Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jeszcze na chwile do was zajrzałam 🙂
fajnie fijołku ze wszystko oki , ano siedzimy i najwiekszy ruch jaki wykonujemy to ruszanie paluszkami po klawiaturze 😁 a ja mysle ze niestety coraz trudniej bedzie sie ruszac ale miejmy nadzieje ze zima chociaz szybko przejdzie to i ciuchów mniej i lżej na grzbiecie 😁 a do ruchu trzeba bedzie niestety sie przemóc bo boje sie ze tak sie zasiedze ze po porodzie po tygodniu nocnego wstawania to na rzęsach będe chodzić bo fizycznie wysiąde 😮

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez jutro pewnie tylko usłysze juniora chociaż kto wie mam tyle pytań do mojego ginka ze mam nadzieje ze po mnie juz nie bedzie miał zadnej pacjentki 😁 a ze ide sama to pooooosiedze troszke a co tam 🙂 siłą mnie wygoni 😁
a brzuszek mam idealnie okrągły z dziurką na środku a tam junior siedzi wiec co do mnie kształt brzuszka o niczym nie swiadczy 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Ale sie usmiałam az musze Wam to napisac: mąż ssie ze mnie smieje ze my tu tak duzo piszemy ze tu tyle jest stron i jak sie chwile nie jest to 20 stron do nadrobienia jak w modzie na sukcesz 5000 odcinków... buhahahaha 3/4 dnia przed kompem, całe HITy poszły 😁 zero ruchu... 😁 😁 😁 🙃

ja z moim mezulkiem, to juz czasem az dyskutujemy kto wieczorem siada przed kompem 🙂
moj maz wciagnal sie w gre Wiejskie Zycie na NK, a to tez mu czasu pochlania jak wroci z pracy i musi nadrobic 🙃 hehheheh, ale jaja 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
kasiagwiazdka napisał(a):
Brzuszki!, ale ja sie dzis dziwnie czuje 😮
juz nie wiem co mam ze soba zrobic 🤢
jakies dziwne uczucie mam w przelyku, tak jakby zgaga, ale nie do konca to zgaga, zjadlam loda i nie pomoglo.... jakas ospala jestem i plecki,ehhhh, ale jak leze, to juz nie wiem czy mam na plecach czy na boku, nie moge sobie miejsca znalezc 🤢 nooo tragedia! tez tak czasami macie???

ja dopiero w ciazy poczulam co to zgaga.. i niestety. ja zjem odrobine za duzo to tak mam.
Kasiu, a wiesz ze mamy ten sam termin ? 🙂

wiem wiem, widzialam 🙂 fajowo 🙂 tyle, ze u Ciebie plec zenska a u mnie meska 🙃

• Mamusia
😁 moj wieczorkiem czasami pracuje tzn idzie do swojego pokoiku z biureczkiem i słysze tylko ciągłe klikanie myszka ale na szczesnie ma firmowego lapka więc kazdy klika w swój no i czasami musze go podejrzec czy pracuje czy moze sciemnia 😁 na szczescie za kazdym podejrzeniem praca na monitorze wiec spokój a ze mnie to już czasami sie smieje i mówi ze poczytałabym cos pożytecznego 😁

• Mamusia
ANeczka mebelki sa w klasie! ...
jak tam patrze na te ceny w Polsce to zastanawiam sie czy nie zamowic sobie z Polski!
myslisz Aneczka, ze po doplaceniu za "paczke" dostarczyliby mi do Niemiec??
ja tutaj za samo lozeczko musze wydac ok 300 euro, komoda z przewijakiem tez jakies 350 euro, to z Polski nawet z przesylka mnie tyle nie wyjdzie 🤨
a mebelki sa sliczne! 🙃