Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kmatus napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kmatus napisał(a):
Wiola udało mi się Ciebie upolować do oklaska ;-)
zeświruje w tym domu.. już sama nie wiem co ze sobą zrobić

ja mam to samo dzisiaj 🥴 zupa się gotuje, sprzątanie mam zabronione przez męża i dupa 🥴 siedzę i się nudzę 🤔

u mnie niestety się to codzień powtarza ani za długo przy garach stać więc mogę zapomnieć o jakiś wymyślnych specjałach, ani sprzątać, ani prasować, ani na spacer z psem - a jest taka piękna dzisiaj u mnie pogoda!.. i potem się dziwić że głupie myśli człowiekowi do głowy przychodzą 🤢

no jeszcze tak ok 70 dni.... 🥴

Tu Wam wkleje kolejne informacje jęśli którąś ma ochote niech czyt jeśli nie to nie 🙂 Dalej ta sama znajoma 🙂
Kosmetyki nivei uzywaly polozne w szpitalu zaraz po narodzinach i nic zlego sie nie dzialo, poza tym sa hipoalergiczne 🙂 z ciuszków dla mnie najwygodniejsze sa pajacyki, w kazdej formie. Polspiochy niby tez sa wygodne ale jakos nie moge sie do nich przekonac. Z reszta dla mnie nie ma roznicy bo jak juz doszlam do wprawy w zmianie pieluszek to niewazne co ma na sobie- zajmuje to tyle samo czasu. Nawet nie korzystam z tych rozpiec na dole spiochow bo szybciej jest odpiac 2 napy na szelkach i sciagnac spiochy niz rozpinac na dole 6 i podwijac- dlatego dla mnie nie ma roznicy jezeli chodzi o "rajtuzki" a wydaje mi sie, ze Niuniowi jest wygodniej, dobrze sie trzymaja i nie uciskaja brzuszka. Ale to wszystko jest bardzo indywidualne. Na pewno wez pod uwage, ze Mała przyjdzie na wiosne i bedzie cieplej i bedziesz ja ubierala inaczej niz ja teraz Antosia. I jeszcze jedno: pajacyk jest bezkonkurencyjny u lekarza bo musisz rozebrac dziecko do pieluszki wiec ja zakladam np dwa pajacyki jeden na drugi, przy pobraniu krwi tez sie sprawdza bo wtedy rozpinasz u gory i wyciagasz jedna raczke bo jak jest kilka warstw to ciezko podwinac rekawek 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
kmatus napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
kmatus napisał(a):
Wiola udało mi się Ciebie upolować do oklaska ;-)
zeświruje w tym domu.. już sama nie wiem co ze sobą zrobić

ja mam to samo dzisiaj 🥴 zupa się gotuje, sprzątanie mam zabronione przez męża i dupa 🥴 siedzę i się nudzę 🤔

u mnie niestety się to codzień powtarza ani za długo przy garach stać więc mogę zapomnieć o jakiś wymyślnych specjałach, ani sprzątać, ani prasować, ani na spacer z psem - a jest taka piękna dzisiaj u mnie pogoda!.. i potem się dziwić że głupie myśli człowiekowi do głowy przychodzą 🤢

no jeszcze tak ok 70 dni.... 🥴

chyba zacznę skreślać dni z kalendarza jak więźniowie 😁

a ja do dziś byłam przekonana że mojej ciąży nie widać i się pomyliłam 🤪
dotarło do mnie że gruba jestem i jeszcze bujam się jak kaczka

a w sądzie to zrobiłam taką aferę że chyba wszyscy co tam byli będą to dziś w swoich domach opowiadać 🙃

Andziucha napisał(a):
Mi jakos te 30 tyg bardzo szybko przelecialo a do konca sie duzo nie zostalo to jeszcze szybciej zleci 🙂

w sumie można powiedzieć że szybko zleciało ale to i tak za długo 🙂

matyldusia napisał(a):
a ja do dziś byłam przekonana że mojej ciąży nie widać i się pomyliłam 🤪
dotarło do mnie że gruba jestem i jeszcze bujam się jak kaczka

a w sądzie to zrobiłam taką aferę że chyba wszyscy co tam byli będą to dziś w swoich domach opowiadać 🙃

czemu zrobiłaś aferę?

• Mamusia
Matylda co znow odwaliłaś 😁 😁 😁 😁???????
Mi do teraz bardzo szybko zleciało,pamietam jak niedawno szłam do ginekologa się zbadac,a okazało się ze jestem w ciazy a moije malenstwo ma 6 milimetrów,a teraz juz kawał baby 🙂 🙂 🙂 Oby do kwietnia babeczki 🙂 Potem już zgórki,zaczynamy rodzić 😁 😁 😁 😁