Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jakiś idiota wrzucił petardę do śmietnika pod moimi oknami.. rozpieprzyło śmietnik i pełno śmieci fruwa 😜 Tak się zlękłam, że aż mała się wiercić zaczęła.. IDIOTA :P
Zaraz pewnie przyjedzie straż i będą gasić 😁

• Mamusia
hej dziewczyny ja wlasnie popijam sobie kakao zaraz musze na chwile skoczyc do sklepu ale osiedlowego wiec zbytnich kolejek pewnie nie bedzie A co do sylwestra tez jakos bardzo go nie odczowam bo wybieram sie tak naprawde na druga strone ulicy 🙂 A co do szampana tez zamierzam wypic lampke 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Tardyferon Fol biore juz 11 dni.. wczesniej nie zauwazylam zeby bylomi po nich nie dobrze a dzisiaj jest 😞

wiec chyba to nie od tego bo ja zaczelam sie zle czuc po nim juz po jednej tabletce jak ci nie przejdzie to spribuj nie wziasc jednej i zobaczysz czy cos sie zmieni to moje zdanie 🙂

• Mamusia
Hej mamuśki.

Ja dzisiaj pierogi z mięsem na kolację mam. Kupie Piccolo i się upiję 🙂 Sama będę w domu więc nie będzie żadnych fajerwerków 🙂
Zostałam zaproszona na 2 imprezy ale za cholerę nie zamienię łóżka i rozciągniętej pidżamy na siedzenie przy stole i wpatrywanie się w ludzi, którzy żrą i chleją 😉

czytam i czytam co pisałyście pod moją nieobecność, jak zwykle dużooo tego 🙂 A tam taki sylwester ani potańczyć ani wypić eee ten sylwester wyjątkowo mi obojętny moge go przespać 🙂

i bardzo dobrze tańcz, jesli tylko się dobrze czujesz 🙂 ja się żle czuje i nie tańczyłabym a poza tym zawsze jak widziałam tańczącą kobietę to dla mnie tak trochę śmiesznie wyglądało i teraz też bym się tak czuła hahah