Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja przytyłam od początku 3 kg.to nie tak źle...może dlatego mi brzucha nie widać 🙂
No ja narazie bajeczek Malcowi nie czytam ale za dwa-trzy tygodnie zamierzam jakąś fajną płytke kupić z fajną relaksującą muzyczką 🙂 A do brzucha to gadam już teraz hihi 😁 Opowiadam Titkowi,jak tatuś Nas kocha i że mamusia go kocha...No jak jakaś nienormalna 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczyny 😞
Ale mam załamkę. Właśnie wróciłam z zakupów i mam mega doła. Kozaki kupiłam w pierwszym sklepie. Ale wyobraźcie sobie że tylko jeden model na mnie pasował bo jak się okazało w łydkach też przytyłam 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Potem poszłam do sklepu z odzieżą ciążową - w styczniu mam wesele i chciałam się rozglądnąć się za sukienką. Pani dała mi największą z możliwych XXL i dupa - za mała. Wyglądam jak nadęta beza. Popłaczę się chyba. W styczniu to już do niczego nie wejdę. Kupiłam tylko wielkie majtasy dla kobiet w ciąży.

Po tych całych zakupach z rozpaczy poszłam do restauracji egipskiej i zjadłam obiad. Jestem mega przybita. Już nigdy nie będę dobrze wyglądać bo żre jak świnia.
Niech mnie ktoś przytuli 😞 😞

Bosz Bosz, dlaczego tu nie ma obrazka tulącego !!!??
Wiola, oczywiście tualm Cię mocno i na znak wspólnoty wykończę pudełko lodów, chcesz? 😁

A co do sukienek. Wiola, miała w październiku dwa i faktycznie jest problem: takie możesz kupić tylko w sklepie ciążowym a i te nie są fajne ( dla mnie osobiście za krótkie i jak dla starej baby.. ). Dlatego na drugie wesele kupiłam już sukienkę z allegro i powiem Ci, że jest świetna ! Zobacz, poszukaj, jeszcze masz czas: zresztą do stycznia i tak jeszcze przybędzie Twojej córci, no bo nie Tobie 😉
Polecam też szycie na miarę: jak znajdziesz dobrą krawcową to właściwie za te same pieniądze coś fajnego ci uszyje. Bez nerwów, z dopasowaniem.

frytuś to jesteśmy nienormalne dwie, bo ja też tak gadam: szczególnie w łazience i kuchni mnie krasomówstwo nachodzi 😁 np: to co synek dzisiaj jemy?? albo: a teraz wymasuje Ci mama pupę ( jest ułożony pośladkowo/wzdłuż ) 😁

Przestałam się przejmować kg, i tak zrzucę> wiosna nam będzie sprzyjać !!! Mogę być Bezą, muszę się najeść tym, czym potem nie będzie wolno jeść: bo wiadomo: karmienie.
Mój mówi na mnie Brombka. A dzisiaj wyskoczył: seksowanie wyglądasz w tych dresach 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Niewiasty, zostawiam Was: czas z kosiarką w nogi wejść bo za godzinę Miły Pan Ginekolog mnie będzie może chciał dogłębnie obejrzeć a ja mu przecież z krzakami na nogach wyskoczyć nie mogę 😁

Teraz schylam się ledwo, ledwo, a kto mi nózki oprawi później ?? chlip...