Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

tak Matylda mam na myśli Pawła.... jeju nie myślałm że masz takiego przystojnego męża bo na ostatnim zdjęciu które wrzuciłaś (leżącego na boku z Leną) nie było tego widać.... Normalnie jestem w szoku 😁
Lenka - śliczna żabka w tej zielonej sukieneczce 🙂
aaa no i w ogóle WSZYSTEGO CO NAJ NAJ dla Leny i Szymonka 🙂
Kasia - tak mi przykro Kochana, będę się modlić za Liwkę 😘 😞
Ja wczoraj zasłabłam i dobrze że Łukasz w tym momencie wszedł do łazienki bo bym głowę o płytki rozbiła....

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasjalena2 napisał(a):
Matylda mogę Ci kiecki pożyczyć 😉 😁 tylko pewnie w rozmiar 38 dwa razy byś weszła 😁

yhy
właśnie miałam coś napisać
ty zasłabłaś- mnie się to często zdarza ale ja to mam od okresu dojrzewania i wiecie co mi lekarz powiedzieli???? że za szybko rosłam i często krew nie dopływa do mózgu bo ma za daleko 😁
ja to mdleję gdzie popadnie- a w kościele jak jeszcze chodziłam to średnio co dwa tygodnie - i w szkole i w kolejkach i podczas porodu trzy razy 😁
i kurde zapomniałam co miałam napisać 🥴
a Madzia za sukienkę dziękuję - po prostu nie chcę już po raz kolejny tak sztucznie wyglądać - to nie w moim stylu ( jeśli w ogóle jakiś mam ) dlatego chciałąm kupić coś takiego fajnego, eleganckiego- coś co jeszcze będę mogła założyć później i ja znajdę czas to na pewno coś kupię bo Paweł dostał teraz nagrodę wiec akurat na "kostium" dla mnie wystarczy 😉
tj on tak twierdzi ale nie wiem czy on wie co ile kosztuje 😁

• Mamusia
Cześć 🙂
Nadrobiłam
Kasia 😞 często o Tobie myśle i o Liwci, nie wiem co Ci napisać żeby Cię jakoś podnieść na duchu. Może tylko to że jak czasem ktoś znajomy powiada ze po urodzeniu z maleństwem jeżdzili na rechabilitacje itp. a teraz duże zdrowe dziecko...
Ola piękna Twoja Lenka
Magda pruszków haha Pawle już dawno pisałam ze jestem w nim zakochana, jest przystojny i ma coś takiego podniecającego 😆 😆 😆 😆 ( Matylda nie zabij mnie)
Magda czarna pięknie!
co tam jeszcze....
i nie wiem co miałam jeszcze komu napisac 😞 zaraz bedzie moja mama lecimy po kombinezon dla małej czapke zabawki krzesło do karmienia ja dla siebie po kilka rzeczy.

klaudiagda napisał(a):
słuchajta dziewczyny. Będę właśnie kupowała spacerówkę (bo jak już pisałam ze sto razu, mój wózek, a raczej młodego nadaje się jedynie na szrot). Polecacie jakieś?

Klaudia ja nic nie napiszę ale odpiszę bo nie chce być świnią 😁
mam spacerówkę 3w1 z wózkiem
ani wózka ani spacerówki nie używam więc jestem zadowolona 😁
to tyle
jedyne co mogę ci napisać , sugerując się opiniąmoich koleżanek to ważne aby jednak miała duże pompowane koła 😮

• Mamusia
gizelda napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
słuchajta dziewczyny. Będę właśnie kupowała spacerówkę (bo jak już pisałam ze sto razu, mój wózek, a raczej młodego nadaje się jedynie na szrot). Polecacie jakieś?

to tyle
jedyne co mogę ci napisać , sugerując się opiniąmoich koleżanek to ważne aby jednak miała duże pompowane koła 😮

no ja mam takie ☺️ i już dwa razy trzeba było dętki wymieniać 😠

• Mamusia
gizelda napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

to tyle

wiem kochana wiem, że pompowane koła 🙂 tylko taki biorę pod uwagę 😁

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
jedo fyn chciałam właśnie kupić od początku, no ale mnie wyprzedzono z wózkiem 🤢

ja z niego jestem mega zadowolona tylko tak jak mówię denerwuje mnie daszek bo jak opuszczam małego do spania to coś mi się zahacza ale to nic reszta jest naprawdę super i i jeszcze te tylnie koła ma szeroko obsadzone i czasem w sklepie jest problem miedzy pułkami 😮
Ola mała fajna a pierwsze zdjęcie naj fajniejsze z tą minką 🙂

alexia_79 napisał(a):
tyminka napisał(a):
http://uwaga.tvn.pl/21364,wideo,105373,trudna_przyszlosc_justyny,trudna_przyszlosc_justyny,reportaz.html

oglądałyście kawaler do wzięcia

bże patrze na ta dziewczyne i płacze

ja widziałam to w DD TVN jakoś 2 dni temu

ja chyba tyż - bo linka nie otwierałam ale się domyślam
tragedie chodzą po ludziach
mojej mamy fryzjerka ma 9 letnią córeczkę i ma raka piersi z przerzutami i do tego białaczkę
nawte lekarze nigdy nie spotkali się z takim przypadkiem ale walczy dzielnie jest już rok po mastektomii i choroba \'sie zatrzymała" tj nie jest gorzej - a kobieta ma 30 lat - całe życie przed nią 😮