Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Barakuda napisał(a):
marinka napisał(a):
pochwalę się wam troszkę co zakupiłam ok??
http://allegro.pl/babaluno-cars-sliczny-welurowy-kombinezon-56-i1399027763.html
http://allegro.pl/baby-megakolorowe-pajacyki-spioszki-2-szt-62-i1412754807.html
http://allegro.pl/ladybird-cudne-rampersy-spioszki-2szt-68-74-i1403548355.html

Kochana a nie boisz się, że zbyt ciepły będzie ten kombinezon? Bo ja oglądam te cudeńka ale boję się kupować, że w lato to zbyt ciepło a nie wiem jaki rozmiar na jesień i zimę 🙂
A śpiochy czaderskie! 🙂

Kochana jak odbierałam Anielkę to też w takim czymś podobnym tylko miałam fiolet i brąz ale identyczne wręcz.

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monalissa napisał(a):
Marinka przepowiada pogode i tym zakupem sugeruje ze bedzie zimny i deszczowy maj 😁

Ha ha nic nie przepowiadam :*:*:* 😘 😘 tylko tak sugeruję się co było z Anielką 🙂 🙂 Mam nadzieję , że bedzie ciepło a z ANielką było ciepło. Po prostu nie mogłam się powstrzymać 🙂 A ostatnio rozmawiałam z lekarzem i nie wiem czy nie bede rodzić przed swietami lub tu po

oczywiscie ze silami natury jest najlepiej..ale z drugiej strony hmmm ja rodzilam 20 min synka i az tak bardzo sie teraz nie boje..ale sa dziewczyny ktore rodzily po 12,20 godzin i chyba im sie nie dziwie ze chca cesarki...przeciez przez 20 min mnie tak strasznie bolalo a co dopiero lezec bardzo duzo godzin...i jeszcze jakies bole krzyzowe...masakra ..wiec ja chyba nie mam zdania tak do konca 😞jest to decyzja indywidualna..

• Mamusia
marinka napisał(a):
monalissa napisał(a):
Marinka przepowiada pogode i tym zakupem sugeruje ze bedzie zimny i deszczowy maj 😁

Ha ha nic nie przepowiadam :*:*:* 😘 😘 tylko tak sugeruję się co było z Anielką 🙂 🙂 Mam nadzieję , że bedzie ciepło a z ANielką było ciepło. Po prostu nie mogłam się powstrzymać 🙂 A ostatnio rozmawiałam z lekarzem i nie wiem czy nie bede rodzić przed swietami lub tu po

a jak tak to faktycznie kwiecien plecien poza tym ostatnio slyszalam ze do swiat wielkanocnych bedzie mozna jezdzic w gorach na nartach wiec kto wie 🙂

• Mamusia
monalissa napisał(a):
marinka napisał(a):
monalissa napisał(a):

a jak tak to faktycznie kwiecien plecien poza tym ostatnio slyszalam ze do swiat wielkanocnych bedzie mozna jezdzic w gorach na nartach wiec kto wie 🙂

A jak nie będzie potrzebne to zobaczymy co się z nimi zrobi 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
monalissa napisał(a):
marinka napisał(a):
monalissa napisał(a):

a co zabieracie dla malenstwa do szpitala chodzi mi w czym przywieziecie je do domku?

A jak nie będzie potrzebne to zobaczymy co się z nimi zrobi 🙂

a ja ogladalam pogode i ponoc ma byc piekna szybka wiosna i upalny maj czerwiec...zawsze ubieralam dziecko tak samo jak siebie..czyli mama krotki rekaw-dzidzia tez...aha i lipiec piekny i malo deszczowy..sierpien wiecej opadow niz sloneczka 😉wiec dzidzie bede wiergac na gole nozki juz szybciutko w wozeczkach takie slodkie male pietki i palusie 🙂 🙂 🙂

monalissa napisał(a):
kurcze ciagle mam ochote na cos słodkiego czyzby mojemu juniorowi ptaszek odleciał 😮 😮 😮
nie,nie napewno nie odleciał...ja mam wciaz ochote na miesko i musztardke 😉i dziewuszka rosnie...tylko ze tez tak na 100%mi sie wierzyc nie chce ze corcia 😉

• Mamusia
Moja mama mówi, ze wszystkie mamy szczęście, że mamy termin na maj bo to najlepszy termin jaki można sobie wymarzyć na rodzenie dzidziusia i chyba ma rację 🙂 Ja już nie mogę się doczekać chociaż staram się skupić teraz na mojej rodzinie i sobie, spotykać się jak najczęściej ze znajomymi ( bo potem będzie pewnie ciężko) to już chciałabym mieć Malutką Majeczkę w swoich ramionach 🙂 dziewczynki. Oby wszystkie porody i te siłami natury i te z cc były bez komplikacji, oby nasze maleństwa były zdrowiutkie i obyśmy się wszystkie cieszyły piękna pogodą w maju, czerwcu. lipcu, sierpniu, wrześniu..... 😉 🙂 :*

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
monalissa napisał(a):
kurcze ciagle mam ochote na cos słodkiego czyzby mojemu juniorowi ptaszek odleciał 😮 😮 😮
nie,nie napewno nie odleciał...ja mam wciaz ochote na miesko i musztardke 😉i dziewuszka rosnie...tylko ze tez tak na 100%mi sie wierzyc nie chce ze corcia 😉

Ola ja znowu te ogórki kwaszone a dziewczynka mnie kopie podobno 🙂

Barakuda ja znowu konserowe wciagalam i papryke konserwowa hehe i tez dziewuszka...w czwartek mam wizyte wiec pewnie znowu potwierdzi..chociaz po 3 d to raczej 100%a na 3d mowil ze corcia 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
Barakuda ja znowu konserowe wciagalam i papryke konserwowa hehe i tez dziewuszka...w czwartek mam wizyte wiec pewnie znowu potwierdzi..chociaz po 3 d to raczej 100%a na 3d mowil ze corcia 🙂

No u mnie i na 2d połówkowym i na 3di 4d powiedzieli, ze dziewczynka to nie spodziewam się, że jej ptaszek nagle wyrośnie chociaż kto wie... 😉 :P