Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
a mam takie pytanko duzo przytylyscie w ciazy? bo ja weszlam dzisiaj na wage i mam 8kg wiecej i sie zastanawiam kiedy beda do mnie mowic sloniu.... bo skoro norma to 12-15 kg to ja sie chyba nie zmieszcze

e tam, tym się nie martw, to nie czas pięknego wyglądu, ja mam już 12 kg do przodu 🙂 a norma to 20% wagi sprzed ciąży - tak mi powiedziała położna 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
a mam takie pytanko duzo przytylyscie w ciazy? bo ja weszlam dzisiaj na wage i mam 8kg wiecej i sie zastanawiam kiedy beda do mnie mowic sloniu.... bo skoro norma to 12-15 kg to ja sie chyba nie zmieszcze

ja juz mam 10kg do przodu ;p moja mama ze mna w ciazy przytyla 30kg wiec nie patrz na te wagi ile sie powinno przytyc w ciazy bo to zalezy od ciala 🙂

• Mamusia
Ola pięknie dziękuje za artykuły o szczepionkach!!!!!!!!!! Jestem przerażona ;/ rozumiem, że można kupić w aptece szczepionkę i udać się z nią na poród tak? Chociaż tak jak piszesz, że nie we wszystkich szpitalach? Muszę się tym bardziej zainteresować, bo jestem w tym temacie zielona...

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
Ola pięknie dziękuje za artykuły o szczepionkach!!!!!!!!!! Jestem przerażona ;/ rozumiem, że można kupić w aptece szczepionkę i udać się z nią na poród tak? Chociaż tak jak piszesz, że nie we wszystkich szpitalach? Muszę się tym bardziej zainteresować, bo jestem w tym temacie zielona...

W większości szpitali jest problem, powinni Cie chociaż powiadomić czym będą szczepić Twoje dziecko ale jeśli doczytałaś do końca wraz z postami rodziców to wiesz że zabierają dziecko, szczepią i o nic nie pytają - rutyna 🥴 Cieszcie się, że mnie macie - zabiorę ten artykuł i pokażę położnej i pediatrze na zajęciach - ciekawe co powiedzą 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Nie puszcze mojej małej z pigułami!
A tak w ogóle to witam nową kwietnióweczkę, mam nadzieję, że nie przeraziłaś się czytając nasze niektóre dość zboczone posty 😁 😁 😁

Na szczęście dziewczyna nie czytała wcześniejszych postów 😁 Ale to lepiej dla niej, bo by się przeraziła 😉

brechti napisał(a):
A tak w ogóle to witam nową kwietnióweczkę, mam nadzieję, że nie przeraziłaś się czytając nasze niektóre dość zboczone posty 😁 😁 😁

jakie zboczone ja nic nie wiem ??????coś mnie ominęło ????

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
brechti napisał(a):

Po tym upadku na głowę doznałaś zaćmienia? 😁

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
brechti napisał(a):

Po tym upadku na głowę doznałaś zaćmienia? 😁

amnezja?????????????tak to się nazywa????????????????
nie wiem bo zapomniałam