Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejo 🙂
No Dorka - zaszalałaś z tym brzusiem. Ja chyba mam mniejszy za to kupę rozstępów już mam 😞
Asia - ty też masz fajniutki - taki zgrabny 🙂

A ja dzisiaj też się najadłam i mnie gazy męczą - całą puszkę brzoskwiń zjadłam - pycha.

Teraz w końcu zasiadłam do kompa. Mam mega lenia i w ogóle ociężała jestem na maksa.
Dzisiaj w kościele to myślałam że nie będę wstawać z ławki - nawet mi się śpiewać nie chciało. Leń ze mnie na maksa.

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Hejo 🙂
No Dorka - zaszalałaś z tym brzusiem. Ja chyba mam mniejszy za to kupę rozstępów już mam 😞

A ja dzisiaj też się najadłam i mnie gazy męczą - całą puszkę brzoskwiń zjadłam - pycha.

Teraz w końcu zasiadłam do kompa. Mam mega lenia i w ogóle ociężała jestem na maksa.
Dzisiaj w kościele to myślałam że nie będę wstawać z ławki - nawet mi się śpiewać nie chciało. Leń ze mnie na maksa.

ooooo jest i Wiolcia:* 😘

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Hejo 🙂

ja wczoraj strasznie sie najadlam ze nie mialam sily wstac z kanapy u siostry 🙂 ani chodzic a co najdziwniejszego ze moja siostra mieszka na 4 pietrze i co wchodze po tych schodach to tak mi ciezko oddychac a po 5 min takie mam zakwasy na nogach ze masakra A co do mojego brzusia to naszczescie nie mam zadnego rozstepu przy takiej wielkosci 🙂

• Mamusia
mi sie poroboly na poczatku rozstepy na piersiach, jak jeszcze nie smarowalam sie niczym.. ;/ ale teraz na szczescie nic mi sie nie robi 🙂 zobaczymy jak to dalej bedzie hehe. Ale moj kochany powiedzial, ze nie beda mu przeszkadzaly zadne rozstepy, bo on je nawet lubi hehe 😁

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
oglądacie coś ciekawego w TV bo ja od początku zaczynam strzelać kanałami i dalej nic nie ma

ja ogladam supermena na tvn tak kontem oka ale juz sie konczy chyba zaraz

Ja też widzę obok supermena jak wcina Bounty 😉 mam na myśli tego co z kilku kropelek stworzył to maleństwo w moim brzuchu 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
oglądacie coś ciekawego w TV bo ja od początku zaczynam strzelać kanałami i dalej nic nie ma

ja ogladam supermena na tvn tak kontem oka ale juz sie konczy chyba zaraz

Ja też widzę obok supermena jak wcina Bounty 😉 mam na myśli tego co z kilku kropelek stworzył to maleństwo w moim brzuchu 😁

hahaha 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
hahaha alexia dokladnie ze szczegolami wszystko opowiadasz hehe 😁

no właśnie to ja ci zazdroszczę że to tylko kilka kropelek było 🤪 🤪i

Ojj to taka literacka przenośnia, przecież sobie nie zaglądałam ile ml tam wlał 😁

asiaa2028 napisał(a):
ale ilosc sie wcale nie liczy tylko jakosc 😁 wiec gratuluje supermana haha 😁

ta dokładnie ale co do jakości do chyba dopiero w kwietniu albo nawet i później będziemy mogły ocenić jak zobaczymy co z tych "kropelek" wyrośnie

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Nie no bez pikantnych szczegółów 😜

hmmm to sa jakies pikantne szczegoly ale co do jedzenia batona czy do tych kilku kropelek ?? 😁 😁

To zależy o jakim batonie mowa 😁

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Najlepsze jest to, że moja mama i mój "chłop" mają do mnie pretensję bo przy moim jedzeniu oboje przytyli po 10 kg jak ja. Powiedzieli, że mi po ciąży zejdzie a im nie. ALe przecież ja im nie wpycham nic na siłę 😜 😜

ale jak widza cie jedzaca to az sami nie moga sie opanowac 😁 a co niech sie pozniej mecza ty mozesz sobie na to pozwolic 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Nie no bez pikantnych szczegółów 😜

hmmm to sa jakies pikantne szczegoly ale co do jedzenia batona czy do tych kilku kropelek ?? 😁 😁

To zależy o jakim batonie mowa 😁

ok nie wchodze w szczegoly :P 😁 😁 bo to niebezpieczne 😁

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Najlepsze jest to, że moja mama i mój "chłop" mają do mnie pretensję bo przy moim jedzeniu oboje przytyli po 10 kg jak ja. Powiedzieli, że mi po ciąży zejdzie a im nie. ALe przecież ja im nie wpycham nic na siłę 😜 😜

Moja mama też tyje razem ze mna i już mówi,żeby juz był kwiecien 🤪