Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bry 🙂

Szyszka - rozwaliłaś mnie - zabrzmiało - dobra Ty już nie pierdol o tym mleku 😁

szyszka napisał(a):

Olu, Twoje podejście do mleka znam 🙂

Marina - Matylda jej zginłych jabłek nie daje, z tego co kojarzę to Lena na podwórku gdzieś jakieś zawsze dorwie ze spadu 😉
A co do naszego spotkania - pamiętaj że ja mam zumbę w czwartek więc odpada - no chyba że ze mną pojedziesz ale wtedy ja nic nie wypiję 😎

Przyznam się szczerze że podziwiam Was za odwagę i z mlekiem i parówkami 🙂

A post koleżanki n/t lali ręcznie szytej pominę bo mi to pachnie socjotechniką, manipulacją czyli typowe NLP - podejście od innej strony, że niby o zdanie pytam, że niby nie wiem... Jakbyś nie wiedziała to nie miałabyś aukcji na allegro z już określoną ceną 😉 Ja za stara na takie chwyty 😉 Poza tym też studiowałam marketing i ekonomię a potem bankowość więc co nieco na temat takich manipulacji wiem oooo 🙃

No to chyba tyle... 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola, a czemu mam nie dawac parówki, skkoro wiem, że sa roboty domowej , kiełbasa , wedliny też(od teścia) ryby wędzone tez domowej roboty 🙂

a mleko no cóż, pół szklanki czasami zje z kaszą ale jak mam domowe 🙂 przebadane przez P 🙂 czasami kozie dostaniemy to tez je. Jajko mam przebadane przez P.

a co do spotkanie to jutro mnie juz P zawiezie(mam nadzieje) więc albo z Toba na zumbe sie wybiore) albo w piatek nawiedze 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
szyszka napisał(a):
Olu, wcale to nie miało tak zabrzmieć 😁

dziękuje dziewczyny bardzo za odpowiedzi 😘

a my dzisiaj wybieramy się na plaże 🤪 🤪 😎

zazdroszczę!!!

a ileż to razy zostałaś zaproszona do Świnoujścia? 😠 😜

• Mamusia
szyszka napisał(a):
marinka napisał(a):
szyszka napisał(a):

zazdroszczę!!!

a ileż to razy zostałaś zaproszona do Świnoujścia? 😠 😜

uwierz mi , że gdybym miała prako , bym na pewno przyjechała. w tym roku zrobię, kupię maluszka i z dziecmi zawitam 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Ola, a czemu mam nie dawac parówki, skkoro wiem, że sa roboty domowej , kiełbasa , wedliny też(od teścia) ryby wędzone tez domowej roboty 🙂

a mleko no cóż, pół szklanki czasami zje z kaszą ale jak mam domowe 🙂 przebadane przez P 🙂 czasami kozie dostaniemy to tez je. Jajko mam przebadane przez P.

a co do spotkanie to jutro mnie juz P zawiezie(mam nadzieje) więc albo z Toba na zumbe sie wybiore) albo w piatek nawiedze 🙂

Ejj no co innego swojske wyroby a co innego przemysłowo wytwarzane 🙂 Nie to miałam na myśli...Jakbym takie miała to i sama bym dawała.. Ale na tej warszawskiej wsi nie znam nikogo kto sam wytwarza wędliny 🤢 A o mleku już nie piszę bo wiesz o co mi chodzi 🙂
Co do spotkania to daj znać dzień wcześniej, muszę chatę wyszorować żeby się nie wstydzić perfekcyjnej pani domu 😉

• Mamusia
szyszka napisał(a):

No tak to odebrałam, ale się nie gniewam - wiem że jestem upierdliwa w tym temacie 😉

A plaży też zazdraszczam ☺️ Ja już tu kurwicy w tym zasranym mieście dostaję - chcę do swoich lubuskich stron 😞

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):

Ejj no co innego swojske wyroby a co innego przemysłowo wytwarzane 🙂 Nie to miałam na myśli...Jakbym takie miała to i sama bym dawała.. Ale na tej warszawskiej wsi nie znam nikogo kto sam wytwarza wędliny 🤢 A o mleku już nie piszę bo wiesz o co mi chodzi 🙂
Co do spotkania to daj znać dzień wcześniej, muszę chatę wyszorować żeby się nie wstydzić perfekcyjnej pani domu 😉

wiesz Ola, mój teść robi tylko i wyłącznie dla swojej rodziny. mamy pyszny boczek, poledwiczkę, schabinkę, baleronik. rybe wędzinp. pstrąga 🙂 bajeczka normalnie.
co do mleka znam Twoje podejście 🙂
i weź tak nie gadaj! No 😉 wiesz o co mi cho

• Mamusia
marinka napisał(a):
mój P. mnie nad morze ciągnie w weekend 🙂 ale musze pogodę zobaczyc 🙂

idę zrobic zamówienie w musteli . bo wszystko mi sie pokońcyło. Żele dla dzieci. miałam to zrobić tydzień temu 🤢 🤢

