Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
Moje dziecko dzisiaj oszalało 🤪 Nie wiem co ono wyprawia ale cały brzuch mi podskakuje, widać to gołym okiem, mam nadzieję, że jak się urodzi to będzie już tylko spało i jadlo 😁

Mnie tam nic nie faluje, tylko takie pukniecia jakby brzuch w pewnych miejsach podskakiwal...

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie prawdopodobnie jest dziewczynka...
ale wszystko się okaże przy porodzie...
A w ogóle to jak spędziłyście sylwestra bo ja bardzo fajnie go spędziłam na pogotowiu, bo zatrułam się kebabem z baraniny i musiałam wracać do polski bo byłam bardzo odwodniona i dali mi 2 kroplówki i już jest wszystko ok... ale niezapomniany sylwester na prawdę... tego to na pewno nie zapomnę... :P

• Mamusia
wieem, chcialabym juz wiedziec naprawde ! 🙂 ale dzisiaj mialam sen.. snil mi sie porod, ze byl taki szybki i bezbolesny i chlopiec wyszedl z niebieskimi oczkami po moim 🙂 po prostu wstalama i sie poplakalam ze szczescia 🙂 wiec moze to bedzie proroczy sen i bede miala chlopca ;D

asiaa2028 napisał(a):
wieem, chcialabym juz wiedziec naprawde ! 🙂 ale dzisiaj mialam sen.. snil mi sie porod, ze byl taki szybki i bezbolesny i chlopiec wyszedl z niebieskimi oczkami po moim 🙂 po prostu wstalama i sie poplakalam ze szczescia 🙂 wiec moze to bedzie proroczy sen i bede miala chlopca ;D

Ja wierze w prorocze sny... mnie sie wszystkie sprawdzaja. Wiele razy tez snil mi sie porod, ze urodzilam dziewczynke

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):

Nie chcę Cię straszyć ale ze snami to zwykle jest na odwrót 😁 Więc pewnie będzie dziewucha z brązowymi a i poród trochę potrwa, bo chyba w to że będzie bezbolesny to nikt nie wierzy 😁

asiaa2028 napisał(a):
a to USG 3D ktoras z Was juz miala ?;> ja tez bym chciala, ale nie chodze prywatnie do lekarza, to jest taka mozliwosc ?;>

W kazdej chwili mozesz sobie zrobic, nie zaleznie od tego, czy chodzisz prywatnie czy panstwowo. Tylko takie badanie robisz prywatnie i placisz za nie oczywiscie (niemalą kaske niestety 😞)

eunia91 napisał(a):
tak już jest ok...
a ja też mam 14 wizytę i mam nadzieję że z usg... 🙂
w ogóle to też chciałabym 3D ale nie wiem ile kosztuje... wiecie może??

W kazdym miesscie ceny sa rozne.... u mnie najtansze sa po 180 zl, w Wawie z tego co laski mowily to 260 zl

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Nie chcę Cię straszyć ale ze snami to zwykle jest na odwrót 😁 Więc pewnie będzie dziewucha z brązowymi a i poród trochę potrwa, bo chyba w to że będzie bezbolesny to nikt nie wierzy 😁

hehe dziewczynke to bym chciala, ze ze z brazowymi to na pewno nierealne, bo ja mam zielone, a moj niebieskie haha 😁 no wlasnie a ile kosztuje to USG 3D ?;>