Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
gizelda napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
A ja męskich rzeczy robić nie umiem i powiem więcej, pewna starsza mądra Pani powiedziała mi kiedyś, że nawet gdybym umiała robić "męskie rzeczy" to mam zostawić je facetowi, żeby czuł się potrzebny. I lepiej udawać "głupią blondynkę" którą będzie mógł się zaopiekować i jej czymś zaiponować niż udawać twardą, samowystarczalną i wszechwiedzącą. Oto w skrócie sukces udanego związku i małżeństwa. Po co facetowi kobieta która "wszystko sama potrafi"? 🙂
To tyle w temacie. Staram się trzymać tej zasady, chociaż łatwo nie jest i czasem nie wychodzi 😉

tia jasne
wszystko kumam
ale inaczej byś myślała jakbyś miała 15 lat i drzewa na opał by nie było a do dyspozycji tylko 70 letni dziadzio który zawraca się sam od siebie 😮
ja tam się cieszę ze wszystkiego co umiem ( chociaż wiele tego nie ma)
teraz też jeżdżę do lasu ale już nie rżnę tylko nakładam 😁

Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem 🙂

😮

• Mamusia
gizelda napisał(a):
niksssa napisał(a):
aaaa ja uwielbiam skręcac meble !!! 🙂 nawet sie nie daje mojemu dotknąc do tego, no chyba ze juz ciezkie i nie daje rady przytrzymac 😁 😁 w 7dmym miesiacu ciazy skrecałam tego najwiekszego expedita z IKEI 😁

ja też lubię no ale niestety nie mam za bardzo jak bo P. produkował te meble i zawsze wszystko wie lepiej ( tj tak twierdzi)
lubie to robić pod warunkiem że instrukcja jest przejrzysta i żadnego kołka albo wkręta nie brakuje
a raz dostałam meble z lewymi frontami - pół dnia mi zajęło załapanie że ich się nie da odkręcić i że to zła partia a ja próbowałam z kazdej strony 😁

taa moj tez zawsze wszystko wie lepiej i jeszcze twierdzi zawsze ze mu instrukcja niepotrzebna bo on "męskim okiem" to widzi juz wszystko co i jak. i jak do tej pory zawsze wszystko udawało mu sie skutecznie bez tej instrukcji spierdolić 😁 😁

• Mamusia
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):

Ola dzieki ale i tak mysle ze bez płacenia sie obejdzie 🙂 później sobie na torrentach poszukam 😉

A czytałaś teraz o pozwach? Ja z torrentów już nie korzystam 🙂

nie czytałam... a co, wzieli sie za to w końcu?

Ta pozwy już poszły w dużych ilościach 🙂

• Mamusia

alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):

Ola dzieki ale i tak mysle ze bez płacenia sie obejdzie 🙂 później sobie na torrentach poszukam 😉

A czytałaś teraz o pozwach? Ja z torrentów już nie korzystam 🙂

nie czytałam... a co, wzieli sie za to w końcu?

Ta pozwy już poszły w dużych ilościach 🙂

😲

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
A ja męskich rzeczy robić nie umiem i powiem więcej, pewna starsza mądra Pani powiedziała mi kiedyś, że nawet gdybym umiała robić "męskie rzeczy" to mam zostawić je facetowi, żeby czuł się potrzebny. I lepiej udawać "głupią blondynkę" którą będzie mógł się zaopiekować i jej czymś zaiponować niż udawać twardą, samowystarczalną i wszechwiedzącą. Oto w skrócie sukces udanego związku i małżeństwa. Po co facetowi kobieta która "wszystko sama potrafi"? 🙂
To tyle w temacie. Staram się trzymać tej zasady, chociaż łatwo nie jest i czasem nie wychodzi 😉

a to nie moja babcia Ci powiedziała?? 🤪 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

hehehhe 100% prawdy 😁 strasznie mądra musiala być ta kobieta 🙂

• Mamusia
Marinka - nie - nie od Twojej babci to wiem, a ta Pani aż tak starsza nie jest, chodziło mi że starsza ode mnie, to jeszcze babka na tzw fleku i całkiem ładna i zadbana kobieta po 50-tce 😉

I tu nie chodzi o to żeby głupka udawać tylko pozwolić wykazać się facetowi nawet jeśli coś same potrafimy lepiej 🙂 Tu chodzi o jego męskie ego itd........................................

