Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki 🙂
Jak dzionek mija?Ja mam lenia i nic mi sie nie chce,ciągle mi To moje cisnienie w głowie 😞 😞 😞
Za tydzień w srode wizyta i zobaczymy co dalej,czy zwieksza leki czy znów do szpitala skieruja 🤢Najwazniejsze żeby z Maluszkiem było wszystko ok.Teraz akurat synus sadzi mi kopniaczki 🙂Cudowne...uwielbiam to 😆

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej to znow ja 🙂 ciekawy temat dziewczynki poruszylyscie bo ja do tej pory nawet tak sie nie zastanowilam jak sie malego ubierze kupilam wyprawke (spiochy kaftanik bluza czapeczka) i na tym temat sie skonczyl a tu faktyznie w fotelik sie w rozku nie wsadzi.....maz mowi zeby ubranego wsadzic w fotelik i przykryc kocem wkoncu maj bedzie albo zostawic go w rozku i mamusia w aucie z tylu bedzie go trzymac chcoc nie wiem czy tez bedzie w stanie....eh problem kolejny sie pojawil 🙂

• Mamusia
manki napisał(a):
Dzień dobry dziewczynki 🙂
Jak dzionek mija?Ja mam lenia i nic mi sie nie chce,ciągle mi To moje cisnienie w głowie 😞 😞 😞
Za tydzień w srode wizyta i zobaczymy co dalej,czy zwieksza leki czy znów do szpitala skieruja 🤢Najwazniejsze żeby z Maluszkiem było wszystko ok.Teraz akurat synus sadzi mi kopniaczki 🙂Cudowne...uwielbiam to 😆

Kochana będzie dobrze niemartw się .Buziaki dla synusia!!! 😘

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej to znow ja 🙂 ciekawy temat dziewczynki poruszylyscie bo ja do tej pory nawet tak sie nie zastanowilam jak sie malego ubierze kupilam wyprawke (spiochy kaftanik bluza czapeczka) i na tym temat sie skonczyl a tu faktyznie w fotelik sie w rozku nie wsadzi.....maz mowi zeby ubranego wsadzic w fotelik i przykryc kocem wkoncu maj bedzie albo zostawic go w rozku i mamusia w aucie z tylu bedzie go trzymac chcoc nie wiem czy tez bedzie w stanie....eh problem kolejny sie pojawil 🙂

Kochana w rożku na rekach nie możesz wieźć maleństwa.Musi być w foteliku.
Ale dziewczyny podsunęły pomysły jak ubrać nasze skarby. 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):

Ja ubiore jakis komplecik wloze do fotelika i przykryje kocykiem 🙂 jestes beatka na gg?

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Adka > posciel słodziutka 🙂 a odnosnie jak ubrac, to mysle ze zalezy jaka pogoda bedzie, cos polarowego jakis pajac, albo bluza , na to kocyk czapula i git bedzie 🙂

Dzieki dziewczyny za podpowiedzi 😘

• Mamusia
Adka dziękuję 😉Buziaki dla Twojej Juleczki 😘 😘 😘

A co do ubrania Synka to też nad tym myslałam,ale poki co niewiadomo jaka będzie pogoda ale pewnie zrobie tak jak pisala Ewelka,ubierzemy go odpowiednio do pogody i do fotelika,potem kocykiem sie go okryje i bedzie dobrze.A jaka macie odleglosc ze szpitala w ktorym bedziecie rodzic do domu?Ja cos ok 30 km 😞a po cc to podobno dużo gorzej niz po porodzie silami natury 🤢

• Mamusia
manki napisał(a):

A co do ubrania Synka to też nad tym myslałam,ale poki co niewiadomo jaka będzie pogoda ale pewnie zrobie tak jak pisala Ewelka,ubierzemy go odpowiednio do pogody i do fotelika,potem kocykiem sie go okryje i bedzie dobrze.A jaka macie odleglosc ze szpitala w ktorym bedziecie rodzic do domu?Ja cos ok 30 km 😞a po cc to podobno dużo gorzej niz po porodzie silami natury 🤢

Ja mam 11 km do domku ze szpitala.
Dziekuje za buziaki.

