Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej nie mogłam musiałam coś załatwić trochę pojadłam teraz różnych rzeczy już specjalnie namieszałam bo nie wiem co mi jest
i na mdłości pomogło
biegunka też już stop
teraz boli mnie głowa ale już zaległam na spokojnie to zobaczymy
w nocy mało spałam ale ja bronię się mimo wszystko przed takim spaniem w dzień bo później jestem nie do życia
na razie sobie leżę jak mnie złamie to usnę

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
hej nie mogłam musiałam coś załatwić trochę pojadłam teraz różnych rzeczy już specjalnie namieszałam bo nie wiem co mi jest
i na mdłości pomogło
biegunka też już stop
w nocy mało spałam ale ja bronię się mimo wszystko przed takim spaniem w dzień bo później jestem nie do życia

może jak trochę odpoczniesz to głowa też Ci przejdzie, mnie też czasem boli ale z kolei dlatego, że przed ciążą cierpiałam na migreny i jedyne co mi pomaga to apap i spanie

kmatus napisał(a):
matyldusia napisał(a):
i na mdłości pomogło
biegunka też już stop

może jak trochę odpoczniesz to głowa też Ci przejdzie, mnie też czasem boli ale z kolei dlatego, że przed ciążą cierpiałam na migreny i jedyne co mi pomaga to apap i spanie

ha no własnie mnie przed ciążą też często bolała i pomagał apap ale teraz juz zapomniałam jak to jest jak głowa boli i na razie nie chcę nic brać
zobaczymy leże sobie i podglądam forum ale coś pustki dzisiaj
jak trochę odpoczne to intensywnie zabieram się za pisanie i dziś już zamierzam coś wysłac promotorce bo nie chce się rozpisywać jeśli okaze sie że coś źle więc wole się skonsultować

Dorka1986 napisał(a):
a moze matylda idz na powietrze dotlen sie to moze pomoze 🙂

nie no byłam na dworze i jakoś tak ponuro u mnie słońca nie ma w ogóle
oj nie umrę po prostu wiecie dawno nic mi nie dolegało a dziś wszystko na raz , najprawdopodobniej to wszystko się skumulowało i wczorajsze jedzenie i brak snu i jeszcze ta pogoda
trochę poleże zapuszczę sobie "plastikową biedronkę " i przejdzie

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
ja tez jestem 🙂 obczajam sobie jakies hurtownie dzieciece . Ola moze Ty wiesz gdzie w wawie jest hurtownia dziecieca ? moze gdzies niedaleko bielan ?? 🙂 podobno na slowackiego jest,tam chce sie przejechac dzisiaj i moze gdzies jeszcze ? 😁

A co chcesz kupić? Bo ja mam kartę rabatową 20% do Smyka - na wózku oszczędzimy np ponad 400 zł, jak chcesz to możemy się umówić i zabierzemy Cię jak będziemy jechali po wózek, jak masz zamiar robić większe zakupy to się opłaca 🙂

asiaa2028 napisał(a):
dzien dobry Mamuski 😉 ja dzisiaj pospalam do 12 prawie :o ale pozno tez poszlam spac w sumie.. a zaraz wybieram sie na jakies zakupy 🙂 a widze Wy wszystkie bidulki zle sie czujecie.. ja ani mdlosci, ani zgagi na szczescie..ale Wam wspolczuje 😞

a co ma ci dolegać???
chłopa masz przy sobie to zdrowiutka jesteś , tylko pozazdrościć

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
a moze matylda idz na powietrze dotlen sie to moze pomoze 🙂

nie no byłam na dworze i jakoś tak ponuro u mnie słońca nie ma w ogóle
oj nie umrę po prostu wiecie dawno nic mi nie dolegało a dziś wszystko na raz , najprawdopodobniej to wszystko się skumulowało i wczorajsze jedzenie i brak snu i jeszcze ta pogoda
trochę poleże zapuszczę sobie "plastikową biedronkę " i przejdzie

pewnie masz rację, za dużo "wrażeń" - odpoczywaj

• Mamusia
Juz wrocilam, a znowu zniknelam bo musialam szybko zabrac sie za sprzatanie. Jakis dzien mam dzisiaj kiepskawy mimo ze pogoda u mnie piekna. Jeszzce wyrzylam sie na mezu.. oberwalo mu sie troche i ma teraz focha na mnie 🙂 Ja wlasnie robie obiadzik, pierwszy taki normalny od dawna. Jakos cos nie robilam specjalnie ostatnio nic do jedzenia a maz sobie radzil sam 🙂 Zreszta, wiecej go nie ma jak jest. Tez bym sie chetnie dzisiaj gdzies wybrala ale niestety nie mam po co, nic nie potrzebuje.. a szkoda 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
ja tez jestem 🙂 obczajam sobie jakies hurtownie dzieciece . Ola moze Ty wiesz gdzie w wawie jest hurtownia dziecieca ? moze gdzies niedaleko bielan ?? 🙂 podobno na slowackiego jest,tam chce sie przejechac dzisiaj i moze gdzies jeszcze ? 😁

A co chcesz kupić? Bo ja mam kartę rabatową 20% do Smyka - na wózku oszczędzimy np ponad 400 zł, jak chcesz to możemy się umówić i zabierzemy Cię jak będziemy jechali po wózek, jak masz zamiar robić większe zakupy to się opłaca 🙂

ja chce kupic takie rzeczy jak posciel, kocyki..

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
dzien dobry Mamuski 😉 ja dzisiaj pospalam do 12 prawie :o ale pozno tez poszlam spac w sumie.. a zaraz wybieram sie na jakies zakupy 🙂 a widze Wy wszystkie bidulki zle sie czujecie.. ja ani mdlosci, ani zgagi na szczescie..ale Wam wspolczuje 😞

a co ma ci dolegać???

ale wymyśliłaś 😁 ja swojego też codziennie widzę a ciągle coś mnie się czepia 😜 chociaż mam pożytek ze szkoły rodzenia taki że teraz mi codziennie masaż nóg robi, żebym nie miała obrzęków 😉

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

a co ma ci dolegać???

hehe no moze i dlatego.. a Ty sie poloz i przespij lepiej..

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kamikusia napisał(a):

ja chce kupic takie rzeczy jak posciel, kocyki..

no to jak chcesz 🙂 możesz jechać z nami, wiem też że w Swiecie dziecka dają 20% zniżki do zakupów, dlatego dziś jadę zamówić komodę, nie wiem jak to się ma do pościeli i kocyków ale na meble na 100% dają, zastanów się i daj znać czy będziesz chciała jechać z nami, najwyżej nic nie kupisz 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):

a co ma ci dolegać???

ale wymyśliłaś 😁 ja swojego też codziennie widzę a ciągle coś mnie się czepia 😜 chociaż mam pożytek ze szkoły rodzenia taki że teraz mi codziennie masaż nóg robi, żebym nie miała obrzęków 😉

sam, dobrowolnie, bez przymusu? szczęściara.. 🙂