Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wlasnie nie wiem czy wkoncu bede sie zapisywala 🙂 tak mi sie chce chodzic do tej szkoly i nie chce... 🙂
Ja tez wczoraj stwierdzilam ze moj synus jest sliczniutki 🙂 oczywiscie podobny do mamusi a do tatusia z dolu podobny 🙂

ja zapomnialam kupic piccolo 🙂 tzn. chcialam kupic w malutkiej buteleczce ale nie bylo wiec chyba jutro kupie w duzej i bede saczyc przez cala noc 😁

• Mamusia
Dziekuję wszystkim za gratulacje. ja Frytus tez nie wiedzialam jaka bedzie plec dziecka i kupowalam w neutralnych kolorach. nawet jedne body kupilam nie zwazajac na to co jest na nich napisane i co sie okazalo ze tam jest napisane " kochany synus mamusi " 🙂 to byl jakis znak 😁 taka samo jeden moj brat kupil butki dla naszego dzidziusia.... dla chlopca 😁 tez nie wiedzac jaka jest plec 😁 a drugi spodenki 😁 chyba wszyscy liczyli na boya 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Dziekuję wszystkim za gratulacje. ja Frytus tez nie wiedzialam jaka bedzie plec dziecka i kupowalam w neutralnych kolorach. nawet jedne body kupilam nie zwazajac na to co jest na nich napisane i co sie okazalo ze tam jest napisane " kochany synus mamusi " 🙂 to byl jakis znak 😁 taka samo jeden moj brat kupil butki dla naszego dzidziusia.... dla chlopca 😁 tez nie wiedzac jaka jest plec 😁 a drugi spodenki 😁 chyba wszyscy liczyli na boya 😁

Też chce synka 🙂 🙂 🙂

alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
ja tez tak myslalam 🙂 ale piersze co to nam lekarz powiedzial ze siusiak jest 🙂

JA CHCE SISIAKA,JA CHCE SIUSIAKA,,JA CHCE SIUSIAKA,JA CHCE SIUSIAKA,JA CHCE SIUSIAKA 🤪 🤪 🤪

Se kup sztucznego 😁

he he dobre
Fryrus nie szalej bo ci wyjdzie tak jak u mnie
a faktycznie sztuczne można gdzieś kupić ale j anie wiem gdzie
poryczałam trochę idę robić obiad czy nie wiem jak to nazwać

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
ja tez tak myslalam 🙂 ale piersze co to nam lekarz powiedzial ze siusiak jest 🙂

JA CHCE SISIAKA,JA CHCE SIUSIAKA,,JA CHCE SIUSIAKA,JA CHCE SIUSIAKA,JA CHCE SIUSIAKA 🤪 🤪 🤪

Se kup sztucznego 😁

he he dobre
Fryrus nie szalej bo ci wyjdzie tak jak u mnie
a faktycznie sztuczne można gdzieś kupić ale j anie wiem gdzie
poryczałam trochę idę robić obiad czy nie wiem jak to nazwać

A Ty czego ryczysz?

Frytus150 napisał(a):
Czemu Matylda wyjesz?? 😁

wyj ę nad swoją głupotą, bezradnością, bezsilnością i wszystkimi takimi..............................
i jeszcze się obżarłam strasznie, strasznie mi cięzko.....................................................
i tak mi się tej Pani Gawryluk żal zrobiło ona wygląda jak potworek jeju ja podobnie................
muszę się zaszyc w domu i do kwietnia nie wychodzić do kwietnia

asiaa2028 napisał(a):
matyldusia nie ma sie co smucic i zalamywac, bo przyszly rok bedzie caly taki ;o a juz w kwietniu trzeba sie cieszyc, bo nasze malenstwa przyjda na swiat 🙂 wiec glowa do gory ! Jakie dziewczyny plany na Sylwka macie ?;>

jeju cieszyć????????????????ja to w marcu w jakąś depresję wpadnę i w kwietniu mi się pogorszy tak sie boje
Sylwek z psiakiem i Pocollo mam nadzieję tylko że w TV coś ciekawego będzie

• Mamusia
a ja nie czuje... nawet mi sie nie chce isc nigdzie.. bo wygladam jak kulka 😞 nie mam koncepcji jak zrobic sobie wlosy, pomalowac sie, i jak bede wygladala w tej tuniczce 😞 teraz to mam tak ze wszystko co zakladam wyglada na mnie jak na grubej babie 🙂 czyli paskudnie 🙂