Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
fajny brzusio 🙂 🙂 a ja znow leze z pasem bo cos zaczelo bolec eh...ale dzis cos spokojnie na forum... 🙂
a co do packow ziemniaczanych to dzis zrobilam...juz tak za mna chodzily przez was hehe i zachcianka zaspokojona 😜 hehe

dzieki 🙂 co do plackow,to tez bym zjadla...uwielbiam wszysrko co ziemniaczane 🙂 placki,fryty,pyzy,kopytki 😁 itd...ale teraz niebardzo moge,bo prawdopodobnie mam cukrzyce ciazowa [na 85% mam ]i staram sie oszczedzac...ale jak tylko urodze to se dam czadu hehehe...
Marinka kapuje 🙂 a to do jakiejs prywatnej kliniki sie zapisalas do porodu??? czy to trzeba se miejsce w szpitalu wczesniej zaklepac,bo nic o tym nie wiem...

• Mamusia
Marinka wlasnie dzis o tym pisalam na forum warszawianek... 🙂
Ja prawdopodobnie wyladuje w brodnowskim...lezalam tam tydzien na patologii[polozne z tego odzialu byly ok...]poza tym mam tam najblizej,bo ja z tarchomina jestem,po pierwsze...a po drugie opinie tez slyszalam bardzo dobre...wiem ze pare lat temu ten szpital nie mial dpbrej opinii,ale podobno to sie zmienilo...2 moje kumpele tam rodzily w zeszlym roku i bardzo zadowolone byly...i nie odsylaja,i zzo jak i porod rodzinny za free,poloznej "wykupic " podobno sie nie da,ale ponoc sa w porzadku...
tak wiec ja poki co nastawiam sie na brodnowski ..

• Mamusia
marinka napisał(a):
No ja słyszałam , że tam się poprawiło Moniczka

no wlasnie ,pare lat temu twierdzilam ze jak bede w ciazy to napewno nie bede rodzic w brodnowskim... 🙂 bo mial kiepska opinie na miescie...a teraz same dobre rzeczy slysze...czyli sie zmienilo duzo pewnie i to na plus... 🙂
no ja pranie juz rozwiesilam,zmylam i ciag dalszy laby 🙂

• Mamusia
Ajj dziewczynki wrocilam z zakupow i maz dal sie wyciagnac na obiadek frytki,kebab i cola 🙂 cudo!! kupilismy troche rzeczy dla bobaska, nozyczki,szczoteczke,pieluchy flanelowe 5szt, 10szt tetrowych,patyczki do uszu,platki do twarzy, podklady higieniczne, i przewijak, takze brzuchatki coraz bardziej jestem na przyjecie maluszka przygotowana 🙂 a teraz ide troche odpoczac bo nie powiem kondycja juz nie ta 🙂 buziaki

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Ajj dziewczynki wrocilam z zakupow i maz dal sie wyciagnac na obiadek frytki,kebab i cola 🙂 cudo!! kupilismy troche rzeczy dla bobaska, nozyczki,szczoteczke,pieluchy flanelowe 5szt, 10szt tetrowych,patyczki do uszu,platki do twarzy, podklady higieniczne, i przewijak, takze brzuchatki coraz bardziej jestem na przyjecie maluszka przygotowana 🙂 a teraz ide troche odpoczac bo nie powiem kondycja juz nie ta 🙂 buziaki

kochana to sympatyczna sobote mialas... 🙂 ja dzis w domku caly dzien i to sama 🙂 super zakupki...wlasnie musze do swojej listy dopisac nozyczki... 🙂

• Mamusia
korzystam ze w weekend mam meza ze soba 🙂 nozyczki sie przydadza slyszalam ze niektore dzieci to sie z pazurkami ladnymi rodza. Ojj szkoda ze sama siedzisz, gdybym miala blizej napewno bym przyszla 🙂 buziaki lece ogladac gesslerowa 🙂

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
korzystam ze w weekend mam meza ze soba 🙂 nozyczki sie przydadza slyszalam ze niektore dzieci to sie z pazurkami ladnymi rodza. Ojj szkoda ze sama siedzisz, gdybym miala blizej napewno bym przyszla 🙂 buziaki lece ogladac gesslerowa 🙂

no niestety moj misiek wzial dodatkowa sluzbe za kolege i cala dobe w hotelu pelnym ludzi...a ja troszke ogarnelam,pranko zrobilam,byla kumpela ale krotko...ale dzien mi zlecial...tez patrze na gesslerowa... 🙂 😘

• Mamusia
a my dopiero w zasadzie wrocilismy do domku.
Od rana bylam w skzole rodzenia..
potem prasowanie ubranek dla Fasolki - czesc chcialam sama zeby nie ze wszystko moja mama ☺️
potem pojechalismy do ikea po ramki bo chcemy nad lozkiem zawiesic takie zdjecie 100x70 z naszej sesji brzuchatej. Piotrek wlasnie siedzi i montuje wszystko 🙂
No i jutro znowu jade na sesje. tym razem sama. Ciekawe co ta moja fotografka tym razem wymyslila..? 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
a my dopiero w zasadzie wrocilismy do domku.
Od rana bylam w skzole rodzenia..
potem prasowanie ubranek dla Fasolki - czesc chcialam sama zeby nie ze wszystko moja mama ☺️
potem pojechalismy do ikea po ramki bo chcemy nad lozkiem zawiesic takie zdjecie 100x70 z naszej sesji brzuchatej. Piotrek wlasnie siedzi i montuje wszystko 🙂
No i jutro znowu jade na sesje. tym razem sama. Ciekawe co ta moja fotografka tym razem wymyslila..? 🙂

czesc,ty rowniez widze ciekawy dzionek mialas,fajnie 🙂
mowisz ze bedziesz miala pare profesjonalnych pamiatek z okresu ciazy 🙂 super sprawa...ale ta fotografka to jakas twoja znajoma pewnie..??pochwalisz nam sie efektem??tym duzym zdjeciem nad lozeczkiem??co?? 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
PIEKNE!!!!! naprawde cos pieknego...wzruszajace..jestem pod wrazeniem 🙂
i swietny pomysl z ta fota nad lozeczkiem!!BRAWO 🙂

☺️ juz sie nie moge doczekac efektu koncowego...

no wcale ci sie nie dziwie 🙂 efekt napewno bedzie rewelacyjny 🙂