Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie spi slodko..poczekaj z 3 tyg i wtedy sie zacznie...ja z synkiem to spac po nocach nie moglam 😉a teraz pilkarz rosnie 😉obecnie 21 tydz i nie wiele kopie..tyle ze dziewuszka wiec ma prawo 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny mam pytanie czy wy też czujecie bijące serduszko swoich pociech? Ja poczułam wczoraj po raz pierwszy, ale myślałam że mi się zdaje. A za to dziś definitywnie jestem pewna 🙂
A ruchy? Czuję je prawie codziennie. Są coraz mocniejsze i o każdej porze dnia.

Natka85 napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie czy wy też czujecie bijące serduszko swoich pociech? Ja poczułam wczoraj po raz pierwszy, ale myślałam że mi się zdaje. A za to dziś definitywnie jestem pewna 🙂
A ruchy? Czuję je prawie codziennie. Są coraz mocniejsze i o każdej porze dnia.

serduszko?????????????to chyba niemożliwe ja ledwo swoje czuję, może pomyliłaś to coś z czkawką

No i mamy 2011!!!!!!!!!!!! to nasz rok .............................
Wszystkiego najlepszego, łagodnych porodów, zdrowych i ślicznych dzieci i jak najwięcej przespanych nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
wszystkiego najlepszego sloneczka 😁aby ten rok był lepszy niz ten co mina a napewno a napewno tak bedzie bo yo juz w tym roku spotkamy nasze gwiazdeczki z brzuszka...aby w kalengarzu wskoczył 4 miesiac i juz...w moim przypadku to tylko 3 miesiace nie 4 ,a i lekkich szybkich PORODOW 😁

• Mamusia
witam dziewczynki ;* ja juz od rana na nogach moj śpi bo naprawiał mamie kopa 😉 i teraz odsypia a ja po sniadanku witaminki popiłam 😉 pije herbatkę i się nudzę ;] będę chyba potem puzzle układać hehe ;D b nie wiem moj w niedziele jedzie ja zostaje na tydzien bo mam badania 3 krzywa cukrowa morfologie i mocz. Ale mnie dzidzia wczoraj kopała normalnie łzy w oczach 😉 dzis jeszcze się nie odzywa ;D

• Mamusia
Hej
gwiazdy:*
Jak tam minął Sylwester?:P
Mnie moje dziecie wczoraj tak kopało jak usłyszało petardy,biedactwo chyba sie bało,ja w sumie też bo bardzo tego nie lubie 😞
A co do serduszka to też je wyczówam....A ruchy są juz wyrażne...Pogodziłam się z Moim i wczoraj spędziłam sylwka z teściami i ich znajomymi....Miło było 😉ale żeby nie było,że już mu do konca wybaczylam teraz czas na obserwacje.... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
a kuku mamuśki 🙂
wszystkiego naj naj naj w 2011 😉 😉 😉
pierwszy raz w życiu czuję się tak wspaniale po sylwestrze hihihihhi 😁 😁 😁 😁 😁
mój mężulek też się męczy, odsypia, głowa mu pęka heheheheh
a my z niunią w jak najlepszej formie 😜

• Mamusia
mi tak sobie spedziłam go z mezem siostra i jej chlopakiem oni sie popili a ja siedzzialam nie przytommna juz o 23 najchetniej poszłabym spac 😉 ale musialam ich odwiesc... 😠 przerabane takie sytuacje zawsze zrobia z ciebie jelenia 🥴 ale obiecałam sobie ze za rok gdzies pojdziemy...

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
mi tak sobie spedziłam go z mezem siostra i jej chlopakiem oni sie popili a ja siedzzialam nie przytommna juz o 23 najchetniej poszłabym spac 😉 ale musialam ich odwiesc... 😠 przerabane takie sytuacje zawsze zrobia z ciebie jelenia 🥴 ale obiecałam sobie ze za rok gdzies pojdziemy...

u mnie to samo było o 23 chciałam się już władować do łóżka 😉 😉 😉
o dziwo wytrzymałam do 2, nie wiem jakim cudem 😁 😁

• Mamusia
Agusiaa napisał(a):
Mi sylwester minął szybkooo ;] bylismy u mojego narzeczonego mamy i razem spedzilismy sylwestra popatrzylam na peardy i poszlam spac ... nawet nie odczułam ze to sylwester... ;(

ja tez nie czułam ze to sylwester normalny dzien np jak sobota dzis niedziela i tyle...

• Mamusia
aisak napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

ja tez o 2 sie położłam

• Mamusia
aisak napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

ja tez o 2 sie położłam