Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiesz ze my juz nosimy miniaturke człowieczka w brzuszku ? ;D dzis bylo w rozmowach w toku dziewczyna wziela tabletke poronila i okazalo sie ze to byl 3 czy 4 tydz nie pamietam dokladnie i widziala jego razki nóżki rozumiesz??? widziala swoje martwe dzieciatkooo ;O ja bym nie mogla tego zrobic ciazy tej nie planowalam ale dzidzia nie jest winna i nie powinna placic kara smierci..

• Mamusia
to podaj mi swoje dane to cie zaprosze ;* ;] ja sie urodzilam w 6 mies i wazyłam 1kg miałam 1 punkt tylko.. karmili mnie przez sąde miała sie ta mamuska ze mna.. ;( i boje sie u swoje zeby takie chorowite jak ja nie było ;( ja to cale zycie sanatoria od malego astme mialam to 3 lata na drogich szczepionkach.. ajc..

kurde tak mi się zachciało zabaw że zamotałam sie na facebooku i pozapominałam haseł do moich kont i w ogóle do wszystkiego
ej dziewczyny mam pytanie bo obdzwoniłam wszystkie laboratoria u mnie i nikt nie hcce zrobić mi takiego badania jak lekarz mi zalecił a mianowice chodzi mi o tą glukozę, mam sobie kupić 50g rozrobić w domu i wypić z cytryną, po godzinie mam się stawić dokładnie na pobranie krwi nie wcześniej i nie później tylko dokładnie godzinę po i jest to badanie jednopunktowe czyli tylko raz będą mnie kłuć po tej godzinie i tyle
a w laboratoriach mówią że wtedy to nie wyjdzie krzywa tylko ogólnie stęzenie cukru po godzinie bo wiadomo że nie krzywa bo bo ni ema z czym porównać no i np w LUX MEDZIE nie zgadzają się bo tam trzeba być na miejscu bo pobieraja krew z palca mierzą poziom cukru bo musza wiedzieć jaki jest żeby po ewentualnym wypiciu glukozy nie zapaść w śpiączke ja normalnie zbaraniałam i już nie wiem co mam robić

• Mamusia
Heh ja też nie lubie jak mi sie w zywe oczy kłamie,a on czest to robi i mi jest przykro bo ja staram sie nie kłamać,chyba ze dla dobra obojga 🙂 Zawsze mysle jak cos robie jak ja bym sie czula na jego miejscu jakby on mi cos takiego zrobil...Staram sie byc lojalna i sama tego oczekuje.....
I ciezko mi zaufac ...

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
kurde tak mi się zachciało zabaw że zamotałam sie na facebooku i pozapominałam haseł do moich kont i w ogóle do wszystkiego
ej dziewczyny mam pytanie bo obdzwoniłam wszystkie laboratoria u mnie i nikt nie hcce zrobić mi takiego badania jak lekarz mi zalecił a mianowice chodzi mi o tą glukozę, mam sobie kupić 50g rozrobić w domu i wypić z cytryną, po godzinie mam się stawić dokładnie na pobranie krwi nie wcześniej i nie później tylko dokładnie godzinę po i jest to badanie jednopunktowe czyli tylko raz będą mnie kłuć po tej godzinie i tyle
a w laboratoriach mówią że wtedy to nie wyjdzie krzywa tylko ogólnie stęzenie cukru po godzinie bo wiadomo że nie krzywa bo bo ni ema z czym porównać no i np w LUX MEDZIE nie zgadzają się bo tam trzeba być na miejscu bo pobieraja krew z palca mierzą poziom cukru bo musza wiedzieć jaki jest żeby po ewentualnym wypiciu glukozy nie zapaść w śpiączke ja normalnie zbaraniałam i już nie wiem co mam robić

Ojej Matylda,nie wiem w ogole o co chodzi z tym badaniem...Ja jeszcze go nie mialam... 😞

• Mamusia
Witam was co do glukozy to miałam ja przed swietami robiona poszłam do laboratorium na czczo i nic nie piłam pobrali mi krew i kazali wypic ta glukoze i po 2 godzinach wrócic ,jak wróciłam to pobrali jeszcze raz krewi wtedy wyjdzie ten wynika ja nie miałam 50 g tylko 75g