Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
I nagle wszystkie życzliwe"kolezanki"zaczeły sie odzywać!!! wiecie co mnie wkurza najbardziej,że u mnie na wsi wyzbylam sie okolo juz dwa lata temu kolezaneczek,a to wszystko dzięki Karolowi bo on mówił ze to nie towarzystwo dla mnie i miał racje....
No i przesatałam o innych gadać,plotkowac,komentowac itp...A on mnie wciaż gadaja no ja pierdole!!!!

weź to na miękko 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
I nagle wszystkie życzliwe"kolezanki"zaczeły sie odzywać!!! wiecie co mnie wkurza najbardziej,że u mnie na wsi wyzbylam sie okolo juz dwa lata temu kolezaneczek,a to wszystko dzięki Karolowi bo on mówił ze to nie towarzystwo dla mnie i miał racje....
No i przesatałam o innych gadać,plotkowac,komentowac itp...A on mnie wciaż gadaja no ja pierdole!!!!

weź to na miękko 🙂

i co wchodze do jakiegoś sklepu to pierwsze co to gapia sie chamsko w okolice mojego brzucha no szok 🤪 🤪

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):

weź to na miękko 🙂

i co wchodze do jakiegoś sklepu to pierwsze co to gapia sie chamsko w okolice mojego brzucha no szok 🤪 🤪

też nie masz się czym przejmować 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):

weź to na miękko 🙂

Oj latwo Ci mówić bo mieszkasz w wielkim miescie nikt nikogo nie zna...Mam nadzieje,że wypali mój wyjazd do Karola z mała....

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):

weź to na miękko 🙂

Oj latwo Ci mówić bo mieszkasz w wielkim miescie nikt nikogo nie zna...Mam nadzieje,że wypali mój wyjazd do Karola z mała....

ale mieszkałam 25 lat w małym mieście gdzie się wszyscy znali i tez gadali ale mnie to grzeje że tak się wyrażę 🙂 mój spokój i ironiczny uśmiech ich zabijał, to najlepsza broń 🙂

Po kolei
dziękuję za oklaska 😘
to moje to nie odgniot a rozstępy bo już wczoraj to widziałam a dziś potwierdzam - i Ola smarowałam się, czasami 😮
imienia babki nie zapomniałam tylko w każdym urzędowym dokumencie inaczej i ja już zbaraniałam
Frytus nie przejmuj się ja mam to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ja te plotki potęguje , tzn rozpowiadam głupoty na swój temat i sprawdzam jak szybko się rozejdzie a one mają pożywkę a najlepiej jest wtedy jak do tej mojej nieprawdziwej wersji jeszcze sobie coś dopowiedzą, cuda i dziwy wychodzą
najlepsze było to że Paweł ojcem nie jest bo przecież go nie było hehe tylko zapomniały że w maju wrócił 🤪

Kasia ale masz fajnie już w marcu urodzisz 🙂 i to jakiego zdrowego chłopa 🙂
Ania wszystkiego najlepszego 🙂
Magda to dobrze ze wróciło do normalności u mnie też 🙂
Frytus w ogóle sie nie przejmuj i olej ploty, wiem coś na ten temat...doskonale
Matylda te rozstepy na biodrach zbledną na brzuchu gorzej juz
Ola a Tobie co napisać 🙂?

• Mamusia
Frytus no mnie zaniedługo czeka podona sytuacja, bo mam megawścibskich sąsiadów i wiesz, ja w sumie to sama teraz jestem bez faceta i jak urodzę to sama będę też jakiś czas.... No i się zacznie, że taka grzeczna zawsze byłam a tu proszę panna z dzieckiem ^^ ja już się szykuję na ripostowanie ^^

brechti napisał(a):
Frytus no mnie zaniedługo czeka podona sytuacja, bo mam megawścibskich sąsiadów i wiesz, ja w sumie to sama teraz jestem bez faceta i jak urodzę to sama będę też jakiś czas.... No i się zacznie, że taka grzeczna zawsze byłam a tu proszę panna z dzieckiem ^^ ja już się szykuję na ripsotowanie ^^

u mnie mają teraz problem z kościelnym a raczej tym że go nie ma 🤪
uwierzcie od początku ciąży pytanie "kiedy ślub?" słyszałam może 100razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja specjalnie mówię że jak to?? po co???? "że mi nie potrzebny" i działa teraz wszystko tym dewotkom się sprawdza że bo do kościoła nie chodzę, składek nie płacę i księdza nie przyjmuję i wiecie co wymyśliły
że wiarę zmieniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 🤪

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
brechti napisał(a):
Frytus no mnie zaniedługo czeka podona sytuacja, bo mam megawścibskich sąsiadów i wiesz, ja w sumie to sama teraz jestem bez faceta i jak urodzę to sama będę też jakiś czas.... No i się zacznie, że taka grzeczna zawsze byłam a tu proszę panna z dzieckiem ^^ ja już się szykuję na ripsotowanie ^^

u mnie mają teraz problem z kościelnym a raczej tym że go nie ma 🤪
uwierzcie od początku ciąży pytanie "kiedy ślub?" słyszałam może 100razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja specjalnie mówię że jak to?? po co???? "że mi nie potrzebny" i działa teraz wszystko tym dewotkom się sprawdza że bo do kościoła nie chodzę, składek nie płacę i księdza nie przyjmuję i wiecie co wymyśliły
że wiarę zmieniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 🤪

Bo się pewnie baby chcą załapać na wesele! Wtedy można golnąć sobie! A Ty Matylda masz cywilny, prawda?

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
mój pekińczyk gryzie Leonka muszę interweniować 🤪

będziesz gryzła pekińczyka? 🙃

baaaaaaaa żeby się dało ale to jest złośnik
Brechti to z problemami z grzywką lepiej do Ciebie nie uderzać???hehe ja też tak zrobiłam w liceum ale mnie się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!