Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

haha no 🙂 ale wiecie co wszyscy wszedzie piszą oliwka sie smarowac i oliwka, smarowałam sie na poczatku ciązy to az mi sie taka skóra pomarszczona zrobiła zamiast nawilżyc. Więc zaczęłam używać Garniera i na brzuch ziajke lub fissan i teraz mi się pokończyło wszystko więc sobie myślę zacznę używać tej oliwki w żelu i wiecie co skóra mnie swędzi i od nowa to samo... chyba bym szybciej o tej oliwki rozstępów dostała. Też tak macie po oliwce? ja po garnierze to mam całe ciało tak super nawilżone, że na nogach az mi się włoski zmiękczyły haha i ten fissan na prawde dobry tylko że mało go w tubce

• Mamusia
tyminka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
ja też idę robić sałatki a tak mi się nic nie chce wrrr przegladam allegro bo szukam firanek "makarony" . Jakos mnie tak dzis brzuch pobolewa a tam....

Ja też mam makarony w domu 🙂 a jakiego koloru szukasz?

takie czarne na allegro znalazłam tylko tak myśle czy nie za ciemno będzie http://allegro.pl/firanki-paski-dekoracyjne-spagetti-classic-160x250-i1380685998.html .
Właśnie miedzy czasie zadzwonił do mnie mój mąż i pyta co kto będzie pił i mówi oni chca piwo ci wino itp. a się pytam a dla mnie "a dla ciebie GARNIER kupiłem" haha do smarowania 🙂 🙂 🙂

A jaki masz kolor ścian? Ja widziałam je na żywo, są całkiem ok, tylko jeśli masz ciemne ściany to się zleją i będziesz miała piwnicę w domu 🙂 Co do oliwki - ja mam specjalną w żelu Penaten dla kobiet w ciąży ale mnie po niej skóra swędzi więc już jej nie używam. Teraz tak jak większość tutaj używam Pharmaceris Foliacti 🙂

jestem podokarmiam zwierzęta i lecę w wannie się wymoczyć i będę gotowiutka do spania
niestety mama miała gdzieś wyjść ale jej koleżance wypadł pogrzeb i też bidulka zostaje w domu
i już wiem co to za makarony 😁

Dorka1986 napisał(a):
ja na dzis uciekam tak wiec
Życze Wam Mamuśki Szczęśliwego Nowego Roku dużo miłości, zdrowych cudownych dzidziusiów i spełnienia marzeń 😘 😘 😘 😘

Dzięki Dorka baw się dobrze i nie upij się za bardzo, Tobie też wszystkiego co najlepsze i żeby Nowy Rok był lepszy niż ten mijający

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Matylda - zgadnij co robi mój mąż? 🤪 nawet dziś 😠

F1???????????????????????????
czy montuje komuś tv N ???

gra w F1 🤪

no i dobrze musi tradycyjnie zakończyć stary rok
on gra a ty piszesz na brzuszku i wszystko gra ja to nawet nie wiem gdzie mój jest
idę się kąpać będę niebawem

• Mamusia
JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, CUDOWNYM MALUSZKÓW, BEZBOLESNEGO PORODU ORAZ WYTRWAŁOŚCI W MIŁOŚCI 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

_¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*.
___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*)
¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´*
*.¸¸.•*´*_____.$__$____....*.
___...*.______$____$_____.$
____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$
___$__$______$____$___$____$
__$____$_____$$$$$$__$______$
_$______$____$___ $_$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$
__$____$_____$____$___$$$$$$
__$$$$$$_____$$$$$$___$____$
__$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$
__$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$
__$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$
__$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$
____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$
____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•*
____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.*
____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_
____$$...*.._______..*.._..*.¸¸..

• Mamusia
Ale się nawcinałam fasolki po bretońsku 🙂

Dziołszki no i ja dołączam się do życzeń. Abyśmy dotrwały w miłości i zdrowiu. Aby nasze dzieciątka dały nam mnóstwo radości, żeby ten rok był milion razy lepszy niż ten mijający. Spełnienia wszystkich marzeń wam życzę i porodu łatwego jak pierdnięcie 🙂

• Mamusia
Witam 😉 Szczęśliwego Nowego Roku życzę wam ;] a tu widzę cichutkoo a ja musze sie z wami podzielic nowina dzis mnie dzidzia tak mocno kopneła ze normalnie aż zabolało wypchneło mi brzuszek 😉 aż łzy mi napłyneły do oczu cieszyłam się jak głupia ;] i dzis cały dzien mecze dzidzie by mnie tak kopała jakie to jest cudowne uczucie ! 😉 my sie nigdzie nie wybieramy na sylwestra moze za rok jak dzidzia bedzie wieksza 😉