Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
kamtus ja zakupilam sie w dwa jeden cienki a drugi kupilam akrylowy bardzo gruby no i mysle ze to starczy narazie zawsze mozna jeszcze dokupic 🙂

no właśnie, myślałam jeszcze o całkiem cieniutkich na lato np. flanelowych ale to faktycznie można dokupić później

😠 😠
😠 😠trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!
jutro pojadę do gminy z karabinem tylko nie wiem gdzie go zdobyć
dalej nic nie załatwiłam bo wójt i zastępca poszli sobie na pogrzeb- obydwoje a ja potrzebowałam głupią pieczątkę no wykończę sie chyba i jutro znowu musze tam jechać

Tyminka to mizianie z Pawłem tj, fotka to jakaś sprzed trzech lat już się nie miziamy 😞
łeb mi pęka i tyle a jeszcze wychodzę dziś no do pracy można powiedzieć i nie wiem czy wytrzymam 🥴

• Mamusia
ewlinka1007 tak tyle ich bylo w moczu;/
matyldusia nie denerwuj sie tak 🙂 ja tez mialam ostatnio taka sytuacje w gminie widocznie tam sa osoby niekompetentne do swoich stanowisk 🙂
kmatus najwazniejsze zeby byl jeden gruby zeby dzidzie owinac jak bedzie jechac ze szpitala do domku 🙂

• Mamusia
klaudiagda to siedz tu z nami 🙂
matyldusia ach ten internet to jest za przeproszeniem popierd... juz dzwonilam do tego frajera od neta ze mi zamula mial przyjechac ale widocznie za malo zjebki dostal 🙂tak mi zamula ze wy cos napiszecie a mi dopero po jakims czasie pokazuje 😠 😠 😠

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
ewlinka1007 tak tyle ich bylo w moczu;/
matyldusia nie denerwuj sie tak 🙂 ja tez mialam ostatnio taka sytuacje w gminie widocznie tam sa osoby niekompetentne do swoich stanowisk 🙂
kmatus najwazniejsze zeby byl jeden gruby zeby dzidzie owinac jak bedzie jechac ze szpitala do domku 🙂

kurde to albo ja mm jakies inne oznaczenia albo nie wiem co u mnie jest 10-15 w polu widzenia i az w laboratorium podkreslili ze duzo i lekarz tez mówił ze bardzo duzo a ty masz az 500 cos za duza ta róznica

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
klaudiagda to siedz tu z nami 🙂
matyldusia ach ten internet to jest za przeproszeniem popierd... juz dzwonilam do tego frajera od neta ze mi zamula mial przyjechac ale widocznie za malo zjebki dostal 🙂tak mi zamula ze wy cos napiszecie a mi dopero po jakims czasie pokazuje 😠 😠 😠

siedzę z Wami, z tym, że jak za długo przed kompem jestem to mi niedobrze się robi ;/ i muszę poleżeć.. a już mi się nie chce ;/

klaudiagda napisał(a):
nie wiem co mam ze sobą zrobić. Na spacer za bardzo wyjść nie mogę, w tv nic ciekawego. Oglądać rzeczy dla dzieciaczka będę później jak będę miała kasę... cóż za ciężki los kobiety ciężarnej z miękka szyjką macicy 😁

ja bym dodała
kobiety ciężarnej ze skróconą szyjką macicy, rozwarciem, bólem krocza masa spraw do załatwienia i brakiem kasy
to opis mojej skromnej osoby