Matylda - teraz słowa odnośnie komentarza o zrozumieniu tekstu - ja tam pisałam o relacji facet-kobieta w związku a nie o sytuacjach ekstremalnych typu kobieta samotna czy jakakolwiek inna w trudnej sytuacji - chodziło bardziej o sprawy codziennie 🙂 ROZUMISZ? 😜

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

hehehhe 100% prawdy 😁 strasznie mądra musiala być ta kobieta 🙂

Nadal jest 😉

alexia_79 napisał(a):
Matylda - czy mnie pamięć nie myli, że miałaś już nie przeklinać? 😁 😁 😁

ale się KURWA ograniczyłam 😁
no bo mi się zachciało poszłam dwa kilosy pod jebaną górę piździło jak cholera , wózka nie mogłam upchać
w ucho mi nawiało i teraz mnie napierdala i mi w nim szumi , chodnik był do dupy
doszłam mokra jak szczur a to tesco to jakas parodia- wiedziałam ze małe ale jaki tam kurwa syf , nic nie mogłam znalezc tak było najebane
wiec powrót , normalnie biegłam z tej góry a wózek tak mocno trzymałam zeby mi nie uciekł ze az odciski mam
i kurwa musiałam isc do drugiego sklepu a potem z zakupami nie mogłam wrócić bo ledwo zipałam
do dupy to wszystko
to tyle
gotuje młodej zupe ja juz po obiedzie i piwo sie chłodzi 🙂

• Mamusia
gizelda napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Matylda - czy mnie pamięć nie myli, że miałaś już nie przeklinać? 😁 😁 😁

ale się KURWA ograniczyłam 😁
no bo mi się zachciało poszłam dwa kilosy pod jebaną górę piździło jak cholera , wózka nie mogłam upchać
w ucho mi nawiało i teraz mnie napierdala i mi w nim szumi , chodnik był do dupy
doszłam mokra jak szczur a to tesco to jakas parodia- wiedziałam ze małe ale jaki tam kurwa syf , nic nie mogłam znalezc tak było najebane
wiec powrót , normalnie biegłam z tej góry a wózek tak mocno trzymałam zeby mi nie uciekł ze az odciski mam
i kurwa musiałam isc do drugiego sklepu a potem z zakupami nie mogłam wrócić bo ledwo zipałam
do dupy to wszystko
to tyle
gotuje młodej zupe ja juz po obiedzie i piwo sie chłodzi 🙂

Trochę ruchu dobrze Ci zrobi 😉

• Mamusia
dzien dobry....

nie mam netu 😞 tutaj na nowym mieszkaniu. teraz udalo mi sie podlaczyc do kogos przez Wifi 🙂
Kacper zabkuje i przez go goraczkuje. Mielismy miec wczoraj cystografie ale przelozylam za powodu tej goraczki...
nudzi mi sie tu, bo nie znam tergo osiedla, nie wiem nawet gdzie isc z dzieckiem...

i chce mi sie palic.... a nie mam co... :/

kamikusia napisał(a):
dzien dobry....

nie mam netu 😞 tutaj na nowym mieszkaniu. teraz udalo mi sie podlaczyc do kogos przez Wifi 🙂
Kacper zabkuje i przez go goraczkuje. Mielismy miec wczoraj cystografie ale przelozylam za powodu tej goraczki...
nudzi mi sie tu, bo nie znam tergo osiedla, nie wiem nawet gdzie isc z dzieckiem...

i chce mi sie palic.... a nie mam co... :/

palić????
pierwsze słyszę

kurde ty to masz problem bo nie wiesz gdzie wyjść a ja w ogóle nie mam ochoty wychodzić 🤢