Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Bozeee... Ola chyba zgwalcisz mnie za to !! !! !! http://www.mamotato.pl/product_info.php?cPath=107_25&products_id=1812#image

To jest w tym stylu ale to nie to samo 😉 Też ładne tyle że cena - masakra jakaś 😮
No jak to ! To Te same 🙂 Spojdz na komode i na zdjecia z reklam poscieli, zreszta wszystkie te posciele to firma mamo tato, wlazlam na ta strone i tam tez one byly.. kuzwaaa ale tak drogie ze odechciewa sie wszystkiego.. chyba musze z moim stolazem pogadac 🙂

To nie jest to samo kochana - zobacz, że w opisie masz producenta BebeCar i spójrz na łóżeczko, tamto ma nóżki a te Twoje ma kółka a po drugie w innym miejscu księżyc 🙂 ale nieważne - i tak cena nie do przyjęcia

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
tyminka napisał(a):
my kilka mebli dla malutkiej z meblika braliśmy http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/10/sawanna/

śliczne tam są rzeczy, z tym, że cen nie ma. Pewnie drogo wychodzi 😞

mogę Cię pocieszyć jak chcesz 😜
zobacz sobie tutaj, tu są podobne albo nawet te same, ja tu też swoje łóżeczko zamawiałam, wybór mają duży:

http://dino.sklep.pl/nowy/Lozeczka-120x60-c-6_20_527.html

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):
tyminka napisał(a):
my kilka mebli dla malutkiej z meblika braliśmy http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/10/sawanna/

śliczne tam są rzeczy, z tym, że cen nie ma. Pewnie drogo wychodzi 😞

mogę Cię pocieszyć jak chcesz 😜
zobacz sobie tutaj, tu są podobne albo nawet te same, ja tu też swoje łóżeczko zamawiałam, wybór mają duży:

http://dino.sklep.pl/nowy/Lozeczka-120x60-c-6_20_527.html

oooo może znajdę coś dla siebie 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Ola pokaz jak wygladaja 🙂

proste, zwykłe tylko niestety nie najtańsze 😞

http://more4kids.pl/page,produkt,id,87168,kat,457,drewnostyl-lozeczko-120x60-cm-lara-mdf,lozeczka-dzieciece.html

na żywo wyglądają super bo właśnie w sklepie je zobaczyłam
Akurat nie w moim stylu ale napewno ladnie beda wygladac juz w pokoju.. i takie bialuskie 🙂 Ehh ja to sie mam z tymi meblami, niby wybralam a wiecznie cos mi innego zaprzata glowe 😜

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Ola pokaz jak wygladaja 🙂

proste, zwykłe tylko niestety nie najtańsze 😞

http://more4kids.pl/page,produkt,id,87168,kat,457,drewnostyl-lozeczko-120x60-cm-lara-mdf,lozeczka-dzieciece.html

na żywo wyglądają super bo właśnie w sklepie je zobaczyłam
Akurat nie w moim stylu ale napewno ladnie beda wygladac juz w pokoju.. i takie bialuskie 🙂 Ehh ja to sie mam z tymi meblami, niby wybralam a wiecznie cos mi innego zaprzata glowe 😜

a Ty Tyska jakie wybralas?

• Mamusia
No ja komode z szafa to wybralam z tego klupsia z ta zyrafa, ale ostatnio mowilam do meza ze chyba te zyrafe zamaluje na bialo 🙂 Zobacze, kolory mi odpowiadaja i cena, bialy-orzech. A lozeczko tez z klupsia ale inne, takie zwykle jak Wam linka wczesniej wyslalam, tylko sie zastanawiam czy teraz w kolorze orzechu czy w kolorze bialym 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
No ja komode z szafa to wybralam z tego klupsia z ta zyrafa, ale ostatnio mowilam do meza ze chyba te zyrafe zamaluje na bialo 🙂 Zobacze, kolory mi odpowiadaja i cena, bialy-orzech. A lozeczko tez z klupsia ale inne, takie zwykle jak Wam linka wczesniej wyslalam, tylko sie zastanawiam czy teraz w kolorze orzechu czy w kolorze bialym 🙂

ja już się raz wypowiadałam na temat jakości "produktów" KLUPŚ więc się nie będę powtarzać 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

ja już się raz wypowiadałam na temat jakości "produktów" KLUPŚ więc się nie będę powtarzać 🙂
Nie powtaryaj nie powtaryaj ! bo juz przez Ciebie mialam dylemat 😜 Ale zasiegnelam jezyka, popytalam w sklepie, kobiety ktora ma caluski zestaw wiec jednak nie zrezygnowalam z nich 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

Nie powtaryaj nie powtaryaj ! bo juz przez Ciebie mialam dylemat 😜 Ale zasiegnelam jezyka, popytalam w sklepie, kobiety ktora ma caluski zestaw wiec jednak nie zrezygnowalam z nich 🙂

a widziałaś na żywo? dotykałaś? otwierałaś szuflady? 🙂 bo ja się pofatygowałam żeby nie być gołosłowną i nie uwierzyć na słowo w to co piszą w internecie 🙂

• Mamusia
Olus moglam tylko obejrzec niestety lozeczko, ale informacji nie czerpalam z internetu tylko od znajomej ktora kupila caly zestaw. Mowila ze nie miala najmniejszych problemow ze skladaniem mebli czy z ich uzytkowaniem a uzywa ich juz od jakiegos pol roku. Pamietam te opinie co wysylalas. A potem w sklepie sie zapytalam babki jak wyglada faktycznie sprawa z reklamacjami tych mebli czy duzo ich bylo, mowila ze jesli chodzi o ten zestaw akurat to jeszcze sie nikt nie pojawil z reklamacja a sporzedala ich juz duzo bo ciesza sie akurat popularnoscia. No nie wiem widzisz, wiadomo ze nie moge byc pewna zadnej opinii, i takiej na necie i takiej ustnej ale skoro tamta babka mowila ze je ma i nie bylo jeszcze z nimi zadnych problemow to przekonalam sie jednak zeby nie zawracac sobie glowy nowymi poszukiwaniami.. zobaczymy 🙂 Najwyzej bede sie potem Wam zalic jhak przyjda, bo chce zamowic w przyszlym miesiacu, wiec do konca lutego bede stac w pokoiku