• Mamusia
ola1978 napisał(a):

kochana lez i odpoczywaj i naprawde wierz w to ze bedzie dobrze..musi byc..no to Twoj synek kawal chlopa 🙂 🙂duzy,zdrowiutki..fajnie bardzo mnie to cieszy malenka 😉zycze Ci kochana zebys ie wszystko ulozylo,zebys szybko wyzdrowiala i niech Cie nie drazni balagan w domu..lezec to lezec 🙂trzymam kciuki ...calusie i prosze nieopuszczaj nas na tak dlugo 😘 😘

Dziekuje Olu 😘
Tak, dobrze ze Malemu nic nie jest. W szpitalu skontrolowali mu ta niedomykalnosc zastawki trojdzielnej i cale szczescie nadal jest malutka, wiec jestem dobrej mysli.
Teraz to juz pewnie bede pisac codziennie, nie mam innych opcji poza TV, ksiazkami i komputerem.. 😞

• Mamusia
manki napisał(a):

no ja tez mam do szpitala ok 30km.

• Mamusia
adka101 napisał(a):

Kochana uważaj na siebie. Nie przejmuj sie pracą chociaż po cześci Cie rozumiem bo tez nie lubie takich niedokończonych spraw ale maleństwo jest teraz najważniejsze.Buziaki w brzuszek .Trzymaj sie cieplutko! 😘

Adka, dziekuje! 😘
Aaa, mialam Ci powiedziec, ze super wygladasz i brzuszek rewelacyjny! I nie wiem, gdzie niby masz te 11 kg (jesli dobrze pamietam)... 🙂

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
adka101 napisał(a):

Kochana uważaj na siebie. Nie przejmuj sie pracą chociaż po cześci Cie rozumiem bo tez nie lubie takich niedokończonych spraw ale maleństwo jest teraz najważniejsze.Buziaki w brzuszek .Trzymaj sie cieplutko! 😘

Adka, dziekuje! 😘
Aaa, mialam Ci powiedziec, ze super wygladasz i brzuszek rewelacyjny! I nie wiem, gdzie niby masz te 11 kg (jesli dobrze pamietam)... 🙂

Dziekuję 😘 😘 😘 tak tak 11/12 kilo.

• Mamusia
Cześć dziewczynki, czytam sobie wasze posty i też się zastanawiam nad tym jak maluszka zabiorę ze szpitala. Moja siostra jak urodziła to dzidziusia przewoziła w nosidle tym od wózka (gondoli), ja też mam takie nosidło, więc może w tym. Odnośnie odległości, to zależy gdzie będę rodzić. Mam do dyspozycji Lublin, Puławy albo Garwolin, bo u mnie w Rykach porodówka jest zamknięta od dwóch lat, nie ma lekarzy, którzy by chcieli tam pracować. Wolałabym mimo wszystko rodzić w Lublinie, tam jest najlepsza opieka. Mam do lublina ponad 60km.
Anonimosia, dbaj o siebie kochana 🙂, leż i odpoczywaj.
Oleńko, następne wyniki na pewno będą lepsze, tylko jak któraś z dziewczyn pisała, trzeba ograniczyć cukier 🙂.
My wczoraj z siostrą i mamą piekłyśmy biszkopt na tort dla siostrzeńca 🙂, wczoraj skończył 5lat, ale siostra organizuje przyjęcie w niedzielę.
Odnośnie glukozy to ja miałam 50g. Na czczo było 73, zaś po godz 110. Siostra stwierdziła że bardzo dobre wyniki. Ona w pierwszej ciąży miała cukrzycę i cukier miała strasznie wysoki. Pozdrawiam Was brzuchatki 🙂