystać globulki?
3. P. będzie chciał sprawdzić czy globulki skuteczne były ? 😉 😉

🥴 🥴 🥴
mnie tam cały czas chce się bzykać: właściwie mogłabym non stop ☺️ ☺️
a ponieważ takie były objawy ciąży z Witkiem, to se chyba test kupię 😁 🤢

dziewczyny ja też chętnie do Was dołącze jeżeli pozwolicie 🙂 Wprawdzie urodziłam pod koniec marca ale termin miałam na początek kwietnia... więc trochę jestem "wasza"... Marcówki są na mamusiach...poza tym nie nadąrzałam za nimi 🙂

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
dziewczyny ja też chętnie do Was dołącze jeżeli pozwolicie 🙂 Wprawdzie urodziłam pod koniec marca ale termin miałam na początek kwietnia... więc trochę jestem "wasza"... Marcówki są na mamusiach...poza tym nie nadąrzałam za nimi 🙂

Hej Magda - i co zapisałaś się już na wizytę do Dr Ozimka? 🙂