Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja wlasnie tez mam miseczke C i nie chciala bym zeby zbytni mi urosly ze wzgledu na to ze rozstepy glownie robia mi sie na piersiach nie mam swierzych ale zawsze przed okresem strasznie mialam nabrzmiale i kilka bialych rozstepow mam 😞 wiec mam nadzieje ze zbytnio mi nie urosna 🙂 ale zobaczymy co dalej bedzie

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry i do widzenia, wpadłam na chwilkę nadrobić zaległości i zmykam dalej: czas kupić prezenty 😁

a co do imion: polecam tą stronkę:
http://gorny.edu.pl/imiona/
Dzieki temu mamy pogląd jak plasuje się nasz typ 😁 😁
co mi się podoba: ostatnia aktualizacja tej strony miała miejsce bodajże 21.11.2010

Frytus150 - o mamy porod na ten sam dzien wyznaczony 🙂 Jesli chodzi o moj brzuch to jest taki sredni 🙂 Z obwodu 70 doszlam do 90 cm 🙂 Ale to chyba tak przecietnie, a jak Twoj??
Witamy nowa kwietnioweczke - Beatkek83!!! 🙂
Ewelinka1007 - wlasnie widzialam ostatnio wiadomosci i ta gawryluk, tak sie wlasnie zastanawialam, co ona taka szeroka jest... w kadrze sie prawie nie miesci 😁 A ona w ciazy 😁 😁 no ladnie 😁 😁 😁
Jesli chodzi o rosniecie wloskow na nogach to mnie rowniez sie zatrzymaly. Nie rosna prawie wcale... 🙂
Rozstepy to dla mnie na ta chwile temat odlegly... nie posiadam ich JESZCZE... i nie chciala bym zeby sie pojawialy, choc wiem, ze 90 % kobiet po ciazy je ma 😞
Co do biustu to mnie sie powiekszyl z misieczki D do F, odczuwam to, bo mi poprostu ciezko z nimi 🙂 ale rozstepow na nich narazie nie mam 🙂 Z tego co widze Brechti - to Ty tez masz na swojej fotce ogromny biust. Szczerze to na C to nie wyglada 🙂 Dala bym wiecej 🙂
Dorka1986 - widze, ze nazwiesz coreczke tak samo jak ja 🙂 O tym imieniu zdecydowalam z mezem juz dosc wczesnie, bo w 10 tyg ciazy 🙂 Amelka to piekne imie 🙂 🙂 🙂 🙂: 🙂

Pracujac w przedszkolu zwracalam sie do STARSZYCH dzieci 🙂 Tych 6 letnich o tym imieniu - Amela, podejrzewam, ze tak beda mowic do nastolatki i doroslej osoby. Zamiast Amelki - Amela 🙂

Frytus - moze tak byc 😁 Ciekawe co Ci sie tam kreci w brzuszku - On czy Ona 😁
Jesli chodzi o wymioty, to ja mam czesto rano, jak nie zjem sniadania w ciagu pol godziny od wstania z lozka... 😞
Najgorzej jest jak nie moge zjesc, jade na pobieranie krwi, to ewidentnie mojej Amelce sie ta sytuacja nie podoba 😞

• Mamusia
No dziewczyny, jeden dzień nieobecności i 50 stron do przeczytania! Szaleństwo 🤪 Witam nowe kwietnióweczki!
Wczoraj miałam właśnie doła Wioluś tak samo jak Ty więc poszłam do fryzjera, na manicure i na jakieś zakupy ale tam niestety załamałam się jeszcze bardziej.. jestem GRUBASEM, moje cyce już urosły o 2 rozmiary i we wszystkim wyglądałam koszmarnie!
Ale nie o tym.. MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ - poczułam wreszcie ruchy małej! niesamowite uczucie 😁
Martwię się o Aisak, już minął tydzień a ona się wogóle nie odzywa..

Co do ruchow to kazda kobieta czuje je w innych okresach. Mnie mowiono, ze czuje za wczesnie ze wzgledu na to, ze to moja pierwsza ciaza i w pierwszej powinno sie czuc najwczesniej w 20 tyg... pierwszy kopniak poczulam w 18 tyg, a wczesniej czulam przelewanie... oczywiscie teraz wiem, ze kazda kobieta ma inaczej. Gin powiedzial, ze to zalezy tez od tuszy. Im szczuplejsza dziewczyna tym ma wieksza szanse poczuc wczesniej ruchy 🙂

• Mamusia
hehe też na to czekam ale bardziej mój mąż.. marzy mu się taka fotka jak mała wystawi stopkę i będzie ją tak wyraźnie widać przez brzuszek 😁 wątpie żeby udało mu się coś złapać, musiałby 24h/dobę czatować z aparatem przy moim brzuchu - nierealne

No wlasnie, czyli kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej 😁
Frytus, ja tez juz sie tego nie moge doczekac 🙂 🙂 🙂 🙂 Widziec rozpychanie sie i treningi przez skore naszych coreczek i syneczkow 😁