Ma być upał!!!]
Weź mnie z sobą 😞

Boszzz ja od swoich Słubic mam 220 km więc góra 3h i nad morze.. Miałam ochotę to się pakowałam i rano jechałam a wieczorem wracałam.. A tu? Echhh
Duszę się tu.. Chcę do siebie... I jeszcze mam męża co musi wszystko przemyśleć, przeanalizować, zero spontanu 🤢

• Mamusia
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):

wiesz Ola, mój teść robi tylko i wyłącznie dla swojej rodziny. mamy pyszny boczek, poledwiczkę, schabinkę, baleronik. rybe wędzinp. pstrąga 🙂 bajeczka normalnie.
co do mleka znam Twoje podejście 🙂
i weź tak nie gadaj! No 😉 wiesz o co mi cho

ech zazdroszczę takiego dojścia do jedzonka 🤪

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
mój P. mnie nad morze ciągnie w weekend 🙂 ale musze pogodę zobaczyc 🙂

idę zrobic zamówienie w musteli . bo wszystko mi sie pokońcyło. Żele dla dzieci. miałam to zrobić tydzień temu 🤢 🤢

Ma być upał!!!]
Weź mnie z sobą 😞

Boszzz ja od swoich Słubic mam 220 km więc góra 3h i nad morze.. Miałam ochotę to się pakowałam i rano jechałam a wieczorem wracałam.. A tu? Echhh
Duszę się tu.. Chcę do siebie... I jeszcze mam męża co musi wszystko przemyśleć, przeanalizować, zero spontanu 🤢

He he , a chodz ze mną, No my będziemy sie zastanawiac z tym morzem, ładnie będzie to jedziemy a jak nie to to nie.
my mamy bardzo bliziutko z Mławy 🙂a jeszcze jak z Mazur jedziemy to juz w ogóle czad. 🙂
no widzisz a my głównie spontanami jezdzimy. Jak planujemy , bardzo często cos nie wypala i wtedy zastanawiamy się czy powinnismy itd.

• Mamusia
marinka napisał(a):
Rozumeim Cię z tym, że chcesz do siebie,a nie mozesz na pare dni tam pojechac pociągiem?

Mogę ale planuję we wrześniu bo będzie mój zjazd absolwentów to zostanę z tydzień u mamy.. Wiesz - mogłabym i w sierpniu ale nie chce mi się z tym dzieciakiem,, Cała wyprawa..
S. ma urlop od początku sierpnia, myślałam żeby choć na parę dni na mazury pojechać nad jakieś jeziorko.. Może i Wy byście pojechali? Razem weselej 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
dziewczyny, jakie macie aparaty fotograficzne??
mam we wrześniu urodziny i chcę jakiś trafny prezent. myslę nad aparatem lub telefonem, bo mój tel już do mnie nie wróci

Nikon D3100, ten dokładnie zestaw - polecam 😉

http://www.ceneo.pl/8529503

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
Rozumeim Cię z tym, że chcesz do siebie,a nie mozesz na pare dni tam pojechac pociągiem?

Mogę ale planuję we wrześniu bo będzie mój zjazd absolwentów to zostanę z tydzień u mamy.. Wiesz - mogłabym i w sierpniu ale nie chce mi się z tym dzieciakiem,, Cała wyprawa..
S. ma urlop od początku sierpnia, myślałam żeby choć na parę dni na mazury pojechać nad jakieś jeziorko.. Może i Wy byście pojechali? Razem weselej 🙂

czemuż wcześniej nie powiedziała... przeciez moglibysmy do nas na mazury pojechać...
a tak domek zajęty cały sierpień.ech Ty...
mój to na pewno pracuje...chyba , ze dałby rade coś tam wyciagnąć

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
dziewczyny, jakie macie aparaty fotograficzne??
mam we wrześniu urodziny i chcę jakiś trafny prezent. myslę nad aparatem lub telefonem, bo mój tel już do mnie nie wróci

Nikon D3100, ten dokładnie zestaw - polecam 😉

http://www.ceneo.pl/8529503

ciekaw czy mój by sie zgodził na taki aparat 🙃

• Mamusia
marinka napisał(a):
patrzta dziewczyny

http://sklep.coccodrillo.pl/product/13659/Odziez/Skarpety_dzieciece/SKARPETY.html

ja biore od nich skarpety, polecam 🙂

A przesyłka? Jak się bierze coś więcej to się opłaci, bo tak same skarpety to lipa... Kupujesz coś teraz? To może i ja bym coś wzięła i podzielimy się kosztami wysyłki?

• Mamusia
marinka napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):

czemuż wcześniej nie powiedziała... przeciez moglibysmy do nas na mazury pojechać...
a tak domek zajęty cały sierpień.ech Ty...
mój to na pewno pracuje...chyba , ze dałby rade coś tam wyciagnąć

Nawet bym nie śmiała Ci głowy zawracać żebyś mi domek udostępniła 🙂