Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
ja nie mam na nic, no moze na budyń ale póki mnie mdli to nie tknę niczego

alexia, mnie na takie stany pomaga pół szklanki dosłownie coli. Od razu lepiej 😁
a tak teraz się wyśpisz i w nocy już nie będziesz miała co robić.

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

alexia, mnie na takie stany pomaga pół szklanki dosłownie coli. Od razu lepiej 😁

ja nie piję coli w ciąży 🙂 a ze snem nie mam problemu 😉 poczekam aż mi przejdzie... 🥴

alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

ja nie piję coli w ciąży 🙂 a ze snem nie mam problemu 😉 poczekam aż mi przejdzie... 🥴

oj ja też unikam i jestem wielką przeciwniczką picia coli w ciąży ( kofeina na serduszko itd.. ), ale ostatnio kiedy rozmawiałam z lekarzem ( bo jakiś miesiąc temu to z kolei zdarzyło mi się z kilka razy wymiotowac rano ) to sam mi powiedział, że RZADKO I W NIEWIELKICH ILOŚCIACH dziecku nie zaszkodzi, a pomoże złagodzić dolegliwości żołądkowe.
No ale mój lekarz i włosy pozwala farbować, paznokcie malować ( choć tu twierdzi, że to nie tyle, że szkodzi ile po stanie płytki można zdiagnozować wiele chorób ).

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tutliputli napisał(a):
alexia_79 napisał(a):

oj ja też unikam i jestem wielką przeciwniczką picia coli w ciąży ( kofeina na serduszko itd.. ), ale ostatnio kiedy rozmawiałam z lekarzem ( bo jakiś miesiąc temu to z kolei zdarzyło mi się z kilka razy wymiotowac rano ) to sam mi powiedział, że RZADKO I W NIEWIELKICH ILOŚCIACH dziecku nie zaszkodzi, a pomoże złagodzić dolegliwości żołądkowe.
No ale mój lekarz i włosy pozwala farbować, paznokcie malować ( choć tu twierdzi, że to nie tyle, że szkodzi ile po stanie płytki można zdiagnozować wiele chorób ).

Kasia to ja po każdym posiłku musiałabym pić colę 😞

• Mamusia
ewelinka1007 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
A, pytanie do dziewczynek ktore nosza w sobie boyow 🙂 Jakie lozeczka chcecie albo juz kupilyscie dla maluchow?? Chodzi mi o kolor, no i jesli macie jakies wybrane to moze podeslecie jakiegos linka

ja mam zamiar takie kupic
http://allegro.pl/nowe-lozeczko-tymon-maly-mis-kolor-venge-materac-i1393306153.html

Mój BOY będzie w takim:
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-6-kolorow-60x120-i1393519283.html
zależało mi na prostym, zwykłym łóżeczku. Może też dlatego, że zamiast pokoju dziecięcego będzie kącik dziecięcy 😁

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Mój BOY będzie w takim:
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-6-kolorow-60x120-i1393519283.html
zależało mi na prostym, zwykłym łóżeczku. Może też dlatego, że zamiast pokoju dziecięcego będzie kącik dziecięcy 😁

Tutliputli co to za foto? Z jakiejś nowej sesji zdjęciowej? 😁

• Mamusia
ja biore cos podobnego do Kasi i raczej kolor jasny, sosna 🙂 bo bedzie mi pasowal do innych mebli w pokoju 😁 u mnie tez jak na razie Maly bedzie mial ''kacik dzieciecy'' ale juz niedlugo.. 😉 a tak poza tym spotkalam sie dzisiaj z dwoma kolezankami i humorek mi dopisuje, wlasnie sie najadlam i jestem zadowolona 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
ja biore cos podobnego do Kasi i raczej kolor jasny, sosna 🙂 bo bedzie mi pasowal do innych mebli w pokoju 😁 u mnie tez jak na razie Maly bedzie mial ''kacik dzieciecy'' ale juz niedlugo.. 😉 a tak poza tym spotkalam sie dzisiaj z dwoma kolezankami i humorek mi dopisuje, wlasnie sie najadlam i jestem zadowolona 🙂

Chociaż jedna co nie marudzi, nie narzeka i nie zrzedzi jak np ja 😉 Masz oklaska za to 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

Chociaż jedna co nie marudzi, nie narzeka i nie zrzedzi jak np ja 😉 Masz oklaska za to 😉

hehe ojj tam, kazda ma czasem zly dzien.. moj tez cos na mnie ''fochy'' jakies puszcza.. ale trudno, nie bedzie mi psul humoru 😁 🙂 dzieki Ola za oklaska 🙂

Alexia -bo ostatnio mam humory godne Małej Mi 😁 😁 😁
-bo wielkość mojego brzucha na zdjęciu była nieadekwatna do rzeczywistości
choć jeszcze go nie mierzyłam, bo centymetr zapodziany.

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