Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja tam w ogóle nie myślę o cesarkach czy w ogóle porodzie, wiem ze ot tak na życzenie u mojego lekarza nie ma co liczyć na cesarkę nawet za kasę wyraził się ostatnio bardzo dokładnie na ten temat
niestety dałam się wykorzystać i jadę teraz na imprezę rodzinną do głupiej ciotki, ja to też zawsze muszę się wkopać
a najadłam się dzis jak dzika świnia , moje jedyne ciążowe spodnie w rozmiarze 38 cisną mnie wszędzie
jej to już 38 zawsze miałam 34!!!!!!!!!!!!!!!!
lecę nie wiem kiedy wrócę............................................................................

Witam Was w Nowym Roku: niech będzie dla nas najlepszy !!!

Sylwester mi się udał: w domu 4.30 😁
Ale ja zawsze nocny marek byłam: ale jak wstaję o 12 w południe to wytrzymać do 4 nie było trudno 😁

• Mamusia
Heeej 😉 ja tez wytrzymalam do 2 nad ranem ;D i lampke szampana wypilam, nawet mi wyjatkowo smakowal, chociaz nie przepadam za nim ogolnie 😜 a moja dzidzia dzisiaj delikatnie sie rusza i od czasu do czasu kopie.. ja bym nie wytrzymala w niewiedzy co nosze w swoim brzuszki hihi 😁 chociaz na razie sama tez nie wiem 😉 ale mam nadzieje, ze sie dowiem przy kolejnej wizycie..

• Mamusia
My chyba tez nie mamy razem foty,chociaz nie wiem bo tesciowa latala z aparatem:0
Mojego też jeszcze nie ma,od 11 siedze sama 😞 i juz mi smutno i przykro ,że przyjechał na 3 tygodnie z czego jest juz dwa a ja z nim nawet nie wiedzialam sie dobrego tygodnia....A za tydzien juz jedzie i zobaczymy sie moze za dwa miesiace 😞

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
ja sobie nie wyobrazam zebym ze swoim miala sie widziec raz na jakis czas tak jestesmy do siebie przyzwyczajenia ze jak sie nie widzielismy jak lezalam w szpitalu 4 dni to myslelismy ze zwariujemy 🙂

No cóz poradzić takie zycie....Musi zarabiać zeby Titus wszystko miał 🙂 Ale zastanawiamy sie nad tym zeby mnie tam i dzidzie sciagnac do Szwecji do niego...

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
ja sobie nie wyobrazam zebym ze swoim miala sie widziec raz na jakis czas tak jestesmy do siebie przyzwyczajenia ze jak sie nie widzielismy jak lezalam w szpitalu 4 dni to myslelismy ze zwariujemy 🙂

No cóz poradzić takie zycie....Musi zarabiać zeby Titus wszystko miał 🙂 Ale zastanawiamy sie nad tym zeby mnie tam i dzidzie sciagnac do Szwecji do niego...

ale musicie sie wtedy liczyc z tym ze tam ci nikt chyba nie pomoze z dzidzia

hehe frytus, ja mam to samo 😁 mam ochote na pomarańcza ale nie chce im sie tam krecic..
jak wasze dzidzie zniosly huk od petard? moja po powrocie do domu wariowała jak głupia, chyba się troche przestraszyła 😞 dzisiaj to mnie tak skopała, że aż bolało 🤨